potreboval by som dost velmi poradit skratka poznam jedno dievca a je mudre je super uplne v pohode k tomu este pekne take ako si kazdy chalan predstavuje vo svojich snoch. Ale je v tom jeden hacik ze niekoho uz ma a to ma tak dost uplne serie a uz cakam
Preco chces niekoho od seba oddelovat ha? Lubis ju a teraz je stastna nie? Nie je to pekne sa pozerat po osobe ktoru lubis, ze je stastna?
Pisem to skoro stale ale sebectvo je najhorsia vlastnost co moze byt.
Lubi ta? povedala ti to? Ak ta nelubi tak preto je asi s tym chalanom. Lebo ho lubi a nechce ho stratit. Ako vidim mlady si robi z lasky srandu. Najprv dospejte kurwa a potom sa pinkajte do lasky. O tom ani nerozmyslaj ako tych dvoch rozdelit lebo ta baba ta potom posle rovno do pice a nebude chciet s tebou nic.
Ty cakas kym sa rozidu? Chces to dokonca urychlit? Tak toto je fakt sila. Ako napisal Kasko, je to obycajna hnusna sebeckost,predpokladam ze ti nepovedala ze k tebe citi naklonnost,to by si tu urcite cely stastny napisal.Cize usudzujem-platonicka laska, nechaj to tak, nech je stastna aj so svojim priatelom.
Snipe dobry kamosi su dobry kamosi. Aj ja mam dobre kamosky s ktorymi si az podivuhodne dobre rozumiem. Ale sme len kamosi do pice. To neries. Bud rad, ze mas dobru kamosku lebo keby vedela ake mas umysli tak uz dobra kamosska nebude a nebude ziadna
Ty si ako moj kamarat ktory caka na mna.......preto ti poradim z tej strany ako to mozno citi to dievča.......ten kamarat sa mi uplne sprotivil lebo ho vždy teší ked sa pohadam s priatelom...stale mi vypisuje a ja ho proste nenavidim,....je mnou uplne posadnuty .......Vsak nechces aby to takto citilo aj to "tvoje" dievča
TY kokos ty si pridrbany,..si predstav ze niekoho milujes a pride nejaky pako ako ty a rozbije ti vztah??? ako by si sa citil ,..bozee takychto looserov nam je svet dlzny kazdy den,..aleluja
Nestaraj sa do vaznych vztahov a zi,....hladaj si tie co su volne,.....a ten cit je u teba asi tak nadrzanost nic viac,....
kks.. milujem chalanov, co cakaju len na to, kedy sa baba rozide a hned po nej vidu... si myslis,ze ked ma baba dlhsi vztah a rozide sa, tak hned skoci do niecoho noveho ??? omg...
Prepac ale poviem to uprimne ak ta to dievca chce a toho co s nim chodi nechce tak preco nieste uz spolu?asi v tom nieco bude vies nie je nic horsie ako ked ma jedna strana tu druhu radsej ako ta druha ...keby ta to dievca chcelo uz ste nozaj davno spolu odist zo vztahu nie je jednoduche ale ty vies ze ju chces daj jej to najavo a nech sa posnazi aj ona a ak nie tak to zabal ....a cica- miau ma v niecom pravdu baby sa neradi po rozchode pustaju do niecoho noveho...
ja som tiez mala taky problem...chcela som jedneho chalana,ale ten uz mal rok a pol dlhy vztah.to dievca som nenavidela.skoro sa mi to podarilo...on ju podviedol som mnou...no podviedol jak podviedol...iba bozky.viac som nedovolila,ale aj to je uz nieco.aj sa mi to skoro podarilo,ale nakoniec som to nechala tak a zistila som ze ten chalan je totalny magor,ze cely ten cas odkedy som ho spoznala az po vtedy co som ho zacala mat rada bol falosny a ta holka ho podvadzala (moznoze este stale aj podvadza)...teraz toho chalana nenavidim a s holkou sme kamosky.preto ma to ani nemrzi
takze ak ti to dievca fakt stoji za to-hor sa do toho.je to sice hnusne,ale co uz
Petulca:akoze ani sa nedivim,ze ste s tou holkou kamosky, lebo nie si o nic lepsia ako ona... vies ako volam take ako ty?poviem to skaredo,lebo inak sa na vas neda:obycajne kurvicky Tak snad nadalej budes spat s cistym svedomim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Pisem to skoro stale ale sebectvo je najhorsia vlastnost co moze byt.
Lubi ta? povedala ti to? Ak ta nelubi tak preto je asi s tym chalanom. Lebo ho lubi a nechce ho stratit. Ako vidim mlady si robi z lasky srandu. Najprv dospejte kurwa a potom sa pinkajte do lasky. O tom ani nerozmyslaj ako tych dvoch rozdelit lebo ta baba ta potom posle rovno do pice a nebude chciet s tebou nic.
Nechaj ju na pokoji keď je s ním šťastná.
co ked je s nim stastna? nemyslis ze ak sa ti paci, tak jej más zelať vsetko dobré?
Nestaraj sa do vaznych vztahov a zi,....hladaj si tie co su volne,.....a ten cit je u teba asi tak nadrzanost nic viac,....
takze ak ti to dievca fakt stoji za to-hor sa do toho.je to sice hnusne,ale co uz