ja hlavne zuby ci ich nema belsie a rovnejsie ako ja a potom u tych dlhovlasejsich na vlasy aby som sa inspiroval ucesom a potom este pozeram ake topanky maju a to je vsetko a este im zavidim okuliare ked maju
@8 no dovol ? ja zo svojimi prsiami viem aj hybat nemam ho nejake velke extraaa ale som nanho hrdy aj tak a btw ... gay anketa ked tak pozeram na komenty ... ja som si myslel ze to je pre zeny myslene tak nehlasujem
tak najprv si všimnem celkovo jeho postavu ... ak nie je tenký ako papek tak potom mi stojí za to sa mu pozrieť aj do ksichtu čiže na oči ... no a ak je tá postava šmrnc tak kuknem zadok
No....... ja si ho poriadne okuknem celého- od hlavy až po päty- a keď je mu to nepríjemné tak nech si zvyká... aj mne to chalani robievajú .. ale zas je pravda, že oči ma vedia upútať najviac
Neviem asi jeho vystupovanie. Nemusí mať nejakú geniálnu postavu, ak proste má zdravé sebavedomie a vystupuje úplne prirodzene, nenútene a príjemne ... (samozrejme nepohrdnem vypracovanými ramenami, jemne vymakanom bruchu a zadku,že radosť chytiť
ta jako tvár....hned za tym zadok ..a pak hned postava.......a samozrejme že aj vlasy....takže asi všetko naraz....a zaujima ma aj čo ma na sebe...a ked sa mi važne lubi tak samozrejme to aky je
ale kiťuš vezmi si tak , ze otazka je polozena co si PRVE vsimnes na chalanovi...urcite nebude prve c ospravis ze prides k nemu "jaky mas charakter?" ... vzdy si prve vsimas vyzor , povaha je az potom...lebo pochybujem ze by si si zacala daco s mastnym ciganom lebo "vsak je pekny zvnutra"...moja teoria
@danceholix jasne že toto nie, ale aj tak... proste je strašne veľa deivčat a všeobecne aj ľudí, ktorí si všímajú vonkajšok aj na začiatku a aj podľa toho sa oreintujú aj pri dlhšom poznaní " šak je pekný, tak čo budem riešiť... všetky holky môže od závisti drbnúť".... proste ja som pyskovala len na to a toto s tým mastným cigánom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
...............a to tretie len po treningoch v sprche
ja si všímam všetko
A odkedy majú chlapi cecky (okrem tých nad 100 kg)?
Hlavne ma zaujíma, čo z dotyčného vyjde, keď otvorí ústa, ale to je spravidla veľké sklamanie.
Neviem asi jeho vystupovanie. Nemusí mať nejakú geniálnu postavu, ak proste má zdravé sebavedomie a vystupuje úplne prirodzene, nenútene a príjemne ... (samozrejme nepohrdnem vypracovanými ramenami, jemne vymakanom bruchu a zadku,že radosť chytiť
Ale inak sú to oči, úsmev, zuby, ruky a tak ...