moznost---nepaci sa mi,ale suhlasim s tym....pretoze dnes uz ludia iba sedia za PC,presnejsie len na facebooku ,skype ci pokeci...a ked sa odhlasis nikto nevie co robis,takze je to vlaste uplna pravda
to je rovnaké ako nepiješ-nežiješ ,alebo ak nie si registrovaný na FB tak neexistuješ ..strašné voloviny ...neznášam takéto slogany ....a ani jeden neuznávam
ku @23 : a ked sa odhlasis nikto nevie co robis, takze je to vlaste uplna pravda = a to musí každý človek vedieť čo robím , kde som... v každej chvíli? súkromie už asi neexistuje, lebo každý sa jebe asi každému doprdele. celé tie sociálne siete sú vtedy nanič, ak tam človek trávi viacej času ako v ozajstnom živote .........................
súhlasim s @midnight-om , že o pár rokov bude každy vysieť na nete resp. na facebooku alebo iných socialnych portáloch, vlastne vtedy už budeš môcť byť aj cez wifi na nete, keďže to bude celoplošná záležitosť.
A k reklame? No je to blbosť, lebo predsa ak si na nete tak nežiješ, nie je to skôr tak? A ak je to myslené na to, že ak si off nikto nevie čo robiš? a keď som online ma akože každý vidí? Hej statusy existujú, ale nebudem predsa tak trapošiť, že budem písať do statusu: "píšem koment k tomu a tomu fóru.", "idem napísať blog na tu a inú tému.", alebo "práve som sa napil z kávy." alebo podobné chujoviny! Trápne
je to sposob ako detom a mladym ludom vymyvat mozgy, nechutnym marketingovym sloganom a takych je viacej, preco by som sa mal citim dobre prave kvoli Aktivii alebo brat kazdy obchod utokom len kvoli nejakej sladkosti ... hovadiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
mam dolezitejsie veci na praci ako analyzovat reklamu
"Ak nie si na facebooku, neexistuješ"
alebo
"Ak nepiješ, nežiješ"
len mohli skusit dat aj iny slogan/celu reklamu
A k reklame? No je to blbosť, lebo predsa ak si na nete tak nežiješ, nie je to skôr tak? A ak je to myslené na to, že ak si off nikto nevie čo robiš? a keď som online ma akože každý vidí? Hej statusy existujú, ale nebudem predsa tak trapošiť, že budem písať do statusu: "píšem koment k tomu a tomu fóru.", "idem napísať blog na tu a inú tému.", alebo "práve som sa napil z kávy." alebo podobné chujoviny! Trápne
Takéto reklamy sú vážne len pre mentálnych ľudí!