Co si myslite o nestastnej laske ? Je zbytocna alebo nevyhnutna aby sme si uvedomili co sme mali ?
Ludia uz dlhsie sa zaoberam myslienkou ci je nestastna alebo neopatovana laska potrebna alebo nie.Ma nas naucit si vazit to co mame alebo je to zbytocnost ktora nam komplikuje zivot ? Pridajte nejake prispevky aby som bola mudrejsia Dakujem
je potrebna..a velmi.,.,.. pretoze ak by hned prisla ta prava..my by sme ju mozno vobec nespoznali...ale ked sme sa sklamali...tak vieme lahsie rozpoznat ci je pravaa
Nešťastná láska je dobrá pretože tá síce bola kedysi šťastná ale tak nejako sa rozpadla ... lepšie je ľúbiť a sklamať sa ako nikdy neľúbiť a nevedieť čo je ... a neopätovaná hmm takú poznám ale nemyslím že by niečo dávala, len berie
nestastna laska,neopetovana atd proste neje to nic uzasne take nieco zazit ale tak vsetko ma svoj dovod a asi aj to ked ti ten clovek lasku neopetuje ako nebolo by na nej nic hrozne len keby az tak nebolela
Myslim,ze to zalezi od toho akoé to s tou laskou je..Jasne ze neopetovana je na prd..to zazil asi uz kazdy...ale aj nestastna laska ja som mala jeden vztah uplne na prd a vdaka nemu som si uvedomila vela veci..sice to bolo krute ale som rada ze to dopadlo tak ako dopadlo..naucila som sa kopu veci a chvalabohu mam uzpokoj...
Ahoj kocka, noo, taktiez zaujimava temicka..vidim, ze laska a vsetko co s tym suvisi tu leti . Nevydarena laska..ma vobec v nasom zivote zmysel? Podla mna, ma vsetko zmysel, aj ked..niekedy to tak nevyzera kazdy z nas si v zivote hlada niekoho, s kym by dokazal pokecat o vsetkom moznom aj nemoznom, s kym by sa citil uzasne, s kym by bol schopny prezit vacsinu svojho zivota..proste svoju ,,polovicku,,. A na to, aby sme ju nasli, potrebujeme preplavat dlhou cestou..aby sme zistili, co vlastne chceme a koho chceme. Potrebujeme sa poucit na vlastnych chybach.A len potom sa nam podari pochopit, co je laska a kedy prezivame tu pravu, ktora ma zmysel .
neopatovana je uplne nanic iba vam zerie cas, kt. ste mohli vyuzit zmysluplnejsie ako zbytocnostami. ale na druhej strane, aspon viem ze uz to nikdy nebudem skusat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
kazda dobra vec ma svoje negativum a takisto aj na zlej je vzdy nieco dobre, takze tak.
myslim ze na to sklamanie vobec nemusis zazit..je to podla mna len naskodu lebo casto to sklamanie zanecha rany, co sa dlho hoja...