tak určite ako ceskoslovensko sme spravily dobre ze sme sa rozdelili vlastná ekonomika ale spekulovta sa otom bude furt ci to bolo dobre alebo nie .....
@mielikip álili sa vlajky takmer každej západnej krajiny, nepochybujem že sa niekde pálila aj biblia ide len o to, že priznajme si .. ak je niekto takiý primitívny a neplnohodnotný, mentálne nezrelý psychopatický idiot s tendenciou ignorovať základne práva akehokolvek ineho tvora okrem seba, ze po tom co ho chce 40 americanov urazit ani nie jeho ale jeho vieru, opakujem 40 záutocia na vojakov uplne inej krajiny si nezasluzia nic ine ako sa stalo tomu davu co zautocil na tích vojakov.... plus vsetky skody ktore napachal...
Preto je to také hrozne lebo su totálne nepricetný... a ich zmysel pre uznavanie ludskych prav je niekde ... niekde .... to ani ten alah nevie kde.
moslimovia su v tomto svete dalsi nedotknutelni...oni si mozu robit co chcu, podpalit polku Pariza, s tym sa nebude robit nic...niekto chce podpalit ich knihu tak je hned najvacsi vyvrhel sveta..
@opinko suhlasim. tiez viem ze s dvojickami to nebolo tak ako sa to vravi oficialne ... takisto som si vsimla ze v poslednej dobe sa nas akosi niekto snazi zastrasit islamom moslimami ...
len by som upresnila ze nie Zidia, ale hnutie Slobodomurarov, ktore zalozili Zidia, a velkym poctom clenov su Zidia. cize v podstate mas pravdu . ale isto je aj vela sprvodlivych Zidov, netreba kazdeho hadzat do jedneho vreca
@keylie o slobodomuraroch vies zjavne jedno velke nic, tak ich neber do ust... myslienky slobodomurarstva nevychadzali od zidov, ale paradoxne od krestanov, a vo velkej miere sa v zaciatkoch opieralo prave o Bibliu.
Pre ľudí čo nevedia čítať: Ja sa tu nesnažím ospravedlňovať čo robia moslimi vo svete, ani čo spravili v minulosti. Len chcem zistiť koľko ľudí je rovnako debilných ako tí čo pálili verejne Korán (a nie len to).
@opinko Chcem vedieť všetky dôvody prečo si myslíš, že za útokom na WTC nie sú moslimovia z Al Kaidy. A tiež prečo by mali židia vyvolávať konflikt medzi kresťanmi a moslimami.
@tommyhot zda sa ze o nich vies nic asi ty ... totizto Slobdomurari zbroja proti Bohu a krestanom,Bibliu pouzivaju tak mozno na znesvätovanie alebo na dezorientaciu verejnosti
@keylie by ma zaujimalo odkial mas taketo hluposti.. do vacsiny lozi na svete je dokonca vstup podmieneny vierou v Boha. Slobodomurari su ako krestania tak aj zidia.. Akurat katolicke pravo je zasadne proti nim, opacne to neplati ani nahodou. Trvam na to, ze o slobodomuraroch vies akurat tak z propagand typu Zeitgeist a podobnych oblbovakov verejnosti.
že sú to debili, lebo tie milióny moslimov, pre ktorých je to posvätné nemôžu za to, že nejakí fanatici páchajú atentáty. A ten farár je totálny dement. Zbytočne plodí nenávisť- to si hovorí kresťan? Ako čo tým ten debil sleduje? moslimov tým nezničí, no dá ďalšiu zámienku na agresiu.
Btw, ja neuznávam ani Korán a ani Bibliu, mne je totálne jedno aké chobotiny sú tam popísané, ale keby že som veriaca, tak by sa mi to tiež nepáčilo...je to to isté, ako keby mi dakto pálil vlajku...
Asi sa chcu zviditelnit a najst novych anti moslimskych privrzencov ktorych je vela. Cirkvi v USA nie su financovane statom preto su zavisle na pocte clenov/milodarcov
@keylie slobodomurari a Zidia? Kriste pane toto je co tema cislo jedna? Vsde sa mi Zid. Mi to rpide ako by sme sa vratili do roku 1943. A vraj, ze 21. storocie. Moja zlata nebyt Zida tak nesedis za PC
prizemnost niektorych ludi nema hranic ako vidim. To, ze sa tu kazdy nastrocny tvari akoby uz neviem co vedel pritom este ani strednu pomaly nezacal. 80% svojich informacii ma z internetu a casto odporuju zdravemu rozumu. Toto je buducnost?
Nadavate na Zidov, ciganov, cinanov a takych a onakych a pritom sami neviete co budete robit zajtra. Ine rasy, narody a nabozenstva su pre Vas spinou no vy sami ste sucastou tohto sveta a tejto spolocnosti.
Kto s vlkmi nevyje ten s nimi nezije. Izoluje sa do vlastneho sveta nenavisti a pritom chcete vsetci menit svet k lepsiemu, lebo dakto alebo daco Vam povedalo, ze svet bez zidov, ciganov, cernochov a pod. by bol lepsi.
Bol by este horsi pretoze by ho "vylepsovali" taketo vygumovane hlavy. Vid. priklad Slovenska Pospolitost a iny vynzavaci davno zabitej viery a rezimu.
Namiesto tychto taranin by ste mali vytvarat hodnoty a spolocnost. Nechcem vidiet vase deti co to bude za individua. A vase svato pravdy tak tie vam mozem osrat. Nic neviete len tarate. Existuje par ludi na svete - par ludi - kapacit, ktorí skumaju, studuju a vedia, vy ste len konzumenti co si na zaklade clankov, ktore su pochybne tvorite svoj nazor. Media vas masiruju a vy to uznavate a prijmate za svoj "vlastny" nazor.
Smiesne, ale je to tak. Ale samozrejme vy uz mate 17 a vy to viete viete asi prd makovy. AMEN
@hajzelodkosti a @littlephoenix ani neviete aký som rád, že som tu čítal niečo od skutočne správnych a inteligentných ľudí. Už som sa začínal báť, že tu prevláda mentalita ala tommyhot.
To je tak, keď si nejaký národ o sebe myslím, že je naj na svete. Je jasne vidno, že už dlho Amerika nepocítila vojnu na vlastnej koži, tak ich obyvateľstvo si myslí, že sú nedotknuteľný. ja, ale pevne verím, že im raz Moslimovia pristrihnú hrebienok a vypália ich do tla!
@vanellus mozno keby ma nenahanajuu arabi s dekami na hlave tak mam k nim iny postoj.. rovnako keby som na nich nepocul od znamych, ktori ziju v zahranici len same hovna, tiez by som mal iny postoj.. a tak isto ta ich kultura, kde zena je handra a ludsky zivot nema ziadnu hodnotu je nasmiech.. hlavne, ze je to v mene allaha
@tommyhot iste v tomto mas velku pravdu, ale bohuzial je to pravda jednej strany mince. Urcite to nie je humanne co robia a cela ich kultura je daka pochybna, ale v konecnom dosledku oni nevedia pochopit nasu. Pozri na Slovensku netreba ziadneho Alaha ani koran. Staci nam tu sedliacky rozum a borovicka a mas tu to iste. Dojebe manzelku i deti a este dostane podmienku. Takze o com sa bavime?
