Poznám ľudí, nakoniec aj moja doktorka je zástancom tejto liečebnej metódy, ktorí sú presvedčný o tom, že to funguje. Ja ako dosť materialisticky založený človek však neviem pochopiť, ako môže také niečo fungovať. Teraz som sa pozeral, aké homeopatiká sú
Ja homeopatikam nedoverujem, aj zrejme funguju. Zhorsit ti stav nezhorsia, mozno pomozu... je na tebe, ci ich vyskusas. Mne sa osvedcili v pripade potreby vitaminy, bylinkove caje a ak je vazny problem, tak potom seriozna chemia. Na experimenty nemam zvysny cas a peniaze.
Ja nechápem jednu vec.. prečo čím je látka zriedenejšia, tým je podľa nich účinnejšia. Nehovoriac o tom, že pri istých zriedeniach sa dostávame k tomu, že liek vlastne neobsahuje tú látku vôbec.
Súhlasím s príspevkom 2. Je to na princípe sugesvie a viery vo vyliečenie. Osobne to používam keď sa nechcem uliať (vážne som to napísal?) a ísť k doktorke.
no ja s homeopatikami súhlasím, ale len do mieri, pokiaľ nemám brutálne bolesti. potom už siaham po klasických antibiotikách a podobne. taktiež niesom zástanca v kuse sa napchávania antibiotík a chémie. zbytočne to zaťažuje organizmus. no zaujímalo by ma, že ako sa zástanci homeopatík chránia pred otehotnením??? ved nič nehomornálne a tak účinné nejestvuje. alebo áno?!?!?!?
Tiež s tý mmám dobré skúsenosti - funguje to - hlavne proti nachladnutiu a chrípke - len je dosť neprimeraná úmera cena/výkon Ale vždy lepšie než si pchať do tela rôzne antibiotiká...
Mam s homeopatmi viac skusenosti nez by som chcela a jedine co som pri tom zistila: KLAMSTVA, KLAMSTVA, KLAMSTVA!!! Nenavadim ich! Ked som bola mala, tak jeden ma tak neskutocne vystresoval, diagnostikoval mi tou kyvajucou snurkou niekolko nevyliecitelnych chorob, ze sa vraj bez jeho praskov nedozijem viac nez par tyzdnov, ochorenie na ktore mi prisiel vraj medicina nepozna...potom si samozrejme zapytal riadne prachy. Nakoniec som ich ani nejedla a...zijem este! Presne vedia ako na cloveka, ukazu milion zahranicnych oceneni, skoleni, publikacii... A je toho ovela viac co som zazila... Uz desat rokov som sa homeopatik ani nedotkla a svoj nazor uz nezmenim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Súhlasím s príspevkom 2. Je to na princípe sugesvie a viery vo vyliečenie. Osobne to používam keď sa nechcem uliať (vážne som to napísal?) a ísť k doktorke.