je to pekne ale nightmare before christmas s ami viac pacilo ako ten den,tu som cakala trosku neico lepsie,ale paci sa mi ta animacia ,ako to je spravene tie postavicky a celkovo a ze je to ako muzikal a vraj je teraz no teraz ,uz nevyim kedy davnjesie neico nove len si nepamatam ako sa to vola,tak kto by vedel napiste
mrtva nevesta tima burtona je moja najoblubenejsia rozpravka...milujem sceny kde hraju na klaviri...samozrejme najlepsie sceny su ked sa viktor uci svadobny slub D inac emili mi bola celkom sympaticka neviem ci predvianocna nocna mora je lepsia ale to si cem tez pozriet
Práve som to dopozerala... pár scén sa mi zdalo takmer identických s Nightmare, len s inými postavami a tak... napr. hlavný hrdina odchádza skľúčený do lesa, tam nachádza iný svet a od toho momentu sa to začína zamotávať, alebo aj Sally aj Victoria utekali z domu cez vysoko umiestnené okno a podobne.
Celkovo sa mi ale viac páčila Nightmare, možno preto, že som to videla skôr, možno je Jack proste väčší sympaťák ako Victor . Hoci... na Jackovi mi chýbali tie podarené vybúrané pohľady, ale to bude tým, že Jack žiadne oči nemal. A čo sa ženských postáv týka... Emily bola podarená, najmä vtedy, keď žiarlila, ale Sally mi bola sympatickejšia. K Victorii toho veľa nepoviem, mohla byť výraznejšie vykreslená.
Ale s hentakým koncom som nerátala... neviem, po tom, čo som videla Emily žiarliť, som nerátala s takým pokorným zmierením sa so skutočnosťou a la Sally.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
corpse bride (ano vsetko volam anglickimi nazvami) je super ako asi všetko od burtona
Mne to stačilo pozret 1x
Celkovo sa mi ale viac páčila Nightmare, možno preto, že som to videla skôr, možno je Jack proste väčší sympaťák ako Victor . Hoci... na Jackovi mi chýbali tie podarené vybúrané pohľady, ale to bude tým, že Jack žiadne oči nemal. A čo sa ženských postáv týka... Emily bola podarená, najmä vtedy, keď žiarlila, ale Sally mi bola sympatickejšia. K Victorii toho veľa nepoviem, mohla byť výraznejšie vykreslená.
Ale s hentakým koncom som nerátala... neviem, po tom, čo som videla Emily žiarliť, som nerátala s takým pokorným zmierením sa so skutočnosťou a la Sally.
Inak, ten ich Second hand ma dostal
joj, ale som sa rozpísala