oh ano všetci sme tu debilní nevzdelanci milujem také namyslenecké názory keby si mala trochu rozumu tak to ignoruješ, vytiahni si ten špendlík zo zadku
Ja som ju tiež nečítala, chcem si ju objednať v angličtine. Ten dej ma celkom zaujal, Anglicko počas vojny a jedno nedorozumenie, ktoré navždy zmení osud hlavných hrdinov... vyzerá to dobre.
Vo všeobecnosti mám radšej knihy ako filmy, preto som film nepozerala.
inkheart: film je natočený vynikajúco, aj keď nemusel ísť priamo podľa knihy, svoj účel splnil
neviem, aká je kniha, ale dnes ju začnem čítať, konečne si ju idem teraz kúpiť, neplánovane spontánne, pretože keď som druhý raz videla film, veľmi ma to upútalo, a stále naň myslím...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
knihu som necitala, ale ked budem mat cas, zozeniem si ju...pocula som, ze konci inak ako film...
Ja som tiež počul že je výborná...
nemusi to kazdy poznat.
Ja som ju tiež nečítala, chcem si ju objednať v angličtine. Ten dej ma celkom zaujal, Anglicko počas vojny a jedno nedorozumenie, ktoré navždy zmení osud hlavných hrdinov... vyzerá to dobre.
Vo všeobecnosti mám radšej knihy ako filmy, preto som film nepozerala.
neviem, aká je kniha, ale dnes ju začnem čítať, konečne si ju idem teraz kúpiť, neplánovane spontánne, pretože keď som druhý raz videla film, veľmi ma to upútalo, a stále naň myslím...