Bez povinného čítania, ktoré sa ani nedá čítať a nemáme medzitým čas si prečítať niečo svoje. A bez stupídnych vymyslených „predpovedí“ budúcnosti šíriacich sa po nete.
Páči sa mi keď cez prázdniny v lete ráno o deviatej môžem zobrať moju mačku Moly na záhradu najďalej od domu a lahnúť si na zem a pritom mi 20 stupňové slnko pečie na hlavu Dobre z cesty ja viem na nutelu to nemá .Ale mala som potrebu vyjadriť svoj názor
Vôňa kníh.
Mäta - v akejkoľvek podobe.
Dážď, hmla, nízke búrkové mraky, vietor rozfukujúci lístie po ceste.
Slová, hlasy, texty, písmo.
Historické budovy.
Dni, keď je 'nepríjemné' počasie a len tak sadnem na autobus a niekam sa odveziem, hodiny sa tam túlam, rozprávam sa s pochybnými ľuďmi, načisto zmoknem a premrznem, kúpim si niečo zbytočné a idem osem kilometrov pešo domov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Mäta - v akejkoľvek podobe.
Dážď, hmla, nízke búrkové mraky, vietor rozfukujúci lístie po ceste.
Slová, hlasy, texty, písmo.
Historické budovy.
Dni, keď je 'nepríjemné' počasie a len tak sadnem na autobus a niekam sa odveziem, hodiny sa tam túlam, rozprávam sa s pochybnými ľuďmi, načisto zmoknem a premrznem, kúpim si niečo zbytočné a idem osem kilometrov pešo domov.