Pokiaľ je človek zdravý a má dostatok pohybu cez deň a pred spánkom nečumí do obrazovky, tak zaspí úplne v pohode a má kvalitný spánok. Okej, keď už máme toto z krku, ja sa vždy dobre vyspím keď dva dni predtým prebdiem. Veľmi kvalitný spánok.
Jedneho casu som si daval telefon a inu elektroniku na druhu stranu izby co najdelej od postele. Vtedy som maval velmi dobry 7-8 hodinovy spanok a zaspal som aj pomerne rychlo. Dnes sa to tazko praktizuje, kedze zena sa nechce prisposobit.
Kazdopadne ultimatny hack bol ked som spaval v mayan hammocku. Vtedy som sa po 2 tyzdnoch dostal do situacie, ze som vedel zaspat za 30 minut namiesto 4-6 hodin (uplne bez srandy).
Spím 4 hodiny cez pracovný týždeň a poobede dospávam zo ďalšie 4 hodiny . Cez víkend spím aj 11 hodín, bežne sa zobudím aj o 12:00 , takže robím všetko pre zdravý spánok .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Kazdopadne ultimatny hack bol ked som spaval v mayan hammocku. Vtedy som sa po 2 tyzdnoch dostal do situacie, ze som vedel zaspat za 30 minut namiesto 4-6 hodin (uplne bez srandy).