a mne sa sníva o korytnačkách, veľa, na vlakovej stanici, nemôžem prejsť lebo by som im musela postúpať po pancieroch, nestihnem vlak.. stále dookola, dlho
ja sa chcem podelit s birdzom o svoj posledny sen!!! mne sa prosimpekne minule snivalo ze som bola normalne s host mamou doma lenze tam bol lord voldemort a on sa transformoval do roznych veci. transformoval sa do kiwi ale my sme to nevedeli len sme proste museli hladat a snazili sme sa ho zabit tak ze sme to kiwi supali a ono sa to zrazu zmenilo do ludskej postavy proste ludska postava ako kiwi aj s tym zelenym vnutrom ja som ho chcela odzbrojit ale nevedela som si spomenut na ziadne zaklinadlo okrem avada kedavra tak som behala s prutikom a vyvreskovala avada kedavra ale nic sa nestalo nikdy a potom tam prisli nejake demonicke zeny ktore sa prevtelili...mali sme v kupeli taky pas balickov so zubnymi kefkami tak kazda do toho a ked sme ich tam nasli a ja som stale blacala avada kedavra tak som sa zobudila
otazka-snivaju sa tu este niekomu TAKTO prijebane sny?
a este vam jeden poviem to je uz starsi snivalo sa mi ze som bola v skole ked prisla invazia mimozemstanov a stalo sa to ze zo zachodov sa urobili predajne a mexicania tam robili hranolky a nachos ja som tam samozrejme sa isla hned past a potom som sa s mexicanmi schovavala pred emzakmi a oni potom odisli a potom som sla v objati s chalanom do ktoreho som vtedy bola a on mi povedal ze by ma hrozne chcel ale nemozeme byt spolu lebo mi to vyslo v nejakej "vestbe" (to sme mali 13 a daco sme si cez hodinu realne vestili tak 2 dni pred tymto snom a naozaj mi toto s nim vyslo ze nam nie je sudene byt spolu) a potom na drzal stale silnejsie a silnejsie az to bolelo a zrazu som sa zobudila na to ze sa skrtim perinou
ze zomriem. skoro vzdy. a nikdy sa neopakuju. moj mozog zacal v poslednej dobe produkovat vazne nezmysly. asi mi dochadzaju moznosti realnj smrti, tak pracuje fantazia. naposledy mi odhryzol hlavu nejaky makak.
no teraz už ani tak žiadne, teda nepamätám si ich, ale často sa mi sníva o určitej osobe už pár rokov, alebo keď mi bolo najťažšie, tak sa mi snívali vždy katastrofické sny, kde ma na konci chcelo zabiť nejaké vymyslené zviera
väčšinou si to nepamätám ale tak čo si pamätám tak sú to hlúposti
ale musím spomenúť kamarátov posledný sen
Išli sme kúpiť televíziu kamoš pozeral na jeden veľmi veľký a mi na taký menší na druhej strane. Zrazu sa na nás pozrel kde sme asi na 10,15 sekúnd. Keď sa otočil späť tak nejaký 60 ročný dedko nám televíziu niesol preč ten televízor bol cez celú stenu izby tak mi to povedal krčoval som sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a mne sa sníva o korytnačkách, veľa, na vlakovej stanici, nemôžem prejsť lebo by som im musela postúpať po pancieroch, nestihnem vlak.. stále dookola, dlho
otazka-snivaju sa tu este niekomu TAKTO prijebane sny?
a potom take, ze drtime s kapelou na novarocku, alebo, ze hostujem in flames na base a podobne
@rrr666 odteraz budem mať nočnu moru aj z teba.......
filip
ale musím spomenúť kamarátov posledný sen
Išli sme kúpiť televíziu kamoš pozeral na jeden veľmi veľký a mi na taký menší na druhej strane. Zrazu sa na nás pozrel kde sme asi na 10,15 sekúnd. Keď sa otočil späť tak nejaký 60 ročný dedko nám televíziu niesol preč ten televízor bol cez celú stenu izby tak mi to povedal krčoval som sa
možno sa to raz stane