@hajzelodkosti tak sa pozrime do takej ameriky, ked uz je tu taka kritika USA. Chlap sa na manzelku ani neodvazi skaredo pozriet, nie to este aby zmlatil svoje decka, lebo vie, ze by schytal taku basu, ze by sa z toho posral V arabskych prdelach chlap podvedie zenu, nic sa nedeje, zena podvedie chlapa a dostane 100 ran bicom, alebo ju ukamenuju? Mam pocit, ze ich vyvoj zastal niekde v staroveku.. Nemam nic proti rozdielnym kulturam, ale to co sa tam deje je barbarstvo..
Slovensko sem netahaj, nas narod je v celku zdegenerovany (ale to je tym vyse 40 rocnym socikom) a to ho ani nemusime davat do kontrastu s arabmi
@hajzelodkosti btw este k tym arabom.. su to neprisposobive hovada presne ako cigani... pridu do europy, chcu mat vsetky prava, ale ziadne povinnosti.. ak by sme my prisli tam niekde do prdele k nim a nastojime si na svojich pravach tak nam oseru hlavu...
@tommyhot ten pohlad na Ameriku je dost povrchny. Tam biju a mlatia zeny tiez a desatisice. Je tam omnoho viac vrahov a nasilnikov. Proste nemozes porovnavat neporovnatelne. Americania sa prezieraju jak kokoti a arabi mlatia zeny. Co je horsie? Nicit male deti Eckam alebo toto? Pre kazdeho je barbarstvo nieco ine. Vsetci zijeme v inom otrokarskom rezime a je to uplne jedno, je to o zvyku a vychove. Tie zeny su tam k tomu vedene.
očividne viete o islame toho fakt veľa. úzkoprsosť a nevedomosť totálna.
rozprávala som sa s viacerými moslimami, žila som medzi nimi, mám medzi nimi kamarátov a viedli sme dlhé konverzácie o náboženstve. aj Korán som čítala. (som kresťanka)
a teda islam je jedno z najslobodnejších náboženstiev. aj žena v ňom má lepšie postavenie ako v kresťanstve (prečítajte si aj Bibliu aj Korán - a nielen krátke citácie a výtržky z kontextu - a uvidíte, ako sa stavajú obe knihy k postaveniu žien v spoločnosti a v histórii a vo vzťahoch) (čo nikdy nepochopíte, pokiaľ budete sledovať len ortodoxných a fanatických. aj kresťanskí fanatici sú magori. aj ateistickí fanatici sú magori. aj všetci fanatici sú magori.)
len preto, lebo idey jednoho náboženstva sa nezhodujú s ideami toho druhého by sa nemalo páchať násilie a znesväcovať ich jednotlivé symboly. a extrémisti toto nikdy nepochopia. preto sa viedli a vedú nezmyselné vojny.
nejde o to kto to začal. vieme, že to začal extrém. a je jedno či taký alebo taký. je to rovnako zlé.
pochopte, že toleranciou dosiahnete veľa. ale to vám niektorým tvrdohlavcom asi márne budem tlačiť do hlavy. radšej vás budem tolerovať. (bohu)žiaľ.
@grietusha "rozprávala som sa s viacerými moslimami, žila som medzi nimi, mám medzi nimi kamarátov a viedli sme dlhé konverzácie o náboženstve."
so did I... az na to, ze by som ich nenazyval kamaratmi, lebo kamarat ta z nicoho nic nenazve "white bastard" a nenahucka proti tebe vsetkych svojich arabskych rasistickych kamratov
Mas pocit, ze dnesne krestanstvo robi zo zeny handru? Koran som necital, mne ide o realitu. Ako povedal ten australsky pravnik, co si z koranu a Biblie ubalil jointa.. Su to len knihy..
@tommyhot keď ťa nazval white bastard, je to jeho primitivizmus, rovnako ako je tvoj primitivizmus na základe toho súdiť celú arabskú kultúru.
máš pocit, že celý islamský svet robí zo ženy handru? je rozdiel medzi zaostalými zajordánskymi krajinami a napríklad takým Pakistanom. rovnako ako je rozdiel medzi bežným veriacim človekom a fanatikom. a je rozdiel medzi krajinou, ktorá je ovládaná fanatikom, ktorý Korán vykladá podľa toho, ako mu to vyhovuje, a medzi krajinou, ktorá necháva ľuďom náboženskú slobodu.
a je nanajvýš úbohé na základe niektorých informácií o fanatikoch hodnotiť celú kultúru. gratulujem ti k podľahnutiu tlaku presviedčaní o existencii islamského nepriateľa.
nezávidím ľuďom, ktorí budú žiť vo svete, ktorý budujú dnešní netolerantní ľudia plní nenávisti voči všetkému, čo nie je podľa ich europocentrických (ši euroamerickocentrických) predstáv.
@tommyhot ešte by ma zaujímalo, prečo ťa white bastardom nazval. pretože na základe tvojich niektorých príspevkov by som si aj vedela predstaviť, ako mu hučíš do hlavy, že jeho kultúra je úplna blbosť. ale nehovorím, že to tak muselo byť.
S tým na 1000% nesúhlasím. Len knihy by to boli nebiť na Zemi ľudia. To ľudia im dávajú silu, to ľudia z nich robia viac. Len kniha nemá žiadnu moc. Aj peniaze sú len papier, ale majú moc, ktorú im dali ľudia. To je akoby si zabil človeka a povedal- Je to len zmes chemikálií. NIE !!!
@grietusha ale tam neslo o jedneho cloveka.. tam bolo tych ludi mrte co boli rasisticky ladeni.. btw neviem co za arabov poznas, ale arabsky predavac v Londyne asi tiez nie je idealna vzorka
pre mna je uplne bezpredmetne, ci je zena handra v celom islamskom svete, alebo len v 3/4 ich sveta.. toto realne existuje a zvlastne, ze ty ako zena ich aj napriek tej hrste normalnejsich islamskych krajin obhajujes islam ako celok.
ano, lebo som az natolko sprosty, aby som medzi arabmi vykrikoval ze ich kultura je prijebana ja som dovtedy proti nim absolutne nic nemal..
@tommyhot vravím, že poznám moslimov, nie arabov inak mimo iné aj študentov (aj tu v ČR, zo Švédska, na Slovensku som sa stretla s mnohými taktiež), cestovateľov, francúzskych moslimov... žila som v moslimskej štvrti v Londýne, to nebolo len o predavačoch
žena je handra v minimálnej časti islamského sveta. okrem toho záleží aj od toho, čo si pod slovom "handra" predstavuješ. pretože síce je pravda, že ženy vnímajú inak, ale nepodradzujú ich. v našej kultúre má žena historicky podradnejšie postavenie, stále si to myslím.
a okrem toho som sa stretla aj so ženami, ktoré na islam konvertovali, myslíš, že to bolo preto, aby sa stali handrami?
mnohé moslimky žijúce v našej kultúre sa vyjadrujú, že sa k nim v moslimskej kultúre pristupuje omnoho lepšie a úctivejšie.
