co mi vychadza podla vas z tochto: 1.ked som isla okolo vlaku ktorym chodim do skoly citila som ako keby bol tam v tom vlaku a on chodi autom a nehovoril ze pojde vlakom v ten den....potom som zistila ze je tam vo vlaku
sak to su tu blbosti, nadarmo si sa uklikala skoro k smrti.....lubis ho ci ne?....ale ak ta zaujima nazor inych, hadam po 1000 a xyzkrat tu je napisane, ze chlapci dospievaju neskor ako dievcata...cize podla man nema este na nejaky vztah rozum a z tohto tvojho "listu" si myslim, ze aj ty si mozes este pockat....
no ja bych chcela lenze neviem ci aj on a nechcem aby ma ece aj znenavidel alebo si neco blbe o mne myslel...a uz napr. som sa ho pytala ci sa mu nejaka baba paci ale vzdy sa nejak ani ja newiem ako z tej otazky dostal...
@10 buď rada že nie je v krčme a nepije ako veľa "detí" v jej veku...
@11 to sa nepýtaj nás... mne to tak pripadá že ho veľmi veľmi chceš a je ti jedno čo chce on... buď trpezlivá a radšej sa na nič neteš v prípade sklamania
ty sa spytaj ne kedy nato uz on dospeje ale kedy dospejes nato ty? sak to co si tu rozpisovala je ako "laska" zo skolky...hodil mi do hlavy barbinu co si mam o tom myslet? asi ma lubi vsak? ved mas 13 co chces riesit? ty si este velmi mlada na chalanov si myslim
čo si o tom myslím? ako už bolo spomenuté si ešte mladá na vzťahy... ste len v tercii, budete spolu ešte vyše 5 rokov v triede... takéto chodenie by ťa zbytočne trápilo a po rozchode by si ho mala furt na očiach... a ešte nechápem tomu "nadava mi"
ja si o tom myslím že ste niečo "medzi" a nikdy to nebude tak že by ste spolu niečo mali alebo by ste boli naj kamoši........ zmier sa s tým nič z toho nebude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
2.sekunda
3.teracia
takze uz 2roky aj volaco
@7 tak kedy na to uz dospie?
@11 to sa nepýtaj nás... mne to tak pripadá že ho veľmi veľmi chceš a je ti jedno čo chce on... buď trpezlivá a radšej sa na nič neteš v prípade sklamania
15. mas este iba 13
16. to je dobry a mily kamaratsky vstah
17. povedz mu niekedy tych Tvojich 14 bodov co si napisala sem
18. podla vsetkeho napr uz o rok, dva budes ovela lepsie vediet co mas kedy robit a s kym
preco sa ludia naucia skor kliknut na birdz ako sa naucia gramatiku zš?