Dobre ľudkovia takže fakt ma zaujíma jedna vec...chcela by som vedieť aký mate nazor na chalanov gayov?Ako by ste zareagovali keby sa pred vami začali nejakí dvaja chalani bozkavať alebo tak?N ie je to nič osobne len ak mam pravdu priznať tak mne sa to v
Nemám rada keď sa po sebe liepajú hocijaké páry na verejnosti bez ohľadu na to, či je to m/ž m/m ž/ž.
A nemám na nich nejak extra názor, sú to pre mňa ľudia tak ako ty či ja, to, že sa im páči rovnaké pohlavie je ich vec a nikoho do toho nič nie je.
pri hetero verejných bozkávačkách sa pozerám inam, lebo mám pocit akoby som narúšala och súkromie, to isté platí aj pri homosexuálnych pároch (či už m+m alebo ž+ž)
bol by som trochu nesvoj lebo nezvyk. keď by som si to uvedomil tak by som bol o niečo viac nesvoj že som z takej veci, do ktorej ma nič nie je a nie je na nej nič zlé, nesvoj.
fuuj asi by som sa tvarila akoze nic. esteze mozem do fora napisat co si o tom myslim ked uz im to nemozem dat priamo v realite najavo. este aby tu zavadzali nejake nove normy za chvilu uz bude trestne tvarit sa prekvapene
a čo napríklad Adommy tí sú podla mna zlatí uplne ale akože stretnuť niekoho tak normalne na ulici tak naňho nebudem samozrejme vyvalovať oči alebo tak podla mna už je taka doba kedy je taký vzťah uplne normalny,legalny,môžu sa zobrať a podobne ako aj ine pary
zarazilo by ma to (tak kladne) že tí ľudia majú dostatok odvahy dať si pusu na konzervatívnom slovensku. A zanechalo by to vo mne pozitívne ladený pocit určo, pokiaľ by nemľaskali!
Napriek tomu, ze za normalnych okolnosti nemam velmi rada, ked sa pol metra odo mna zacne nejaky parik olizovat, ale ked su to dvaja pekni chlapci, tak je to celkom zlate.
Ale suhlasim s tym, ze bozkavat by sa mali ludia, ked ich nikto nevidi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A nemám na nich nejak extra názor, sú to pre mňa ľudia tak ako ty či ja, to, že sa im páči rovnaké pohlavie je ich vec a nikoho do toho nič nie je.
čo by som urobila? pozrela sa inam.
Ale suhlasim s tym, ze bozkavat by sa mali ludia, ked ich nikto nevidi