ja som z BA priatelka z CA (233km)...zatial nam to klape v pohode...ona tu studuje..ale casu na seba nemame ani zdaleka tolko co ti co su z rovnakeho mesta ..ale nevadi nam to
a ked uz tak naco vztah aj takto poroku padne aj celkovo ci nadialku ci na blizko zeny nevedie co chcu , zeny si myslia ze vedia co chcu ale opytaj sa ich pri hadke co vlastne chce ked ta zo vsetkoho obvinuje... odpovie ti ääääääää
pomaly ? ci pomali no neviem co by som mal dat heh o vztahu ?
1. teraz tu mozem pisat ze vztah je strata casu
2. ze nidky v zivote
ale po 3. ked to na teba pride a ti dievca padne do oka a sa spoznate a odrazu ti v srdcia vzaludku sa robia divne veci a rozum ti povie tak to je to dievca s ktorou chcem prezit ,,blizku buuducnost,, tak prve dva body su v ....
@colak-no hej pravda...ale to je invidualne podla toho ako su stari ako casto sa vidia a za akych podmienok aky maju vztah atd...boze neznasam sa bavit o takychto kokotinach s niektorymi ludmi co v zivote nemali babu a kokot vedia o vztahoch vseobecne a len mudruju a polemizuju pice ne nenarazam prave na vas
no co sa tyka vztahu @baker mal som babu vyse roka bola o rok starsia odo mna vies ako to skoncilo ? posledne dva mesiace ,,exovala,, s inymi nie sinym ale s inymi !!!! a to ze som sa snazil ze mala vsetko co chcela ze som jej aj modre zneba doniesol a skoda reci..... len jedno ked si zamilovany musis aj rozumom potom je vztah casom o porozumeni a dovere...
@25 : okej, v tomto mas pravdu.. a ak to tak bolo, tak mas narok pisat to co si pisal,. len ja neznasam zakomplexovanych chudakov, co nikdy nemali babu, nikto ich nechce... a potom sa vyzivaju v ponizovani zenskeho pohlavia..
@25 sak nic nehovorim tak bola asi jebnuta ked si to nevazila
podla mna vztah na dialku je kktina lebo aj ja vidim kamaratov ktory ziju v rovnakom meste/obec so svojou babou a vidia sa raz do tyzdna... @27 ja celkovo nemam rad chudakov co maju komplexy preto urazaju hocikoho
@30 nechaj ich,nech si maju svoju predstavu o tom,ze sa to da..zivot ich casom ofacka a dokaze,ze vztah bez spolocenho casu nie je plhodnonym vztahom a postupne sa rozpadne.
Ale oni radsej budu nadavat a potom zakladat milionty raz diskusie o sklamani...
V mladom veku je to podla mna dosť nezmysel, ale ak sa jedna už o dvoch dospelých ludí, ktorý sa skutočne milujú a v blízkej buducnosti plánuju aj spolu žiť je to už o inom.
No ľudia.....Ja som v Španielsku a moja láska je v Humennom(východ Slovenska)
...nejakých 2500 kilometrov...
ale našťastie existuje aspoň internet, telefón, listy...
Zaťiaľ to klape...a teraz keď som doma na prázdniny sme stále spolu
A nemyslím, že sme deti, každý je vyspelý inak, niekto v 15 vie čo chce, niekto to nevie ani v 21
ja osobne som to nezazila....nehovorim, ze by som to neskusila...clovek nikdy nevie, aky by bol ten cit silny, ale asi by som nevydrzala stretavat sa s nim iba raz do mesiaca..napr...
nie nevydrzala, ako ze by som ho podviedla, to nie, ale jednoducho potrebovala by som tu osobu pri sebe...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
@ 4 : no mate pravdu.. ale tak aj detom je prijemne ked si hovoria ze sa lubia..
pravidlo jedna: zo zenou sa nehadaj
Ale ved co, ked to niekto chce vyskusat, nech sa paci.
1. teraz tu mozem pisat ze vztah je strata casu
2. ze nidky v zivote
ale po 3. ked to na teba pride a ti dievca padne do oka a sa spoznate a odrazu ti v srdcia vzaludku sa robia divne veci a rozum ti povie tak to je to dievca s ktorou chcem prezit ,,blizku buuducnost,, tak prve dva body su v ....
peace
alee ked milujees nie je co riesit..w niektorych pripadoch..nezazilaa som..tak nepisem nic..
podla mna vztah na dialku je kktina lebo aj ja vidim kamaratov ktory ziju v rovnakom meste/obec so svojou babou a vidia sa raz do tyzdna...
@27 ja celkovo nemam rad chudakov co maju komplexy preto urazaju hocikoho
Ale oni radsej budu nadavat a potom zakladat milionty raz diskusie o sklamani...
...nejakých 2500 kilometrov...
ale našťastie existuje aspoň internet, telefón, listy...
Zaťiaľ to klape...a teraz keď som doma na prázdniny sme stále spolu
A nemyslím, že sme deti, každý je vyspelý inak, niekto v 15 vie čo chce, niekto to nevie ani v 21
A presne tak, kto nezažil, nech nepíše sprostosti
nie nevydrzala, ako ze by som ho podviedla, to nie, ale jednoducho potrebovala by som tu osobu pri sebe...