áno, obhajujem islam ako celok, pretože si myslím, že to je absolútne normálne náboženstvo (a hlavne dlhú dobu boli islamské krajiny vedecky vpredu pred zaostalým kresťanským stredovekom). fanatikov neobhajujem v žiadnej kultúre. a islam nie je a priori fanatické náboženstvo. je tam len fanatická časť. ale pozrime sa na našu kultúru, ako sa islamu a priori bojí. niekedy mám pocit, že si vytvárame priateľov z veterných mlynov a oni sa potom jednoducho musia brániť. to, že niekedy zachádzajú do fanatických extrémov, je ich primitivizmus.
ale stále si mi neodpovedal na otázku, prečo ťa tým white bastardom nazval.
@ tommyhot to podmiennie viery v Boha je asi pre to , ze clovek ktory neveri v Boha automaticky neveri ani v diabla. neviem co je to Zeitgeist.
ja Ti netvrdim ze medzi slobodomurami nie su krestania. ale su tam zli krestania takisto ako tam su zli Zidia ...
@ hajzelodkosti naoisala som ze väcsina slobodomurarov su zidia samozrejme tam moze byt hocikto, a takisto som povedala ze nie vsetci Zidia su slobodomurari- tym som chcela naznacit ze by bolo lepsie pouzivat ine slovo ako Zidia ... to ze clovek pouziva slovo Zid neznamena ze sa vracia do fasizmu
@ opinko neviem aki zidia tam su, ale povedala by som ze skor naopak, ze ti ktori su na cele statu Izraela nimi isto su, staci sa pozriet na dianie a ciny tohto statu. prave ti co sa stretavaju s Paalestincami ak teda so zaujmom mieru su mne uctyhodny. je vsak mozne a to ma nenapadlo ze mozno sa stretavaju s clnmi tej palestinskej teroristickej organizacie a asi aj oni maju na tom svoj podiel- tym padom mier a pokoj nepridu nikdy
@hajzelodkosti naoisala som ze väcsina slobodomurarov su zidia samozrejme tam moze byt hocikto, a takisto som povedala ze nie vsetci Zidia su slobodomurari- tym som chcela naznacit ze by bolo lepsie pouzivat ine slovo ako Zidia ... to ze clovek pouziva slovo Zid neznamena ze sa vracia do fasizmu
@tommyhot moje cerpanie je viacrocne nie je cerstve a z viacerych zdrojov ... ta moja uvaha o Palestinskej teroristickej organizacii a predstavitelmi Izraela bola naozaj iba moja uvaha-to nemam odnikial .
ja spytam Teba.. odkial cerpas tu pozitivnu vidinu slobodomurarstva?
@hajzelodkosti este len k Tvojmu nebyt Zida nesedis za PC - nesmrdi z toho kus namyslenosti? nebyt cinanov nemas papier, knihy a su rozne vynalezyktore vynaliezli rozni ludia, tak pohov
@keylie Je mozne,ze hamas je izraelska hracka.Ked by bol naznak,vzniku palestinskeho statu,tak izrael povie hamasu aby spravili nejaky utok a zabrania vzniku palestiny a cele to potom vyzera ze to palestincania nechcu mier.
" neviem aki zidia tam su, ale povedala by som ze skor naopak, ze ti ktori su na cele statu Izraela nimi isto su, staci sa pozriet na dianie a ciny tohto statu. "
Si mala namysli ze su slobodomurari?A este taky detail akoze "skor naopak" vsak ja som nic nehovoril
@opinko .. aha ja som to pochopila naopak som asi zle precitala co si napisal ze ,,su to (pochopila som ze slobodomurari) zidia co neuzanavaju Izrael" ..a Ty si pisal ze ,,su aj Zidia co ..."
A niekto tu spomínal konšpiračné teórie...samozrejme treba mať správny úsudok a vybrať tú správnu strednú cestu (možnosť)...pravda je skoro vždy niekde uprostred a to čo je v médiách je propaganda a rovnako aj to, čo je v rôznych konšpiračných videách.
netreba byť zaslepený, ale treba mať SPRÁVNY ÚSUDOK !!!
@keylie ale koniec koncov aj z Indie pochádzali všelijaké vynálezy a Cigáni sú zhodou okolností z Indie, takže možno používame dodnes nejakú vec, ktorú vynašiel predok nejakého Cigáňa z osady
@puco90 mas pravdu... aby sa upresnilo , ta skupina krestanov je nejaka samostatna cirkev » www.aktuality.sk/clanok/172135/u... konkretne ten pastor sa vola Terry Jones, ktorý vedie malé cirkevné spoločenstvo Dove World Outreach Center » en.wikipedia.org/wiki/Dove_World... charizmaticke hnutie, cirkev. takychto je vela aj na Slovensku. cize nieco podobne ako sekty. sekty su zakladane tiez slobodomurarmi.
ono ked clovek vie ze pre niekoh je nieco posvätné, a vie aki moslimovia su a co to pre nich znamena a ide urobit takuto vec, musi si byt vedomi ze to bude mat taketo nasledky.
@hajzelodkosti ak Ti nedoslo ze tonom hlasu ktory som dala do uvodzoviek prave preto ze som tým myslela styl pisomneho prejavu tak si potom ... nedokoncim lebo Ta nechcem urazit , domysli si
@grietusha hej moja chyba, ze pre mna je arab automaticky moslim... vycitala mi to do spravy aj jedna nemenovana osoba.. takze aby som to upresnil mne vadia prave ti moslimovia, ktorych ty tak obhajujes.. koran som necital, nazor som si utvoril z toho co som zazil.. ziadnu pozitivnu skusenost s moslimami nemam a tych skusenosti mam velmi vela. A je mi divne, ze argumentujes prave londynskymi stvrtami, lebo po cernoskych su pre bieleho tie moslimske asi najnebezpecnejsie. Plati to aj o inych anglickych, ci irskych mestach.
Samozrejme ze chlap moslim ti povie, ze jeho zeny sa maju fajn, ze z vlastnej vole si nechaju srat na hlavu, ze z vlastnej vole chodia cele zahalene atd atd.. Konieco koncov povedala mi to aj jedna moslimka, ale taku hrozu v tvari s akou mi to hovorila som nezazil nikdy v zivote. To su vseobecne "pravdy", pred ktorymi si ale z neznamych pricin zakryva oci cely svet..
"áno, obhajujem islam ako celok, pretože si myslím, že to je absolútne normálne náboženstvo"
absolutne normalne nie je v mene nabozenstva vyhlasovat svatu vojnu ci hej? a neargumentuj prosim ta krestanstvom, kriziacke vypravy boli rovnake svinstvo, ospravedlnovat tym jihad je nezmysel...
a na tu poslednu otazku ti neviem odpovedat, ako som povedal, ja som dovtedy proti arabom (moslimom) nemal nic..
@keylie zaujimave, ze si mala kadejake zdroje ale ako je to mozne, ked slobodomurarstvo nie je vec verejna, a len clenovia vedia o vacsine veci, ktore sa tam deju?
