vidím tu veľa fotiek najmä dievčat čo to sem dávajú...ale však to je chujovina jak rampa...som si to pozrel lebo všetci na tom frčia, ale nula bodov...tá Bella vyzerá jak keby bola vkuse zjetá a mení tých dvoch ako ponožky...o hentom upírovi sa ani nevyja
ja osm na tom volakedy fičala ale nie ani tak na filmoch ako na knihách.... tá spisovateľka je úžasná ale tie filmy sú nič moc... jediné čo je na tom pekné tak tá romantika.. inak nič...
nic ale ked som tu knihu citala tak som ju nevedela perstat citat..ptm prisiel ten trapny film..tie trapne fanynky a potom ti ludia co chceli byt upiri alebo aspon s jednym chodit
@igros - podľa mňa je to jednoduché, príbeh rómea a júlie v modernom spracovaní a s upírmi, ktorý tam pridáva motív "sme na okraji spoločnosti, nikto nám nerozumie a nemajú nás radi", tým pádom s ústredným motívom smrti, a pridanou notnou dávkou akcie a nadprirodzeného dobrodružstva, po čom viac by všetci teenageri cítiaci sa "nikto ma nemá rád a nikto mi nerozumie", majúci sklony k smutným a depresívnym náladám (či už dôvodne alebo bezdôvodne) mohli chcieť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
nejako ma to nezaujíma
@midnight tak toto je kvalitné odôvodnenie