Čo sa týka bývalých, tých mám rád a vadí mi, že niektorých som od skončenia strednej nevidel, lebo nechcú chodiť na stretká. Kvôli tomu, že sa neznášajú s niekym, kto na ne chodí.
Čo sa týka súčasných, no, v podstate sa poznám tak s dvoma.
jedno z nich je moja najlepšia kamoška. jedno z nich je super kamarát. pár z nich celkom nemusím ale znášam sa so všetkými. niekto je perfekcionista, niekto šašo, niekto čosi medzi tým. Ale inak som rada že mám za spolužiakov práve ich
mám 1 chalana v triede ostatné sú baby zhodnotím samá pretvárka faloš a skupiny čiže nemám ich moc v láske ja si žijem vo svojom svete radšej ich mám na háku .....
by som takto povedal: každý o nás hovorí že sme ta najlepšia trieda v škole. Chodia ku nám žiaci z iných tried a sú pri nás celú prestávku. Zhrniem to takto: sme vtipný, vymýšľame skvelé veci a držíme pokope, učiteľky depkáme až tak že si to nevšimnú a celú hodinu máme fajron, zo všetkými si rozumiem. Sme uchylácka trieda V bývalej triede a i teraz sme vymysleli veľa super "hier" prosto robíme bludy a sme len 18 čiže sme stále pokope. No ale všade musí byť problém však? Presne! Ak príde na vec "Poď vonku" nikomu sa nechce. Nedokážeme ist vonku pohromade ale len v kombináciach skupín... za to však v škole dokážeme! Prosto sú tak leniví že mám z toho depky pretože viem, že by sme mohli zažiť odznova staré spomienky ktoré su na nezaplatenie /jedno si želám, nech nikdy nezabudnem/. Inač sa stále bijeme a urážame (všetci to berú zo srandy pretože všetci trollujú takže vtom je to čaro)
teraz uz nic moc....mozno piatich este tak dost dobre znasam a ostatni bud ma nezaujimaju vobec, cize ani nestvu, alebo dalsi co ma stvu uz len ich pritomnostou
Hmmm ani sama neviem, sú tam ľudia,ktorých by som za nič nevymenila..ale sú tam ľudia,s ktorými viem,že ako skončí stredná sa už vôbec ani nepozdravím možno. Nie,že by som ja nechcela alebo čo..ale proste načo. Radšej sa oblúkom obídeme to som si istá ... Inak ich moc neriešim, s tými s ktorými sa stretávam aj teraz zostanem v kontakte
no u nás.... pár ludí, jebnutosť najsamsamšieho kalibru, s väčšinou si nemám čo povedať a pár vyvolených čo omylom sa ocitlli na danom pseudo inštitúte
a na zš to bola pohodka... sme boli "odpadová trieda" k nám všetci prepadávali a tí ktorý prestupovali... a o týždeň/dva máme už 2. stretko...
v triede mám najsamlepšiu kamarátku na život a na smrť no a ostatná háveď nech ťahá kade ľahšie . tam sa to vážne nedá . úprimne môžem prehlásiť že ich už v živote nechcem vidieť . a na žiadnu stretávku ani nič podobné sa nikdy nedám nahovoriť . a s tou jednou kamoškou sme skoro susedky a chodíme von spolu čiže nie je dvôvod sa niekedy stretnúť s triedou po ukončení školy
nooo... ehm.. nie sú zrovna najmilší..ku mne.. :/ od druhej triedy sú takí hnusní na mňa.. ale v poslednom čase je to určite lepšie, posledné dva mesiace.. viac ako polovica mi večne robí zle - hlavne baby, chalani sú ešte celkom v pohode...
nooo... ehm.. nie sú zrovna najmilší..ku mne.. :/ od druhej triedy sú takí hnusní na mňa.. ale v poslednom čase je to určite lepšie, posledné dva mesiace.. viac ako polovica mi večne robí zle - hlavne baby, chalani sú ešte celkom v pohode... keďže je ich iba zopár..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Celkovo mám však na spolužiakov šťastie od základky až po výšku...
na pár výnimiek, samozrejme
ale inak som najviac spokojna
Čo sa týka súčasných, no, v podstate sa poznám tak s dvoma.
naviac sú niekedy zábavní na môj účet.
a viete čo? nemusím ich.
priotravní
pristresujúci
poväčšine hovada
pri väčšina si želám aby som ich už nikdy nevidela
spoluziaci na gympli-katastrofa az na velmi malo ludi
spoluziaci na VS-konecne nejaki inteligentni ludia na urovni
esteze som sa toho dockala
ale zš- na nich už radšej nespomínam, nemala som to rada
sš- čo ja viem, tiež som práve nezapadala, hoci som mala kamošky
a na zš to bola pohodka... sme boli "odpadová trieda" k nám všetci prepadávali a tí ktorý prestupovali... a o týždeň/dva máme už 2. stretko...