@tommyhot pravdepodobne asi od tych clenov, ktory po case slobodomurartstvo ked zistili coje to opustili, alebo niektorych ktory si nedrzali jazyk za zubami, potom z roznych dokumentov, kedze slobodomurartvo bolo v roznych casoch zakazovane pretoze panovnici vedeli kto su, potom sami slobodomurari konaju rozne stretnutia, okrem toho sa par krat aj sami prezradzaju, aj ked ich hlavnym heslom je neprezradit sa, a ak sa prezredime zahalme vsetky stopy ... napr. citaka som ze raz napisali odkaz do novin, uz neviem oc o idlo nepametam si to ale obsah odkazu hovoril za seba
a este sa ta spytam ako viem ze mafiani robia to co robia ked to robia tajne?
@tommyhot pravdepodobne asi od tych clenov, ktory po case slobodomurartstvo ked zistili co je to opustili, alebo od niektorych ktori si nedrzali jazyk za zubami, potom z roznych dokumentov, kedze slobodomurartvo bolo v roznych casoch zakazovane pretoze panovnici vedeli kto su, potom sami slobodomurari konaju rozne stretnutia, okrem toho sa par krat aj sami prezradzaju, aj ked ich hlavnym heslom je neprezradit sa, a ak sa prezredime zahalme vsetky stopy ... napr. citala som ze raz napisali odkaz do novin, uz neviem oc o islo nepametam si to ale obsah odkazu hovoril za seba
a este sa ta spytam ako viem ze mafiani robia to co robia ked to robia tajne? (smajlík)
@keylie takze mi chces povedat, ze poznas osobne byvalich slobodomurarov? lebo ak nie tak je velmi smutne, ze vychadzas z propagandy.. Slobodomurari boli nahanani vzdy a kazdym, lebo hlasali ozajstne hodnoty, ktore sa nikdy nepacili tym pri moci.. A ak prirovnavas takeho J.A. Komenskeho k mafii, tak mi je ta fakt luto..
@keylie btw ked si o nich myslis to co si myslis, nemas pocit, ze z takehoto spolku sa neda vystupit? Alebo mas pocit, ze ak sa pohybujes v kruhoch mafie tak len tak lahko prezlecies kabat a zacnes rozpravat o ich cinnosti bez toho aby ta to stalo zivot? ak by to bolo tak ako ty hovoris, ani by si nestihla pipnut a uz by si nezila.. a takto to v pripade slobodomurarstva vobec nefunguje. a odsuzdovat ich len za to, ze nevies aka je ich cinnost je smiesne.. ja ta rovnako neurazam preto, ze neviem co robis za stenami svojej izby
@tommyhot nebud smiesny ... pokial viem boli to slobodomurari ktori zacali hlasat Sloboda rovnost bratstvo a vyvrazdili kralovsku rodinu nedemokratickym sudom, kde kazdy kto bol proti poprave , cakalo ho to iste
@keylie mas pravda mafia bol zly priklad, ale predstav si ze su taki co boli alebo su mafianmi a davaju spravy o nich policii ...
kedze do slobodomurarskej loze sa da vstupit oficialne predpokladam ze sa z nej da aj vystupit ... co sa stalo s ludmi ktory o nich podavali informacie neviem, mohli byt kludne aj zabiti, to neznamena ze pred smrtou nestihli o nich povedat.
su dokonca konstrukcie vela znamych osobnosti ktorych smrt sa pripisuje prave slobodomurarom, pretoze s aim nechceli podvolit ( 2pac, Aaliyah, Stefanik- ten uz medzi nimi bol, hovori sa vsak ze ked ich spoznal chcel ich nechat na Slovensku rozpustit, tak bol odstraneny)
@tommyhotmas pravda mafia bol zly priklad, ale predstav si ze su taki co boli alebo su mafianmi a davaju spravy o nich policii ...
kedze do slobodomurarskej loze sa da vstupit oficialne predpokladam ze sa z nej da aj vystupit ... co sa stalo s ludmi ktory o nich podavali informacie neviem, mohli byt kludne aj zabiti, to neznamena ze pred smrtou nestihli o nich povedat.
su dokonca konstrukcie vela znamych osobnosti ktorych smrt sa pripisuje prave slobodomurarom, pretoze s aim nechceli podvolit ( 2pac, Aaliyah, Stefanik- ten uz medzi nimi bol, hovori sa vsak ze ked ich spoznal chcel ich nechat na Slovensku rozpustit, tak bol odstraneny) to su vsak vsetko nepotvrdene info .... ale odporucam ti pustit si pesnicku killuminati od 2paca
@tommyhot davm to sem treti krat kedze som vzdy zle zadala Tvoje meno.mas pravdu mafia bol zly priklad, ale predstav si ze su taki co boli alebo su mafianmi a davaju spravy o nich policii ...
kedze do slobodomurarskej loze sa da vstupit oficialne predpokladam ze sa z nej da aj vystupit ... co sa stalo s ludmi ktory o nich podavali informacie neviem, mohli byt kludne aj zabiti, to neznamena ze pred smrtou nestihli o nich povedat. myslim ze takto riesia iba ozaj nebezpecnych ludi pre ich hnutie.
su dokonca konstrukcie vela znamych osobnosti ktorych smrt sa pripisuje prave slobodomurarom, pretoze s aim nechceli podvolit ( 2pac, Aaliyah, Stefanik- ten uz medzi nimi bol, hovori sa vsak ze ked ich spoznal chcel ich nechat na Slovensku rozpustit, tak bol odstraneny) to su vsak vsetko nepotvrdene info .... ale odporucam ti pustit si pesnicku killuminati od 2paca
A myslím, že aktom hodným stredoveku je skôr práve to, že ho niekto chce napadnúť, neviem, prečo (okrem ekologických argumentov) by si niekto nemal páliť svoje vlastné korány, biblie, ústavy, vlajky a ktoviečo ...
@keylie vies preco su slobodomurari tercom vseliakych konspiracii? Lebo sice prijatie hlavne do konzervativnych lozi je podmiene vierou v Boha ale nikde sa nepise, ci si mas pod Bohom predstavit nejakeho panaka na oblaku, ktory vsetko riadi, alebo napriklad Velky Tresk ci hociaky iny fyzikalny ukaz. A toto prave vadilo krestanstvu (cirkvy), ktore dlhu dobu islo proti slobomurarom a mali to zakomponovane aj v katolickom prave. Slobodomurar moze verit v dogmy a rovnako nemusi (i ked dogmy sa v slobodomurastve az tak neuznavaju a snazia sa skor opierat o racio, nez o nieco nakazane vyssou mocou) a prave toto bol problem pre cirkev, ktora je zalozena na oblbovani ludi bez vlastneho nazoru.
Potom prisli socialisti a tym zas vadilo, ze na slobodomurarov neplatil ziaden nastroj na ich ovladanie a ako pri vsetkom co vadilo komunistom aplikoval sa triedny boj.
