čo si myslím o mojej sesterke a jej vzťahu? ono to závisí od konkrétnych jedincov. v jej prípade si o nej nemyslím nič pekné. ale niekedy to môže fungovať.
to sa neda vybrat do koho sa zalubis a ja si vacsinou hladam od 20 do 40 podla mna to nie je ziadny problem, praveze vyhoda pre obidvoch Mlady sa vacsinou spravaju strasne detinsky a nevedia co chcu narozdiel od starsich
mam okolo seba 2 take pary (30-50 a 37-57), su spolu roky a funguje im to....su uz aj manzelia.....je to akzdeho vec, u man by to bolo ako mat za partnera svojho otca....nezormi a tak...no mne to nesedi, ale co nesedi mne, inemu moze
Ak si rozumejú oukej. Ale ja si seba osobne v takej situácii predstaviť neviem, mne sa hnusí predstava byť so starším mužom o 20 rokov. Teda aj keď je pravda ,že je rozdiel 17 a 37 .... a 27 a 47 ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
No ak naopak ak je starší chlap tak sa mu žena stále bude páčiť a môže to fungovať. Žena má byť pre chlapa vždy príťažlivá.
@adsy ale je vacsia pravdepodobnost pri nejakom starsom ze je rozumnejsi ako mlady, aj ked to neplati vzdy to priznavam