@nikuska7 Metóda Reiky je veľmi nebezpečná. Od nás jeden pán sa veľmi zaujímal o takéto veci. Raz navštívil biotronika pretože mal vážne zdravotné problémy. Pomohlo to... Tento náš známy sa začal o to viac zaujímať nakúpil si literatúru s takouto tematikou navštevoval rôzne kurzy, naučil sa praktizovať tibetskú masáž. Dokonca začal praktizovať šamanizmus. Myslel si, že pomáha ľuďom pretože, ľudia mali pozitívne zážitky. Naučil sa vnímať emócie a vraj mal aj zážitky s astrálnym cestovaním.
Potom prijal tisaranu - odstrihne sa prameň vlasov, ktorý odvezú do Indie, kde sa potom spáli počas špeciálnych obradov.
Od Cirkvi sa čoraz viac vzdialoval dokonca mal po čase problém dotknúť sa svätenej vody. Keby som mala do podrobna opísať čím všetkým prešiel potrebovala by som na to viac času...
Chcem Ti len poradiť aby si sa vyhýbala takýmto druhom liečby, pretože tieto metódy otvárajú dvere pre Zlého. A diabol nie je len legenda, alebo rozprávková bytosť. Daj si pozor! Viem o čom hovorím...
Aj mne sa to uz stalo, odvtedy sa snazim davat si vacsi pozor Ale aj tak su podla mna vacsinou diskusie lepsie nez ankety.
Akupunktura, akupresura, poznam len z pocutia, nevylucujem ze to moze fungovat. O tych dalsich vela neviem, takze k tomu sa radsej nebudem vyjadrovat. Ja chodim na tai-chi (nieco akoby medzi meditaciou a bojovym umenim), je to praca s energiami a telom a urcite na tom nieco je, o tom som presvedcena.
Osobne absolutne neuznavam homeopatiu, je to neskutocny podvod a svinstvo a sposob ako okradat ludi o peniaze. Viem to podla mnozstva vastnych skusenosti. Avsak ak niekomu staci placebo efekt, tak fajn...
Co sa tej astralnej projekcie tyka... Ja som toho nazoru, ze na tom nie je nic zle. Niekto dokonca dosiahne takehoto stavu aj ked sa o to nepokusa, i ked je to velmi zriedkave. Psychotronika je tiez zaujimava... Ale skorej by ma zaujimal nejaky vyskum, ktory sa takymito vecami ako napr. AC zaobera.
@pelly Velmi zaujimavy prispevok. Ja nastastie ziadne zdravotne problemy nemam, zaujima ma to cisto len z teoretickeho hladiska. Na internete som o tom dost citala, ale najväcsiu vypovednu hodnotu pre mna maju zazitky ludi. A dakujem aj za tvoju radu
Jo, inak s tym suhlasim ze prave uplne bezpecne to isto nie je, teda...urcite by som astralnu projekciu neskusala, ani ziadne zachadzanie do extremov typu ritualov atd. Ale vazne by ma zaujimal nejaky seriozny vedecky vyskum, ktory by sa tymito vecami zaoberal a v popularnej literature nic take nenajdem, na internete som tiez nenasla. Ak aj, tak urcite mi to neznelo velmi doverihodne.
presne ako hovoris. malo dostupnych serioznych informacii, vsetko sa mi zda akesi zaujate a neobjektivne. bud niekto pise, ake vynikajuce liecebne ucinky sa daju pomocou tych metod dosiahnut alebo to naopak ludia uplne odsudzuju. neviem co si mam o tom mysliet a neviem ci sa tym vobec mam zaoberat. aj ked ma to zaujima, asi sa v tom radsej nebudem sparat. mam voci tomu dost velky respekt.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
neskúsiš ju znova spraviť?
Potom prijal tisaranu - odstrihne sa prameň vlasov, ktorý odvezú do Indie, kde sa potom spáli počas špeciálnych obradov.
Od Cirkvi sa čoraz viac vzdialoval dokonca mal po čase problém dotknúť sa svätenej vody. Keby som mala do podrobna opísať čím všetkým prešiel potrebovala by som na to viac času...
Chcem Ti len poradiť aby si sa vyhýbala takýmto druhom liečby, pretože tieto metódy otvárajú dvere pre Zlého. A diabol nie je len legenda, alebo rozprávková bytosť. Daj si pozor! Viem o čom hovorím...
Akupunktura, akupresura, poznam len z pocutia, nevylucujem ze to moze fungovat. O tych dalsich vela neviem, takze k tomu sa radsej nebudem vyjadrovat. Ja chodim na tai-chi (nieco akoby medzi meditaciou a bojovym umenim), je to praca s energiami a telom a urcite na tom nieco je, o tom som presvedcena.
Osobne absolutne neuznavam homeopatiu, je to neskutocny podvod a svinstvo a sposob ako okradat ludi o peniaze. Viem to podla mnozstva vastnych skusenosti. Avsak ak niekomu staci placebo efekt, tak fajn...
Co sa tej astralnej projekcie tyka... Ja som toho nazoru, ze na tom nie je nic zle. Niekto dokonca dosiahne takehoto stavu aj ked sa o to nepokusa, i ked je to velmi zriedkave. Psychotronika je tiez zaujimava... Ale skorej by ma zaujimal nejaky vyskum, ktory sa takymito vecami ako napr. AC zaobera.