A akosi sa zacalo slobodomurarstvo spajat s iluminatmi a davalo sa do jednej roviny s NWO (new world order) a podobnymi konspiracnymi nezmyslami..
A preco? Len preto, ze slobodomurari hlasaju hodnoty, ktore vadia tym hore, ktori chcu niekoho ovladat. Isto ani nevies o tom, ze slobodomurari prispievaju na rozne charity z vlastneho vrecka ci inak sa podielaju na tvorbe hodnot tohto prehniteho sveta. A stretnutia? Na tych sa vobec nespekuluje o tom, koho treba zabit, ci koho okradnut ako si to kazdy predstavuje. Je to rovnocenna debata medzi bratmi na najroznejsie otazky ludstva, kde nie je rozdiel v nazoroch medzi ucnom ci majstrom. Vsetci tu maju rovnake slovo (pokial nejde o otazky tykajuce sa vedenia loze atd). Je to myslienkove hnutie za ktorym netreba hladat nic viac. To, ze ti slobodomurari nic viac neprezradia o tom co sa v ich lozach deje nie je vobec dovod na konspiracie a odsudzovanie.
Povedal som ti dostatok, utvor si nazor aky chces, ale odsudzovat nieco co poznas len z propagand je naozaj nemiestne.
A to sa ti ani trochu nezdá, že si tou @78 a tými pár príspevkami potom fakt šiel zbytočne ďaleko? ...
V @31 si kritizoval nenávistných ľudí, ale po nevinnej kaylienej poznámke si povedal, že jej treba cez hubu a potom, ako ti povie, že ťa nechcela uraziť nevieš odvolať tak evidentne zbytočnú somarinu?
@tunidlo nie nezda. Ked sme pri vybere slov skus ich aj ty vyberat. Nenavist ... ak moje reakcie pokladas za nenavistne tak to je potom resp. si zvlastny. Nebudem nic odvolavat a vobec co teba do toho? Ak s nou mas nejaky vztah, nech sa ti vyplace na rameno. Nech nema blbe poznamky a ja nebudem blbo reagovat. Jednoducha matika.
@tommyhot takze ty budes pravdepodobne ucen... ucni este nie su zasveteni do vsetkeho co sa tam deje. a socializmus komunizmus bol slobodomurarmi vytvoreny, .... oni nie ze su spajany s ilumintmi, iluminati su ich vetva ...
ci chces ci nie su dokazy a dokumenty kde viacere nepokoje su spojene so slobodomurami , takisto o ich okultnych praktikach
@tommyhot R. 1781 na wilhelmbadenskom kongrese, usporiadanom veľmajstrom vojvodom Ferdinandom, dochádza k zlúčeniu slobodomurárstva s iluminátmi, ilumináti však preberú vedúcu pozíciu (nad 33. stupňom Škótskeho slobodomurárskeho rítu).
vies aaka je hlavna myslienka socializmu- rovnost vsetkych ludi ... koho je helsom sloboda rovnost bratstvo ?novodoby socializmus vytvoril v kniznych dielach slobodomurar MOrelly v r. 1753-1760.propagoval zrusenie sukr.vlastnictva a spolocensku vychovu deti od 5.rokov, moznost rozvodu.
potom slobodumarmi boli dalsi teoretici socializmu Babeuf, Sint Simon, Fourier, Blanc, Proudhon, Schulz-Delitzsch, Marx, Engels, Lasalle a potom vodcovia socializmu Lafargue, Huysmans, Vandervelde, Lloyd George, Trockij, Lenin, Viktor Adler, Béla Kun.
socializmus podporovali aj najvyssi kapitalisticky financnici- Rotschild, Dreyfuss( prispievanim a zakladanim komunistickych novin a podobne) ini dokonca aj priamo financne pomahali koministom aby socializmus uchvatil moc v Rusku- a to konkretne slobodomurarsky orientovana organizacia B´nai B´rith, bankari J.Schiff, F.Warburg- ktory patrili k najbohatsiemu zoskupeniu na svete. po vzniku komunistickych stran do nich vstupilo vela slobodomzrarov. potom v r.1922 zjazd Komunistickej internacionaly vyhlasil nezlucitelnost clenstva v slobodomur. a v kom.strane, to iste prijali aj slobodomurari. ale toto oddelenie nikdy nebolo dosledne. potom komunisticke rezimi slobodomurarstvo zakazovali, avsak nesli proti nemu tak ako proti krestantvu. slobodomurarstvo nadalej tajne fungovalo.
to meni nic na fakte ze komunizmus vznikol zo slobodomurarstva- 5cipa hviezda by Ti amla nieco hovorit
@keylie no nic, povedal som ti vsetko co som chcel a mohol. Ty cerpas kto vie odkial, nebudem ta presviedcat o pravde. Propagandy boli vzdy zle a na to aby sa z nich stal uveritelny zdroj informacii zjavne staci pouzit zvucne priezviska mocnych..
vidis prave citam aj o tej mlcanlivosti- tresty za jej porusenie su rozne- v pripade ze dana osboa do slobod.tajomstiev hlbsie neprenikla, uplatni sa voci nej neverejny bojkot. Uradnika alebo novinara prepustia zo zamestnania. Lekár alebo právnik stráca klientelu. Obchodnik straca zakaznikov, politik podporu. Ak sa dan osoba toh viac dozvedela, snazia sa ju zavrazdit. Vrazda sa zvycajne utajuje, napr. maskuje ako samovrazda alebo nestastna nahoda.
Ale napriek tomu sa mi zdá divné, ak voláš po tolerancii a haníš nenávisť a napriek tomu reaguješ úplne zbytočne konfliktne tam, kde to vôbec nebolo treba ...
A o žiadny vzťah pochopiteľne nejde ...
A len zironizovala tvoju chybičku, no ale povedz, že nebola vtipná
Ja osobne by som sa na nej zasmial a nie začal urážať človeka, ktorý by mi ju opravil
@tunidlo reagujem konflktne na zaklade nejakeho podnetu. Inak som uplne kludny. Bez akcie nie je reakcia. To, kde to je treba je kazdeho subjektivny pohlad, nie pravidlo. Nemam sa preco zasmiat. Je mi ukradnuta a tak isto jej mozem byt ukradnuty aj ja.
Ked chces, mozes si s Bibliou aj vytierat zadok, vies ako ma to trapi (aj ked neviem preco by si to robil). A preco si vlastne teraz spomenul Bibliu, ked je tu tema zamerana na Koran?
A k tej krizovej vyprave: tomu, aby sa statisice muzov pokusali dobyt svatu zem, muselo nieco predchadzat vies? A bolo to pred takmer TISIC ROKMI! Ale pozri sa co sa deje teraz! Koran priamo vyzyva na vrazdenie neveriacich. A krestania sa snazia vsetko tolerovat, myslim ze to sa neda porovnavat ani z daleka!
Vies, ak je jedna strana tolerantna a druha na nu zacne utocit, je uplne prirodzene a normalne ze sa ta prva strana zacne branit. Oni palia nase vlajky, statne symboly, krize, Biblie a ine veci kazdy den len tak, ale zrazu ked sa niekto odvazi poslat signal, ze dost, tak zrazu je z toho v pici cely svet.
