kedysi boli upriske moj oblubeny serial...pri 05x17 som to uz prestala pozerat...to iste aj The Originals. Podla mna, uz nevedia co tam maju davat, dokola to iste, stale nieco zamotaju a zbytocne...Nekonecny pribeh...Takisto sa mi nepaci, aku Kur*u spravi
ja som to prestala pozerať v polke tretej série, pretože mi to prišlo strašne nútené, len kvôli sledovanosti, elena je uplna **** teraz, to čo si povedala, damon ani stefan už nie sú taký ako predtým, kath odtiahli dakde do pekla či kde proste divne cele
Katherine tam mali nechať, Elenu nenávidím, je tam za štetku, chýbajú mi tam Pôvodní upíri, hlavne Klaus . Dúfam, že Stefan bude s Elenou a Damon bude opäť ten starý, dobrý, zlý Damon. Ešte bude šiesta séria a koniec. Aj keď je pravda, že to už naťahujú, stále je to pre mňa ten najlepší seriál.
TVD dievča..
a k veci. Totálne to dojebali.. a prvé dve série boli taká pecka už to pozerám len nasilu, lebo som s tým proste roky, ale tak ako to dojebávajú koniec ako fakt.. už tam moc pletú čary mary debiliny a upírske zúbky som už nevidela hádam dve série poriadne
jooooo vsetkym sa ospravedlnujem za to W, som zvyknuta, ze vsade vidim TWD
@6 aj som si povedala ze na tVd jebem uz a ze TO si dopozeram, ale ked som sa nad tym hlbsie zamyslela, zistila som, ze TO je vlastne uplne to iste, tie iste story a problemy...smola, dojebali to...for me
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
no a k TVD- prestala som to tiež pozerať, fakt čím dalej, tym horšie.
ale TO pozeravam.
nabudúce to napíš s V, lebo takto kopu ľudí pomýliš, TWD je The Walking Dead, ako ti už písali
a k veci. Totálne to dojebali.. a prvé dve série boli taká pecka už to pozerám len nasilu, lebo som s tým proste roky, ale tak ako to dojebávajú koniec ako fakt.. už tam moc pletú čary mary debiliny a upírske zúbky som už nevidela hádam dve série poriadne
@6 aj som si povedala ze na tVd jebem uz a ze TO si dopozeram, ale ked som sa nad tym hlbsie zamyslela, zistila som, ze TO je vlastne uplne to iste, tie iste story a problemy...smola, dojebali to...for me