chystam sa povalovat po vonku aj do polnoci a bavit sa... ak nie tak ako kazde leto nuda, navstevy, nuda, vylety, nuda... ale to ma hadam necaka toto leto. ak ano, tak sa toho budem snazit striast.
robiť, nech je za čo piť ...proste budem pokračovať v robote, čo mám teraz a ešte si prihodím jednu... a budem sa najmä riadne baviť, festovať, stanovať, koncertovať a s alchemille pôjdeme beatničiť na chatu
vela pohybu, tury, hrady, madarsko, mozno praha, cibrenie anglictiny (priprava na vymenny pobyt, boj za desat kreditov zance , a v neposlednom prvom krasnom mieste: pisat pisat a dotisice pisat, blizi sa autogramiada, yeeesss
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
chodit na festy
stopovat po slovensku
chodit na vylety
stanovat
a vselico ine, hlavne byt co najmenej doma
Potom ich oktobri minut na par veci, kt. chcem uz par mesiacov...
hlavne si plánujem užívať voľno, slobodu...žiadna práca nepripadá do úvahy...po tomto šialenom roku nikdy...a narobím sa v živote ešte aj tak dosť...
A to stopovanie je super, no ja ho mám zakázané od priateľa, užite si to aspoň vy.
vela pohybu, tury, hrady, madarsko, mozno praha, cibrenie anglictiny (priprava na vymenny pobyt, boj za desat kreditov zance , a v neposlednom prvom krasnom mieste: pisat pisat a dotisice pisat, blizi sa autogramiada, yeeesss