že ťa chcel len využívať na "pre neho výhodné účely" toto by som nepripustila a celkovo by som už nikdy nechodila s bývalým... čo bolo bolo... a rozišli ste sa z nejakého dôvodu, pochybujem, že len tak už zanikol...
že ak ste sa rozišli so zámerom, že nechcete ďalej spolunažívať, ani sexuálne, ale naďalej to robíte, tak je jeden z vás (v tomto prípade ty) trošku ľahkovyužiteľný a ľahkoovplyvniteľný jedinec, ktorému chýba pocit zo sexuálneho uspokojenia, a že druhý jedinec (v tomto prípade on) chce asi len sex bez záväzkov, pretože je to muž, a uvažuje celkom racionálne a logicky, takže buď budeš uvažovať tiež tak ako on, alebo budeš mať výčitky svedomia, že si ľahkoovplyvniteľná radodajná žena, ktorá spí s mužom, s ktorým sa rozišla len preto, že "k nemu ešte niečo cíti". Or s nim prestaň spať, ale potom môžeš mať samovražedné sklony z nedostatku sexu
Ak sa s niekým rozídem, nespával by som s ním (ňou)... Ak by som chcel niekoho na sex bez vzťahu, hľadal by som to inde, určite nie u bývalého partnera(ky)...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
on ta ma len na sex..budicek zena..
alebo ste ten typ paru "ani spolu ani bez seba"
Naozaj.