preboha, to bolo niečo strašne divné. Bola som v niakej budove, potom tam bol šibnutý doktor so striekačkou, Som sa ho zlakla a utiekla. Potom ma začal naháňať niaky divný tvor. Utekala som utekala a zrazu som bola preč z tej budovy. Utekala som ďalej a bola som na takej čistinke. Potom sa tam objavili 2 určité osoby. (o ktorých sa mi v poslednej dobe svíva často a je to dosť divné ) Potom sme sa vrátili do tej budovy a tam bol ten doktor. Potom sme pred ním utekali. Naháňali sme sa po celej nemocnici či čo to bolo a potom som sa zobudila
že som pozeral nejaký film, bola tam žena, ktorá bola pomerne škaredá, s takou opálenou pokožkou, vráskami okolo očí a krátkymi hnedými vlasmi. chcela zapôsobiť na nejakého svojho šéfa a tak bola oblečená v niečom, čo na mňa osobne veľmi nezapôsobilo, vyzeralo to ako obtiahnuté pyžamo. Potom som sa zobudil. Ešte predtým bol príbeh, ktorý si nepamätám Ale niečo z toho sa odohrávalo pri rybníkoch, pri takej latkovej ohrade.
To co sa mi sniva uz cca 2 tyzdne. Pocitam, pocitam, a stale pociam . Priehyby, vzpery, rotujuce kotuce, krutenie otvorenych prierezov, uzavretych prierezov... Uz je z toho drbe.
kks jaka picovina..az som sa strhol zo spanku..menil som s ocom koleso na vetreske dakde pri ciganeskej osade ci co..a ja som tam bol na starej stodvaciatke z ktorej mi ukradol cigan radio a oco tam bol na ziguli...proste
túto noc neviem, ale minulú noc sa mi snívalo, že sme s priateľom ležali v posteli a on sa na mňa zrazu pozrie a povie mi, že mi v tvári vidí démona odfotí ma a na tej fotke bude úplne chýbať hlava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
totálna hovädina