Že? Neviem, čo sa ľuďom na tom nepáči...lustroval som wiki a niečo sa o nich dozvedel...nie sú to nejaký trapkovia... Ako podaktorí tu do diskusie zapojení
Ak sa ti páči takýto minimalistický electro pop, potom si pozri kapelku Freezepop. Oni už dlhšie hrajú takýto štýl. Tu je jedno ich video a tiež v ňom nechýba vtip. Možno len neznejú až tak komerčne a sú trošku viac indies :
kazdy hrac MMORPG z tohto musi byt pobaveny, mimochodom The Guild je super serial ( nizkorozpoctak ) odporucam si pozriet ten serial, a celkom pochopite aj toto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Že? Neviem, čo sa ľuďom na tom nepáči...lustroval som wiki a niečo sa o nich dozvedel...nie sú to nejaký trapkovia... Ako podaktorí tu do diskusie zapojení
Pochybujem, že rozmýšľala nad textom, aj keď tiež ma to napadlo, či vôbec...Keby to vedela, asi by sa zdržala komentára...
Hej @bugina ! Pozri si tú "trapákovinu" ešte raz a počúvaj text...
Lebo segra anglicky vie (inak by nechodila do Írska, že áno) , len neviem, či niekedy počúvala text a neodsúdila to len na základe klipu a hudby.
Je to druh humoru, ktorý väčšina ľudí nepochopí a považuje to za trápne, pričom je to recesia a parodia.
Hej hej, pochopil som Narozdiel od svojej sestry A niektorých ďalších...
Ale aj tak ďakujem
» www.youtube.com/watch#!v=WcAFkY...
a pripomenulo mi to časy keď jeden z mojich ex hrával WoWko a tváril sa tam, že je žena
Ja som aký trapný, že som to doteraz nepoznal
@misicka606 Že? Aj ja Čistý jebko... "Dú jú uááána déjt máj ávatáááá:r"
@lia
A páčilo sa, či ne?
@nihilil
SUpééér
Mne sa strašne páči tá plnoštíhlúčka buchtička čo tam popíja s tým terrazadkom na kresle a robí tie nechutne sexy xichty
Hmmmmm....Vrrrrr....Uááááá....Meče...ó áno. Veľké, dlhé, ťažké...sexy...ach
Švac, švac, švac, šváááác!
(Au, to bolelo dopiči! ...Ešte!)
každý má proste iný štýl...