..mám dosť veľký problém a fakt by ma potešilo keby mi niekto poradil lebo už som fakticky zúfalá a na pokraji s trpezlivosťou pri stránke dobrej známej asi všetkým - s pokec.sk. Hej, už si asi každý všimol že tá stránka občas blbne a občas tam niečo nefu
@7 "Cez iný nick som sa pozrela, že či na tom mojom bol niekto prihlásený odkedy som bola ja a nič"...tam by to videla kebyze to tak je nie?..priklanam sa k tomu kontakt@azet.sk
No neviem.Ja mám pripojenie cez wifi a niekedy-hlavne cez víkendy a keď prší(jednoducho keď sú všetci doma)-keď je veľa ľudí pripojených nejde azet a niektoré stránky.Možno to má niečo spoločné s odozvou.
akoo ja nie som blba zeby som nevedela svoj vlastny nick a heslo...na dvestotisic percent to vsetko mam dobre...
..a mozno som kusa mimo=P..ale vraveli ste tu nieco ze si mam zapnut cookies neviete poradit ako?...neovladam take veci..
@5 SSL je prihlásenie cez zabezpečenú stránku...to nemá vplyv na prihlásenie @9 asi ťažko, keďže cez iný nick sa nedá pozrieť na in nick, či bol na tom konte niekto prihlásený z inej IPčky @11 to na to nemá vplyv...pokec má dve varianty prihlásenia, aj so zapnutými ale aj vypnutými koláčikmi
________________________________________________________________________________________
@21 prihlasovala som sa z domu (hej bola som doma nepytaj sa preco) a odhlasila som sa lebo odhlasujem sa vzdy @20 jakze sa neda pozriet ze ci bol niekto iny prihlaseny? ved ti pise ked si pozries niekho profil tak ze kedy bol naposledy prihlaseny...ja som sa odhlasila v piatok o 12:08 a ten cas je tam doteraz....
@23 tak akože azet má dosť slabé zabezpečenie čo som čítal niekde...keď si sa odhlásila práve vtedy ti niekto mohol prísť na konto...toto je ťažko povedať, čo sa mohlo stať...
@25 opakujem ze NIE SOM blba...nie NEMAM ZAPNUTY/VYPNUTY CAPS LOCK @26 no a? kde to mam riesit? na pokeci na ktory sa neviem prihlasit??? a hej je tam plno uchylov ale ti su vsade a nic s tym neurobis ked tam proste nebudes chodit lebo ja neviem jak ty uchylne spravy vypinam a pisem s normalnymi ludmi ktorych je tam tiez dost...akoby tu uchyli neboli..
@28@27 no saq hej nejak to casto blbne...sak to presno hocijak mohlo byt na nete sa da cokolvek...ale proste ja sa tam hlavne potrebujem prihlasit a netusim akooo...a novy nick si robit nechcem..
@34 ale to nie je zly napad=P...lenze na pokeci je viac ludi nie kazdy vie o tom aky uzasny je birdz.%P..to by som musela vsetkych ludi co poznam aby sa regli tu=P...sice bola by sranda=DDDD
no neviem, ono to sem-tam vystraja, ale prosim ta, naco ti pokec, ked mas birdz? kasli na vec...ono sa to zase da doporiadku, mna raz cely den neprihlasovalo ani na gmail, ani sem ani na pokec...a ked som o dva dni zase skusala, slo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@1 a co je na tom ze toto je Birdz? Nerobi reklamu ale chce odpoved na svoj problem a na to je forum
ono to tam asi opodstatnenie ma
..a mozno som kusa mimo=P..ale vraveli ste tu nieco ze si mam zapnut cookies neviete poradit ako?...neovladam take veci..
@9 asi ťažko, keďže cez iný nick sa nedá pozrieť na in nick, či bol na tom konte niekto prihlásený z inej IPčky
@11 to na to nemá vplyv...pokec má dve varianty prihlásenia, aj so zapnutými ale aj vypnutými koláčikmi
________________________________________________________________________________________
a @1 9 predpokladám, že keď hovoríš v piatok doobeda, že si sa prihlasovala zo školy...a odhlásila si sa?!
@20 jakze sa neda pozriet ze ci bol niekto iny prihlaseny? ved ti pise ked si pozries niekho profil tak ze kedy bol naposledy prihlaseny...ja som sa odhlasila v piatok o 12:08 a ten cas je tam doteraz....
pokec je svet uchylakov ako prepacte...nehovorim ze tam nejsom alee....toto je vrchol.ako vaazne..moj nazorrr
neviem, neviem ti poradiť aj kebych rád..
@26 no a? kde to mam riesit? na pokeci na ktory sa neviem prihlasit??? a hej je tam plno uchylov ale ti su vsade a nic s tym neurobis ked tam proste nebudes chodit lebo ja neviem jak ty uchylne spravy vypinam a pisem s normalnymi ludmi ktorych je tam tiez dost...akoby tu uchyli neboli..