Co si myslíte o knihe Maxima E.Matkina : Nie na ústa ?
Aký ste z nej mali dojem ? Páčila sa vám alebo naopak nepáčila ? Mala podľa vás kniha zaujímavú tematiku ? Ako podľa vás autor písal ? Za akú dlhu dobu ste ju prečítali alebo naopak ako dlho ste sa s nou trápili a potom ste ju aj tak zavreli ? Pýtam sa
@Ur čite áno Moja to je tiež prvá kniha od neho a tiež som dlho uvažovala nad možnosťami ano a nie a rozhodla som sa dobre som maximálne spokojná a ideme si požičiať alebo kupiť dalsie jeho knihy ..
tiež sa odhodlávam prečítať si niečo od tohto autora....teda aj som začala čítať....ale mna to nejako moc nezaujalo..aj ked ani som vela strán neprečítala..ale asi to neni moj štýl ...
tak prva v predajnosti byt moze, a nemusi byt dobra jedna vec je, ci ju ludia kupuju a druha ci ju kupuju preto, lebo je dobra alebo preto lebo ju chceli kupit aby zistili ci je fakt taka dobra
@xtinyx Skvelá je.Zo začiatku som myslela,že ma nezaujme vôbec tá kniha.Ale teraz by som ju zhltla na jedno posedenie,ale rozhodla som sa,že ju budem čítať pomaly po častiach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale určite si aj túto prečítam.
Iba prvé dve knihy od neho boli dobré. Potom šiel z kopca.
@xtinyx Skvelá je.Zo začiatku som myslela,že ma nezaujme vôbec tá kniha.Ale teraz by som ju zhltla na jedno posedenie,ale rozhodla som sa,že ju budem čítať pomaly po častiach.