moze to fungovat...
takto vlastne mozes ludi aspon z casti spoznavat este pred moznym stretnutim a tym padom si mozes vybrat s kym chces a s kym sa nechces spoznat. a takisto zistis ci si aspon trochu rozumiete a tym padom sa usetris velkemu mnozstvu trapnosti a tichych situacii...
takze ja to skor podporujem
ale my sme s kamosom vymysleli kapelu a prihlasila sa jeho sestra a neskor som s nou kecala, a ona zrazu tresne "Brat sa pyta ci mas frajera" lebo mojmu milovanemu sa zapacila moja foto
našiel som si ale nevydalo to ale nikdy nehovor nikdy skôr sa zoznámi človek s niekým zaujímavým cez net než naživo, vonku je to moc osobné a ľudia reagujú obranne
no ja som na pokeci zoznamila s jednym chalanom a ten ma na skype zoznamil s dalsim jeho kamaratom... no a s tym jeho kamaratom chodim uz rok aj pol a som strasne rada ze zrowna wtedy som bola na keci, lebo inak by som ho vobec ani nepoznala to bola taka laska cez net na prwy pohlad ale sranda je, ze sme este aj w rownaky den narodeny aj w rownakej nemocnici kks to je silaaa
virtualne sa pise xD
a o tu lasku cez pokec....
pokec je fayn ak sa tam s niekym zblizi cloviecik.... a neskor stretne x)
ale inac je to na tudle nudle xD
podla mňa vačšina prvých osobných stretnutí ludí, ktorí si predtým najprv len písali na pokeci nedopadne dobre...teda čo sa tíka chalan + dievča...ja som sa tam zoznámila s jednou super babou a teraz sme velmi dobré kamarátky...čo sa tíka opačného pohlavia tak zatial mi tam žiaden schopný typ nenapísal
mne to cez pokec vyšlo,,som si pred tromi rokmi začala písať s jedným chalanom a teraz už spolu chodíme 9 mesiaacov muhaahaa a odvtedy už na pokec nechodím,,haluz,,
začal mi písať chalan z našej školy že vraj som na povšimnutie potom som sa do neho zalubila iba že on si našiel druhu a teraz newem ako to je....no vraj ma sa mu velmi páčim =DDDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
takto vlastne mozes ludi aspon z casti spoznavat este pred moznym stretnutim a tym padom si mozes vybrat s kym chces a s kym sa nechces spoznat. a takisto zistis ci si aspon trochu rozumiete a tym padom sa usetris velkemu mnozstvu trapnosti a tichych situacii...
takze ja to skor podporujem
ale my sme s kamosom vymysleli kapelu a prihlasila sa jeho sestra a neskor som s nou kecala, a ona zrazu tresne "Brat sa pyta ci mas frajera" lebo mojmu milovanemu sa zapacila moja foto
a vIrtualne,nie vYrtualne
a o tu lasku cez pokec....
pokec je fayn ak sa tam s niekym zblizi cloviecik.... a neskor stretne x)
ale inac je to na tudle nudle xD