no ja si nepomozem, ale prve kam sa pozeram je zadok neodsudzujte ma za to ale to ja len tak jednym ockom... ale vlastne, to je az druha vec kam sa pozeram.... prva je tvar...a este vzdy cucham, ako vonia, resp. smrdi
no tak ako prve ma zaujme ako sa vie spravat voci inam ludom...hlavne ked ho predstavim niekomu neznamemu ako sa vie s nim porozpravat to je dolezite ... a potom oci tvar a krasa....ale aj jeho humor
takze.. charizma.. jednoznacne 1. miesto. a potom? usmev ala sympatak zaaden playboy aaa tez sposob akym rozprava..ci je schopny riesit aj ine veci okrem toho ako sa prave ma..aa potom jeho styl.. teda nevravim ze to nejako riesim.. ale to si vsimnem.. ..a potom vlasy, oci.. klasika... ale to uz je len neco ako doplnok
po fyzickej stránke, najprv, či sa podobá na Voloďu , ale nie...pozerám na vlasy, to je asi tak všetko
po vnútornej stránke je toho hodne...sprvu reč, gestá, smiech, doba smiechu , intervaly smiechu , čo hovorí, ako hovorí, čo ja viem, všetko, načo to vlastne píšem? čo som šaľená? kurník
nie! ja sa pozerám na temné stránky síl tých druhých skôr zaujme ten, kto vykazuje blbú vlastnosť, na základe ktorej sa ľahšie nadväzuje vzťah, je to overené v realite (no na mojej koži niet), nemyslím tu na nete
Hmmmm...vystupovanie. Nemusí byť nejaký strašne sebavedomý, ale tak že je vidieť, že nieje niekde v kútiku a bojí sa povedať čo si myslí. Musí mať niečo do seba, čo ma zaujme. A potom to je jasné,že tvár, ramená a chrbát (letím sa fasa chrbty a celkový dojem.
A keď chlapec prehovorí si všímam hlas a potom čo z úst vypustí a jasne,aspon nejaký ten zmysel pre humor
Ale inak som úplne nenáročná a aj tak, keď sa do niekoho zaľúbim tak niektoré nedostatky veľmi rada prehliadam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
celkovy dojem
vnutorne vyzarovanie
ma uputa, ked chalan sa zaobera s detmi alebo v niecom vynika
lebo uz sa mi viac krat stalo, ze si poviem ake krasne oci, a potom uvidim aj ten pohlad a je po nadseni..
po vnútornej stránke je toho hodne...sprvu reč, gestá, smiech, doba smiechu , intervaly smiechu , čo hovorí, ako hovorí, čo ja viem, všetko, načo to vlastne píšem? čo som šaľená? kurník
nie! ja sa pozerám na temné stránky síl tých druhých skôr zaujme ten, kto vykazuje blbú vlastnosť, na základe ktorej sa ľahšie nadväzuje vzťah, je to overené v realite (no na mojej koži niet), nemyslím tu na nete
A keď chlapec prehovorí si všímam hlas a potom čo z úst vypustí a jasne,aspon nejaký ten zmysel pre humor
Ale inak som úplne nenáročná a aj tak, keď sa do niekoho zaľúbim tak niektoré nedostatky veľmi rada prehliadam