@pietro93 Asi Ťa sklamem, ale korán nikoho k vraždeniu nevyzýva viac než akékoľvek iné sväté písmo. Je to len o ľuďoch a vidno že si ho nečítal
A úprimne, je mi to jedno. Nech si moslimovia pália hoc aj slovenskú vlajku (čo nerobia) a Bibliu (ktorá nám môže byť u prdele ako si poznamenal), mne tým nijako neubližujú.
A možno to bolo pred 1000 rokmi, ale aj tak je to tá prvotná príčina, keďže dovtedy mali kresťanov ťažko na saláme. Nepočítajúc Britské, Francúzske a Nemecké kolónie v arabských krajinách, ktoré ich tam utlačovali ešte v 20tom storočí. A vôbec, stále sa im tam niekto serie, berie im prírodné bohatstvo a snaží sa im vnútiť náš spôsob zmýšlania a života. Pravdu povediac, keby mi toto robili, tiež by som tak asi reagoval.
@finwaell Ano, Koran som necital, len som ho trosku studoval, vies .
Skor vidno, ze ty si trosku nevzdelany, ked tak citam tvoje nazory... Ak chces, objasnim ti, preco je Koran sovinisticky a rasisticky a dufam ze konecne pochopis, ze mam pravdu. Koran obsahuje sury (nieco ako kapitoly) a tzv. verse "aje". Tak ti sem hodin niekolko prikladov na objasnenie situacie:
sura 25, aja 52: Neposluchaj neveriacich ale pust sa proti nim do boja.
sura 66, aja 9: Prorok! Bojuj tvrdo proti neveriacim a pokrytcom, musis byt k nim prisny. Ich pribytok je peklo!
To som uviedol len dva priklady, takychto peknych versov sa mozes docitat v Korane vela. Nie je to skopirovane, skutocne si to mozes precitat v anglictine napriklad na stranke islamicity.com, konkretne /mosque/surai.htm
Moslimovia nazyvaju neveriacimi aj krestanov, Zidov, hinduistov, proste vsetkych, ktori nevyznavaju islam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
125 komentov
no a tie deti v afrike ......
Preto je to také hrozne lebo su totálne nepricetný... a ich zmysel pre uznavanie ludskych prav je niekde ... niekde .... to ani ten alah nevie kde.
Zidia sa pokusaju vytvorit konflikt medzi moslimami a krestanmi.
len by som upresnila ze nie Zidia, ale hnutie Slobodomurarov, ktore zalozili Zidia, a velkym poctom clenov su Zidia. cize v podstate mas pravdu . ale isto je aj vela sprvodlivych Zidov, netreba kazdeho hadzat do jedneho vreca
@opinko Chcem vedieť všetky dôvody prečo si myslíš, že za útokom na WTC nie sú moslimovia z Al Kaidy. A tiež prečo by mali židia vyvolávať konflikt medzi kresťanmi a moslimami.
Kde pália knihy,
tam nakoniec
pália ľudí.
(Heine)
@vanellus Pozri si toto:
» video.google.com/videoplay?docid...
Btw, ja neuznávam ani Korán a ani Bibliu, mne je totálne jedno aké chobotiny sú tam popísané, ale keby že som veriaca, tak by sa mi to tiež nepáčilo...je to to isté, ako keby mi dakto pálil vlajku...
Nadavate na Zidov, ciganov, cinanov a takych a onakych a pritom sami neviete co budete robit zajtra. Ine rasy, narody a nabozenstva su pre Vas spinou no vy sami ste sucastou tohto sveta a tejto spolocnosti.
Kto s vlkmi nevyje ten s nimi nezije. Izoluje sa do vlastneho sveta nenavisti a pritom chcete vsetci menit svet k lepsiemu, lebo dakto alebo daco Vam povedalo, ze svet bez zidov, ciganov, cernochov a pod. by bol lepsi.
Bol by este horsi pretoze by ho "vylepsovali" taketo vygumovane hlavy. Vid. priklad Slovenska Pospolitost a iny vynzavaci davno zabitej viery a rezimu.
Namiesto tychto taranin by ste mali vytvarat hodnoty a spolocnost. Nechcem vidiet vase deti co to bude za individua. A vase svato pravdy tak tie vam mozem osrat. Nic neviete len tarate. Existuje par ludi na svete - par ludi - kapacit, ktorí skumaju, studuju a vedia, vy ste len konzumenti co si na zaklade clankov, ktore su pochybne tvorite svoj nazor. Media vas masiruju a vy to uznavate a prijmate za svoj "vlastny" nazor.
Smiesne, ale je to tak. Ale samozrejme vy uz mate 17 a vy to viete viete asi prd makovy. AMEN
A povedal si to slušne, normálne, fakt kvalitný názor
@hajzelodkosti (thmubs)(thmubs)(thmubs)(thmubs)(thmubs)
Si chcel vediet preco si myslim ze to neboli moslimovia.
Slovensko sem netahaj, nas narod je v celku zdegenerovany (ale to je tym vyse 40 rocnym socikom) a to ho ani nemusime davat do kontrastu s arabmi
očividne viete o islame toho fakt veľa. úzkoprsosť a nevedomosť totálna.
rozprávala som sa s viacerými moslimami, žila som medzi nimi, mám medzi nimi kamarátov a viedli sme dlhé konverzácie o náboženstve. aj Korán som čítala. (som kresťanka)
a teda islam je jedno z najslobodnejších náboženstiev. aj žena v ňom má lepšie postavenie ako v kresťanstve (prečítajte si aj Bibliu aj Korán - a nielen krátke citácie a výtržky z kontextu - a uvidíte, ako sa stavajú obe knihy k postaveniu žien v spoločnosti a v histórii a vo vzťahoch) (čo nikdy nepochopíte, pokiaľ budete sledovať len ortodoxných a fanatických. aj kresťanskí fanatici sú magori. aj ateistickí fanatici sú magori. aj všetci fanatici sú magori.)
PS: Takéto video nie je iba jedno
nejde o to kto to začal. vieme, že to začal extrém. a je jedno či taký alebo taký. je to rovnako zlé.
pochopte, že toleranciou dosiahnete veľa. ale to vám niektorým tvrdohlavcom asi márne budem tlačiť do hlavy. radšej vás budem tolerovať. (bohu)žiaľ.
so did I... az na to, ze by som ich nenazyval kamaratmi, lebo kamarat ta z nicoho nic nenazve "white bastard" a nenahucka proti tebe vsetkych svojich arabskych rasistickych kamratov
Mas pocit, ze dnesne krestanstvo robi zo zeny handru? Koran som necital, mne ide o realitu. Ako povedal ten australsky pravnik, co si z koranu a Biblie ubalil jointa.. Su to len knihy..
máš pocit, že celý islamský svet robí zo ženy handru? je rozdiel medzi zaostalými zajordánskymi krajinami a napríklad takým Pakistanom. rovnako ako je rozdiel medzi bežným veriacim človekom a fanatikom. a je rozdiel medzi krajinou, ktorá je ovládaná fanatikom, ktorý Korán vykladá podľa toho, ako mu to vyhovuje, a medzi krajinou, ktorá necháva ľuďom náboženskú slobodu.
a je nanajvýš úbohé na základe niektorých informácií o fanatikoch hodnotiť celú kultúru. gratulujem ti k podľahnutiu tlaku presviedčaní o existencii islamského nepriateľa.
nezávidím ľuďom, ktorí budú žiť vo svete, ktorý budujú dnešní netolerantní ľudia plní nenávisti voči všetkému, čo nie je podľa ich europocentrických (ši euroamerickocentrických) predstáv.
