dvojfázovy spánok je keď spíte 4 hodiny potom 2 hodiny sa ucite/jete/citate/robiteco chcete a potom 4 hodiny spite.
Napr. od 8: 00 - 12:00 00:00 - 2:00 2:00 - 6:00
takto. ja spím dvojfázovo iba keď som u frajera, ale ako je to možné fakt neviem, lebo to robím neúmyselne... ale zaujímavé, že tie časy (4h, 2h, 4h) približne sedia: ideme spať okolo polnoci/ jednej, o štvrtej už buntoším a potom spím do jedenástej
človek potrebuje prechádzať celou spánkovou fázou aby bol fyzicky aj psychicky dlhodobo v pohode, prerušovaný spánok tomu zabraňuje a neprechádzate všetkými fázami tak ako máte ... preto to považujem za zlé voči telu lenže ako učebnicoví príklad výkonu je to dobrá volba...pokial sa jedná o náhly a skorý výkon ... dá sa toho dosť stihnúť ...ale osobne by som sa tomu nevenoval dlhšie ako pár dní
Nemám skúsenosti s dvojfázovým, no everyman s 3 napmi je celkom v poho. Poznám zopár ľudí, ktorí idú uberman a celkom si pochvaľujú, no ja sa na to nejako necítim.
cez školu tak fungujem nonstop, akurát si nedoprajem až 4 hodiny časovo je to ok, fungovať sa tak dá, no rozhodne to pre organizmus nie je hračka :ehm:
mne sa párkrát stalo že som šla spať neskoro (okolo 2 ráno) a zobudila som sa medzi 6:00 - 7:00.. tak som sa najedla a tak že už budem hore ale potom ma premohla únava, lahla som si ešte na nejaké 2 - 3 hodiny spať ale potom som bola tak zošrotovaná že by som prespala celý deň. takže u mňa by to asi nebol dobrý nápad.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Napr. od 8: 00 - 12:00 00:00 - 2:00 2:00 - 6:00
skoro stale sa po par hodinach zobudim a potom idem spat znova alebo si povim ze mi staci malo spanku
Ja mávam často len tú prvú fázu