čo s učitelmi ktorí pijú cez školu(prácu)+riaditelka a spol.
Na našej škole je dost závažny problém ktory sa dá tažko riešit...Pretože jedna skupinka našich učitelov pije hned od rána ..a jedna s toho spolku sa stala riaditelkou a keby niečo sa povie jej máme s toho problém my a nie oni...ale ak by sme to dali my š
@mirkova moja matka s tym nevie urobit nič ..ale vraj ju to prestáva bavit ...a radsej sa zastane mna ako triednej alkoholičky...a moj otec je na strane učiitelov nikdy neveril svojej dcere...radsej ludom a ostatnym ...
ale si písala "dali sme to MY študenti na políciu..." to znamená, že nie len tvoji rodičia by vás mali podporiť, ale všetci rodičia... a mi netvrď, že sa s tým nič nedá - nasraní rodičia, to je atómová bomba...im sa nikto neodváži oponovať... nech zavolajú na ministerstvo školstva a žiadajú o prešetrenie celej situácie... nech idú na políciu, ech sa sťažujú u samotnej Radičovej... preboha, to u vás akože partia opilcov nikomu neprekáža???
@mirkova myslela som tym my ako študenti či s tym nevieme niečo robit..pretože vačsinu našich rodičov nám neverí...ale ja im to už dáko spestrím ....opytam sa našich či by nevedeli vybavit inšpekciu...a tou by to malo ist spravnou cestou
Zdôvodnenia autorky tohto fóra sa mi zdajú zvláštne. Však zase nemáš päť rokov, tak si normálne sadni s rodičmi a normálne vážne im to vysvetli, napríklad aj s nejakou kamoškou, že je to pravda, že by ste si predsa niečo také nevymýšľali, že nie ste blbé, aby ste nejakému dospelému iba tak vyrábali problémy, a máš to.
Co mas preboha proti pripitym ucitelom??? My sme naseho tridneho natocili ako tancuje v trenyrkach na stole a smejeme sa na tom spoly s nim vzdy ked je trosku pripity a nam sa nechce pisat pisomku
ako písala @mirkova rodičia sú veľmi silná moc (a to hlavne na žš), takže keby sa to dialo riešili by to. A hádam nie je celý učiteľský zbor stále ožratý, teda ten zvyšok by s tým zrejme niečo robil (a ver, že obísť riaditeľku, ak by sa báli výpovede, nie je žiaden problém). Okrem toho nad vašou stále opitou riaditeľkou stojí množstvo ľudí, ktorí ju kontrolujú... alebo snáď aj tí sú ožrani? No neviem neviem príde mi to ako milá fabulácia
No naša škola by so rovno mala premenovať na: Základná škola s materskou školou určená pre posledné vykopávky medzi učiteľmi, kde sa stále pije a pojdu zachvíľu pitím oslavovať aj to,že okolo nich mucha preletela.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Lebo ak vedia a ty nie si duta ako poleno, tak to proste neries a neser sa inym dozivota, pokial to teba samu neposkodzuje. Moj nazor.
ako písala @mirkova rodičia sú veľmi silná moc (a to hlavne na žš), takže keby sa to dialo riešili by to. A hádam nie je celý učiteľský zbor stále ožratý, teda ten zvyšok by s tým zrejme niečo robil (a ver, že obísť riaditeľku, ak by sa báli výpovede, nie je žiaden problém). Okrem toho nad vašou stále opitou riaditeľkou stojí množstvo ľudí, ktorí ju kontrolujú... alebo snáď aj tí sú ožrani? No neviem neviem príde mi to ako milá fabulácia