Premyslali ste nad tym niekto? Otec minule prisiel ze neviem kto isiel utratit psa, lebo uz bol stary, tak som zistovala, co sa stane ked zvieratko zomrie.
Ak idete dat utratit psa/macku automaticky ju vezmu do spalovne, kde sa z neho/jej potom nejakym
@4 úplne súhlasím!
to radšej by som krmila svojho psa (ak by som nejakého mala) domácou stravou ako granulamy z iného domáceho miláčika..
ked budem chcieť psa tak bud z útulku.. alebo od niekoho kto má čerstvé mláďa a nevie čo s ním...
už som tak mala kocúrika..
ja som morčatá dve pochovala v jednom takom malom lesiku,vlastne pred tym lesikom,a teraz tu hlinu z tade vykopali a robia tam dake klzisko alebo co a rybičky som splachla
@22 ale tu nejde o to ci tomu zvieratku pomoze alebo nie, tu ide o ten pocit ze si zabezpecil aby telo tvojho mrtveho zvieratka malo pokoj... ja si nedokazem predstavit ze psika ktori so mnou zije 15 rokov, s laskou sa o neho staram a lubim ho dam do nejakej spalovne a oni z neho vyrobia potravu pre ine zvierata... to mi pride take ako ked cloveka po smrti spopolnia a teraz z neho vyrobia nejaku prisadu do jedla... neviem ci by sa ti to pacilo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
to radšej by som krmila svojho psa (ak by som nejakého mala) domácou stravou ako granulamy z iného domáceho miláčika..
ked budem chcieť psa tak bud z útulku.. alebo od niekoho kto má čerstvé mláďa a nevie čo s ním...
už som tak mala kocúrika..
tak ale kamka má na záhrade pochovaný celý zverinec od kozy po psov =/
Keď ho pochováš tak máš pohnojenú záhradu ...