S tým na 1000% nesúhlasím. Len knihy by to boli nebiť na Zemi ľudia. To ľudia im dávajú silu, to ľudia z nich robia viac. Len kniha nemá žiadnu moc. Aj peniaze sú len papier, ale majú moc, ktorú im dali ľudia. To je akoby si zabil človeka a povedal- Je to len zmes chemikálií. NIE !!!
pre mna je uplne bezpredmetne, ci je zena handra v celom islamskom svete, alebo len v 3/4 ich sveta.. toto realne existuje a zvlastne, ze ty ako zena ich aj napriek tej hrste normalnejsich islamskych krajin obhajujes islam ako celok.
ano, lebo som az natolko sprosty, aby som medzi arabmi vykrikoval ze ich kultura je prijebana ja som dovtedy proti nim absolutne nic nemal..
žena je handra v minimálnej časti islamského sveta. okrem toho záleží aj od toho, čo si pod slovom "handra" predstavuješ. pretože síce je pravda, že ženy vnímajú inak, ale nepodradzujú ich. v našej kultúre má žena historicky podradnejšie postavenie, stále si to myslím.
a okrem toho som sa stretla aj so ženami, ktoré na islam konvertovali, myslíš, že to bolo preto, aby sa stali handrami?
mnohé moslimky žijúce v našej kultúre sa vyjadrujú, že sa k nim v moslimskej kultúre pristupuje omnoho lepšie a úctivejšie.
áno, obhajujem islam ako celok, pretože si myslím, že to je absolútne normálne náboženstvo (a hlavne dlhú dobu boli islamské krajiny vedecky vpredu pred zaostalým kresťanským stredovekom). fanatikov neobhajujem v žiadnej kultúre. a islam nie je a priori fanatické náboženstvo. je tam len fanatická časť. ale pozrime sa na našu kultúru, ako sa islamu a priori bojí. niekedy mám pocit, že si vytvárame priateľov z veterných mlynov a oni sa potom jednoducho musia brániť. to, že niekedy zachádzajú do fanatických extrémov, je ich primitivizmus.
ale stále si mi neodpovedal na otázku, prečo ťa tým white bastardom nazval.
ja Ti netvrdim ze medzi slobodomurami nie su krestania. ale su tam zli krestania takisto ako tam su zli Zidia ...
@ hajzelodkosti naoisala som ze väcsina slobodomurarov su zidia samozrejme tam moze byt hocikto, a takisto som povedala ze nie vsetci Zidia su slobodomurari- tym som chcela naznacit ze by bolo lepsie pouzivat ine slovo ako Zidia ... to ze clovek pouziva slovo Zid neznamena ze sa vracia do fasizmu
@ opinko neviem aki zidia tam su, ale povedala by som ze skor naopak, ze ti ktori su na cele statu Izraela nimi isto su, staci sa pozriet na dianie a ciny tohto statu. prave ti co sa stretavaju s Paalestincami ak teda so zaujmom mieru su mne uctyhodny. je vsak mozne a to ma nenapadlo ze mozno sa stretavaju s clnmi tej palestinskej teroristickej organizacie a asi aj oni maju na tom svoj podiel- tym padom mier a pokoj nepridu nikdy
ja spytam Teba.. odkial cerpas tu pozitivnu vidinu slobodomurarstva?
" neviem aki zidia tam su, ale povedala by som ze skor naopak, ze ti ktori su na cele statu Izraela nimi isto su, staci sa pozriet na dianie a ciny tohto statu. "
Si mala namysli ze su slobodomurari?A este taky detail akoze "skor naopak" vsak ja som nic nehovoril
dobre si to vystihol
Dobre som vystihol to,ze hamas je zidovska hracka,alebo ze si sa pomylila? Asi ten hamas,ze?
A zasa nechápem, prečo Moslimovia v Indii podpálili v Kašmíre kresťanskú školu za nepodpálenú knihu
Fakt sú to blbci.
netreba byť zaslepený, ale treba mať SPRÁVNY ÚSUDOK !!!
ono ked clovek vie ze pre niekoh je nieco posvätné, a vie aki moslimovia su a co to pre nich znamena a ide urobit takuto vec, musi si byt vedomi ze to bude mat taketo nasledky.
ak som Ta s tymi okulirami urazila nechcela som , ja nosim tiez brile
Samozrejme ze chlap moslim ti povie, ze jeho zeny sa maju fajn, ze z vlastnej vole si nechaju srat na hlavu, ze z vlastnej vole chodia cele zahalene atd atd.. Konieco koncov povedala mi to aj jedna moslimka, ale taku hrozu v tvari s akou mi to hovorila som nezazil nikdy v zivote. To su vseobecne "pravdy", pred ktorymi si ale z neznamych pricin zakryva oci cely svet..
"áno, obhajujem islam ako celok, pretože si myslím, že to je absolútne normálne náboženstvo"
absolutne normalne nie je v mene nabozenstva vyhlasovat svatu vojnu ci hej? a neargumentuj prosim ta krestanstvom, kriziacke vypravy boli rovnake svinstvo, ospravedlnovat tym jihad je nezmysel...
a na tu poslednu otazku ti neviem odpovedat, ako som povedal, ja som dovtedy proti arabom (moslimom) nemal nic..
@keylie zaujimave, ze si mala kadejake zdroje ale ako je to mozne, ked slobodomurarstvo nie je vec verejna, a len clenovia vedia o vacsine veci, ktore sa tam deju?
@114 , 116, 128, 130
a potom tu zacni trepat ze som jedna z tych ktori nenavidia a maju plnu hubu ciganov, cernochov zidov ....
a este sa ta spytam ako viem ze mafiani robia to co robia ked to robia tajne?
a este sa ta spytam ako viem ze mafiani robia to co robia ked to robia tajne? (smajlík)
su dokonca konstrukcie vela znamych osobnosti ktorych smrt sa pripisuje prave slobodomurarom, pretoze s aim nechceli podvolit ( 2pac, Aaliyah, Stefanik- ten uz medzi nimi bol, hovori sa vsak ze ked ich spoznal chcel ich nechat na Slovensku rozpustit, tak bol odstraneny)
kedze do slobodomurarskej loze sa da vstupit oficialne predpokladam ze sa z nej da aj vystupit ... co sa stalo s ludmi ktory o nich podavali informacie neviem, mohli byt kludne aj zabiti, to neznamena ze pred smrtou nestihli o nich povedat. myslim ze takto riesia iba ozaj nebezpecnych ludi pre ich hnutie.
Teda pokiaľ ide o princíp a nie o dôsledky ...
