Čo tak konečne už prestať dávať uliciam, námestiam akékoľvek názvy spojené s politikou a politickými osobnosťami a potom to o niekoľko desaťročí zmeniť, lebo pri kormidle je niekto iný?
@turgachev@6 Poznám Moja babka bývala neďaleko tej ulice, takže po "leninke" som chodil každý deň (hlavne na nákup som tam babke chodil), aj zmrzlinu pamätám, no ja som to volala U Hassaniho
Somarina, načo riešiť také malichernosti.. Iné problémy sú, radšej nech sú lacnejšie palivá, všetky potraviny a nech nič nie je tak drahé a sa najmä zdvihli platy.
Ja by som mala pokoj, lebo bývam na Novej. Ale ak som bývala na nejakej, ktorá by sa musela/mala premenovať a ja by som potom musela riešiť opletačky s adresou, napr. v OP a vlastne všade, asi by som bola dosť nervózna a hodina niečo o stenu. Navyše nechápem, prečo by sa malo niečo premenovať. Aj keď sú tie osobnosti možno nesympatické, tak je dobré o nich niečo vedieť. Nezaškodí to. Mňa tak minule zaujala jedna ulica, toho pána som nepoznala, tak som sa aspoň niečo nové naučila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov