Čo si kúpiš keď zvládneš skúšku, prekonáš sa, vyhráš nejakú súťaž, máš pocit že by si sa mal odmeniť? Chcem niečo špeciálne keď skončím skúškové obdobie Inšpirujte ma
ja som si po dopisani diplomovky kupila vansky a dobre jedlo ked som si poslala zivotopis na miesto, kde som sa bala ho poslat, tak som si kupila Old Skooly zasa, lebo to boli moje vysnivane topanky a mimo toho zvacsa kozmetiku alebo saty, no a - dobre jedlo
práve včera som si kúpila nový batoh na hory a volá sa Jonatán
prvý rok na VŠ som si za každú skúšku kupovala nejaké exotické ovocie
druhý rok som sa len nejak pokúšala finančne prežiť a bola rada len za to
tretí rok boli štátnice, takže prechod Jeseníky a Malá Fatra - to bolo za odmenu
tento rok je to teda Jonatán a prechod časti Vysokých Tatier
oblečenie nakupovať nenávidím a len mám z toho nervy, ak mám prepchatú skriňu, topánky ma moc neberú tiež, skôr sú to tie odddychové veci no
aj bez odmeny, mam mensi problem s kompulzivnym nakupovanim veci v zlave (oblecenie, kozmetika, jedlo, knihy), lebo mi to fakt robi velmi dobre na dusi
Skoncil som skuskove (a aj skolu v podstate) a nekupil som si nic za odmenu. Najväčšou odmenou mi bolo, ze je to za mnou. Teda na chvilu kym sa nerozhodnem pokracovat
@10
dnes som si napríklad kúpila šťavu z jablka, červeného hrozna a malín za úspešnú skúšku, aj keď som sa už odvčera tešila na šťavu z červených pomarančov sú v terne v zľave!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
prvý rok na VŠ som si za každú skúšku kupovala nejaké exotické ovocie
druhý rok som sa len nejak pokúšala finančne prežiť a bola rada len za to
tretí rok boli štátnice, takže prechod Jeseníky a Malá Fatra - to bolo za odmenu
tento rok je to teda Jonatán a prechod časti Vysokých Tatier
oblečenie nakupovať nenávidím a len mám z toho nervy, ak mám prepchatú skriňu, topánky ma moc neberú tiež, skôr sú to tie odddychové veci no
aj bez odmeny, mam mensi problem s kompulzivnym nakupovanim veci v zlave (oblecenie, kozmetika, jedlo, knihy), lebo mi to fakt robi velmi dobre na dusi
@torpedo08 aj keby nebolo co slavit
a asi cokoladu. ale dneska som si dala spravit vlasky a je to fajn pocit
ale ja si kupujem veci pre radosť, nie ako odmenu.
radsej pojdem na pivo
dnes som si napríklad kúpila šťavu z jablka, červeného hrozna a malín za úspešnú skúšku, aj keď som sa už odvčera tešila na šťavu z červených pomarančov sú v terne v zľave!!
ale ked mam slabu chvilku, tak tenisky