Zdravím vás ľudia, zaujímalo by ma čo robíte ak máte nízky tlak. Myslím fakt nízky, napríklad môj bežný (vrchný!) tlak sa pohybuje od 80 po 120 (to je fakt že maximum).. Samozrejme že mi asi poviete nech idem za lekárkou, lenže tá moja nad všetkým mávne r
okolo tých 120 je normálny horný tlak, len tak medzi nami... a si ešte mladá, aby si si robila diagnózy. deti majú nižší tlak... tak sa pokojne môžeš držať toho, čo ti povedala lekárka.
kedysi som mávala ráno také stavy, že keď som sa postavila z postele, tak som sa o pár sekúnd zdvíhala zo zeme. ale už to prešlo... občas sa mi točí hlava, ale už nie tak, že by som odpadávala. a vieš, čo som s tým robila? nič, proste som vyrástla.
tak si nerob zbytočne absurdné diagnózy, a ak chceš, môžeš vyskúšať, čo poradila lekárka mne: "viacej sa hnevajte"...
@eraser zas neviem ci to posobi na kazdeho rovnako,ale ja som zvykol pit kavu na nizky tlak,a fakt mi to hovno pomohlo ba este viac napicu a nevedel som ze kvoli kave,a potom mi lekarka povedala ze nemam pit kavu,ale tak 1-2 za den si dat musim aj tak
@luc.ka , ja si nerobím diagnózy len ma zaujíma čo s tým robia iní ľudia ale keď to bude tak ako hovoríš tak budem len a len rada, ak to prejde časom. pretože dávnejšie už som kvôli tomu aj pár krát odpadla a proste.. je to na nervy
@matusha vrchný okolo 120 je fajn, ale to je proste moje maximum ktoré mám len málokedy najčastejšie tak 80-90..
@luthien7 posledné dni boli také akčné (dosť som sa hádala), pár krát mi stúpol
@lilnicole ja som zas mal 195/95 doktorka sa cudovala, ze este zijem na tomto svete hlavne nechapem co sa cuduje, ked ma 5 minut predtym pica sestricka vytoci do nepricetna.. Inak mavam tak 145/90
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
v prvom rade začni piť kávu, veľa vody a jedz...pohybuj sa a snaž sa, aby sa zvýšil...
kedysi som mávala ráno také stavy, že keď som sa postavila z postele, tak som sa o pár sekúnd zdvíhala zo zeme. ale už to prešlo... občas sa mi točí hlava, ale už nie tak, že by som odpadávala. a vieš, čo som s tým robila? nič, proste som vyrástla.
tak si nerob zbytočne absurdné diagnózy, a ak chceš, môžeš vyskúšať, čo poradila lekárka mne: "viacej sa hnevajte"...
skôr dostatočný pitný režim a pohyb.
vcelku ma to zaujíma, sám mám nízky tlak a s tou kávou si stále nie som istý...
@matusha vrchný okolo 120 je fajn, ale to je proste moje maximum ktoré mám len málokedy najčastejšie tak 80-90..
@luthien7 posledné dni boli také akčné (dosť som sa hádala), pár krát mi stúpol
stačí, ak sa budeš aktívne zaujímať o politické dianie na svk, a nízky tlak bude minulosťou...
KAŽDÝ DRUHÝ ČLOVEK UMRIE NA INFARKT, TO JE NO A ČO?
2. nízky tlak NIE JE BANALITA.........čo ak odpadneš na schodoch?
3. veľa soľ a jedz potraviny so sodíkom.......jablká, pomaranče, kornfleksy..........a BUDIŠ pomáha tiež ( rokmi overené)
Veľa vody, veľa pohybu, soliť a ešte čosi - teraz pijem každé ráno (ak ti nechutí káva, ako mne) šumivé tablety gynko, zdváhajú tlak
@lilnicole ja som zas mal 195/95 doktorka sa cudovala, ze este zijem na tomto svete hlavne nechapem co sa cuduje, ked ma 5 minut predtym pica sestricka vytoci do nepricetna.. Inak mavam tak 145/90