neprekáža mi to, ani ma to nepriťahuje,keď to tam je tak s tým už nič nenarobíš mne ich ani poriadne nevidno a pri cudzích ľuďoch sa nad tým nepozastavujem
ja mám na rukách a na kolenách z detstva,ked som veľmi spadla z bicykla....ale na ostatných si ich vôbec nevšímam,a aj keby dáka osoba ich mala, tak k nim nemám žiaden citový vzťah.Tak ako má niekto znamienko na ruke,a ja nemôžem povedať ,páči sa mi alebo nepáči sa mi.Pre mňa je to len znamienko.
mne sa jazvy nepáčia na sebe..mám veľku,nepekn jazvu po operácii a tá sa mi teda nepáči..na iných mi to neprekáža..to vôbec ak teda ovšem nieje zjazvený až moc..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ja konkrétne môžem povedať mám 3na tvári čo z nich vyberali štichy bohužial na xichte a mala som ich viacej než priatel
ale nie no, mne sa nie ze pacia, ale proste..no
@acvd43xa7w ako ten môj? až na tú bolesť
@sprejerka01 darujem pár ak chceš
tak ja osobne nemám problém hovoriť o tom. Ale tak jasné, že niekomu to môže vadiť. Ja som hovorila za seba.
Mám hrozne veľa jaziev na ľavej ruke (ani jednu od melancholických večerov so žiletkou), ujdú sa mi zábavné pohľady miestami.
a lahodky jak "karbinou po dlzke prsta a necht jak ceresnicka" ani spominat nejdem
dokopy mam asi 4 stehy, cize sa k tym jazvam vyjadrovat moc nemozem. ale tie naprirodno zrastene su fajn niektore. beriem ich jak kerku
Na chlapcoch sa mi jazvy páčia
A presne, jazva stojí za nejakým príbehom, to je super na nej
ty si sa vôbec nespýtal na jazvu Ty si bol v tom, že je to cucflek.