byť dievčaťom tak by som si tieto informácie najprv overil, ale vzhľadom na okolnosti si myslím, že tá jeho kamarátka hovorí pravdu. Následne po potvrdení tejto informácie by nasledovala návšteva jeho manželky V tom horšom prípade by som ho vykastroval keby som bol dievča
@13 to isté - nechápem ako ťa to napadlo ísť za (neznámym?) chlapom do Brna. Ale keď už si v tejto situácii, tak by som ho na tvojom mieste vydieral, a vyžmýkal z neho dáke tie koláče, že to inak povieš Margritke
vcera romanticke fora,dneska intrigy..snad zajtra bude o sporte
a k teme..no teda,kto by to bol cakal .. na tvojom mieste by som toho chlapa zjebal jak syrotu dakde pred vela ludmi ..ale na svojom mieste by som sa zasmial a odisiel prec
ja osobne som absolvoval výborný kurz pre mužov, ktorý mi nesmierne pomohol naštartovať sa do života - ako na ženy, ako ich osloviť, ako ženy pritiahnuť, ako ich uspešne baliť + šťastné milostné a partnerské vzťahy. Ak máš chuť, skus aj tuto:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
nezávidim
ja by som odišla a prerušila kontakt a nehnevala sa ani moc na neho ale na seba
a inak: hahaha
kedze je to otazka polozena na toho chlapa...
@biancadetolle tak si rozmysli čo spravíš, ale ak to necháš tak to to spraví zas ďalšej a ďalšej. Máš šancu to zastaviť.
2. chodiť s cudím človekom o ktorom ani nevieš či je zadaný až do brna?
3. si sprostá.
Každopádne... ženatý s deťmi. Hm. Nechaj to plávať.
a k teme..no teda,kto by to bol cakal .. na tvojom mieste by som toho chlapa zjebal jak syrotu dakde pred vela ludmi ..ale na svojom mieste by som sa zasmial a odisiel prec
nerozmyslaj,neries,zabudni
Inak vitaj naspat kvoli tebe som sa normalne musela prihlasit aj ked som to uz nechcela :d
@tomas ako keby si nevedel ze vsetky jej story su taketo neuveritelne
@n0win0u bezpochyb najvyssiu hodnost
Povedz to jeho manželke! !!!
1. je ot veľmi divné
2. nešla by som O.o ani na rande a duplom nie ku nejakej cudzej osobe
všeobecne sa mi nezdá, že by to ten chlaoš myslel nejak vážne
a... len sa smejem
myslím si, že je to chumaj a utekaj. o tebe si nemyslím nič zlé. nechápem reakcie ostatných :o Je normálne robiť chyby, naletieť niekomu...
@biancadetolle dostat cent zakazdym... tak som uz milionar.. a napriek tomu...
tak si mu naletela.. a no čo už, teraz s tým už nič nespravíš, dôležité je že si prišla na to aká je pravda, a snáď si sa aj poučila..
ja osobne som absolvoval výborný kurz pre mužov, ktorý mi nesmierne pomohol naštartovať sa do života - ako na ženy, ako ich osloviť, ako ženy pritiahnuť, ako ich uspešne baliť + šťastné milostné a partnerské vzťahy. Ak máš chuť, skus aj tuto:
» seduction.sk/kurzy-seminare-...
Martin, Zvolen