hneď mi napadlo z takych každodenných a všade prítomných škrábanie si gúl... hlavne počas rozhovoru...delikátne!
ale zasa viem ma raz v jedalni dojalo keď si jedna holka normalne strčila ruku do vystriuhu, zasunula pod t velkú kozu, poškrábala sa tak na 15sekúnd a porkačovala v jedení...
a keď sa človek sprava trapne tak to už proste tak je nemusí ani nič robiť
Neviem, či je to trapas, keď už je to tak rozšírené, ale strašne nechápem z obecenstva, keď sa niekomu na ulici niečo prihodí a prvé, čo napadne 75% okoloidúcich, je vytiahnuť mobil a nahrávať/fotiť si to .
keď si niekto vymýšľa a zveličuje nejaké príhody, pričom on v nich vystupuje ako najväčší hrdina a pritom ho poznám a je úplne opačný...vtedy sa cítim trápne ja, že ho poznám
@lawey keby si bola chlapec a svrbeli by ťa gule by si pochopila -.-" ja tiež nie som nejaky chobot čo sa v tom vyžíva ale niekedy keď je vonku horuco ešte k tomu tak sa nedá vydržať bez toho (ale to robím nenápadne a nie pri rozhovore)
a k tomu druhému.. pod veľkú kozu? a to mala aj malú kozu?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
napríklad minule som videla také namol dievča s namol chlapcom po ulici ísť ráno o osmej a piť lacné víno, to bolo straaaaaaašne trápne.
či ne, počkaj, to som bola ja. tak nič.
ale zasa viem ma raz v jedalni dojalo keď si jedna holka normalne strčila ruku do vystriuhu, zasunula pod t velkú kozu, poškrábala sa tak na 15sekúnd a porkačovala v jedení...
a keď sa človek sprava trapne tak to už proste tak je nemusí ani nič robiť
ešte to tu aj dávaj na známosť, fuj........filip
alebo ked sa niekto snazi silou mocou uputat na seba pozornost ci uz vystrednym oblecenim alebo spravanim.
a taktiez ked sa decka hraju na dospelakov.. hlavne cigaretka v papulke a nadavky na celu ulicu..
a potom ked uz sa ja pohybujem po ulici
@2 dakujem za kocky na bruchu
A toto isté aj v ženskej verzii.
a k tomu druhému.. pod veľkú kozu? a to mala aj malú kozu?