A myslím, že aktom hodným stredoveku je skôr práve to, že ho niekto chce napadnúť, neviem, prečo (okrem ekologických argumentov) by si niekto nemal páliť svoje vlastné korány, biblie, ústavy, vlajky a ktoviečo ...
Treba vymazat medzeru za =
Potom prisli socialisti a tym zas vadilo, ze na slobodomurarov neplatil ziaden nastroj na ich ovladanie a ako pri vsetkom co vadilo komunistom aplikoval sa triedny boj.
A akosi sa zacalo slobodomurarstvo spajat s iluminatmi a davalo sa do jednej roviny s NWO (new world order) a podobnymi konspiracnymi nezmyslami..
A preco? Len preto, ze slobodomurari hlasaju hodnoty, ktore vadia tym hore, ktori chcu niekoho ovladat. Isto ani nevies o tom, ze slobodomurari prispievaju na rozne charity z vlastneho vrecka ci inak sa podielaju na tvorbe hodnot tohto prehniteho sveta. A stretnutia? Na tych sa vobec nespekuluje o tom, koho treba zabit, ci koho okradnut ako si to kazdy predstavuje. Je to rovnocenna debata medzi bratmi na najroznejsie otazky ludstva, kde nie je rozdiel v nazoroch medzi ucnom ci majstrom. Vsetci tu maju rovnake slovo (pokial nejde o otazky tykajuce sa vedenia loze atd). Je to myslienkove hnutie za ktorym netreba hladat nic viac. To, ze ti slobodomurari nic viac neprezradia o tom co sa v ich lozach deje nie je vobec dovod na konspiracie a odsudzovanie.
Povedal som ti dostatok, utvor si nazor aky chces, ale odsudzovat nieco co poznas len z propagand je naozaj nemiestne.
A to sa ti ani trochu nezdá, že si tou @78 a tými pár príspevkami potom fakt šiel zbytočne ďaleko? ...
V @31 si kritizoval nenávistných ľudí, ale po nevinnej kaylienej poznámke si povedal, že jej treba cez hubu a potom, ako ti povie, že ťa nechcela uraziť nevieš odvolať tak evidentne zbytočnú somarinu?
ci chces ci nie su dokazy a dokumenty kde viacere nepokoje su spojene so slobodomurami , takisto o ich okultnych praktikach
nie nema so mnou nijaky vztah btw. Tunidlo dakujem ze si si to vsimol.
to iste mozem povedat ja ze Ty si mal blbe poznamky, a aj si mal
potom slobodumarmi boli dalsi teoretici socializmu Babeuf, Sint Simon, Fourier, Blanc, Proudhon, Schulz-Delitzsch, Marx, Engels, Lasalle a potom vodcovia socializmu Lafargue, Huysmans, Vandervelde, Lloyd George, Trockij, Lenin, Viktor Adler, Béla Kun.
socializmus podporovali aj najvyssi kapitalisticky financnici- Rotschild, Dreyfuss( prispievanim a zakladanim komunistickych novin a podobne) ini dokonca aj priamo financne pomahali koministom aby socializmus uchvatil moc v Rusku- a to konkretne slobodomurarsky orientovana organizacia B´nai B´rith, bankari J.Schiff, F.Warburg- ktory patrili k najbohatsiemu zoskupeniu na svete. po vzniku komunistickych stran do nich vstupilo vela slobodomzrarov. potom v r.1922 zjazd Komunistickej internacionaly vyhlasil nezlucitelnost clenstva v slobodomur. a v kom.strane, to iste prijali aj slobodomurari. ale toto oddelenie nikdy nebolo dosledne. potom komunisticke rezimi slobodomurarstvo zakazovali, avsak nesli proti nemu tak ako proti krestantvu. slobodomurarstvo nadalej tajne fungovalo.
to meni nic na fakte ze komunizmus vznikol zo slobodomurarstva- 5cipa hviezda by Ti amla nieco hovorit
Nie, nepokladám ich za doslova nenávistné ...
Ale napriek tomu sa mi zdá divné, ak voláš po tolerancii a haníš nenávisť a napriek tomu reaguješ úplne zbytočne konfliktne tam, kde to vôbec nebolo treba ...
A o žiadny vzťah pochopiteľne nejde ...
A len zironizovala tvoju chybičku, no ale povedz, že nebola vtipná
Ja osobne by som sa na nej zasmial a nie začal urážať človeka, ktorý by mi ju opravil
Len keď ten podnet má byť nevinná ironická poznámka ...
Čakal by som, že voči niečomu takému si imúnny ...
Ja by som to čakal od teba osobne, keďže už dlhšie si písal rozumnejšie a bez toľkej konfliktnosti ako kedysi ...
A podla teba je normalne, ked v moslimskych krajinach kazdy den hori nejaka zastava USA alebo inej krestanskej krajiny?
Myslis, ze je normalne, ze kazdy den vyjadruju vysoki moslimski cinitelia rasisticke scenare?
Podla mna si riadny kus kokota, pravdepodobne sa nemylim.
@pietro93 Na pálení rasistickej a šovinistickej knihy nie je nič zlé? Výborne, takže kedy začneme páliť Bibliu?
A vôbec so všetkým týmto nenávistným bullshitom začali kresťania v 11 storočí prvou krížovou výpravou. Takže len majú čo im patrí.
Kokos taká kokotina vraždiť sa kvôli imaginárnemu priateľovi (Môj je lepší! - Nie môj je! - Chcípni pohanský pes! - Smrť neveriacim! )
*ROFL* / :"(
Ked chces, mozes si s Bibliou aj vytierat zadok, vies ako ma to trapi (aj ked neviem preco by si to robil). A preco si vlastne teraz spomenul Bibliu, ked je tu tema zamerana na Koran?
A k tej krizovej vyprave: tomu, aby sa statisice muzov pokusali dobyt svatu zem, muselo nieco predchadzat vies? A bolo to pred takmer TISIC ROKMI! Ale pozri sa co sa deje teraz! Koran priamo vyzyva na vrazdenie neveriacich. A krestania sa snazia vsetko tolerovat, myslim ze to sa neda porovnavat ani z daleka!
Vies, ak je jedna strana tolerantna a druha na nu zacne utocit, je uplne prirodzene a normalne ze sa ta prva strana zacne branit. Oni palia nase vlajky, statne symboly, krize, Biblie a ine veci kazdy den len tak, ale zrazu ked sa niekto odvazi poslat signal, ze dost, tak zrazu je z toho v pici cely svet.
Ja vzdy hovorim - aj tolerancia musi mat hranice!
A úprimne, je mi to jedno. Nech si moslimovia pália hoc aj slovenskú vlajku (čo nerobia) a Bibliu (ktorá nám môže byť u prdele ako si poznamenal), mne tým nijako neubližujú.
A možno to bolo pred 1000 rokmi, ale aj tak je to tá prvotná príčina, keďže dovtedy mali kresťanov ťažko na saláme. Nepočítajúc Britské, Francúzske a Nemecké kolónie v arabských krajinách, ktoré ich tam utlačovali ešte v 20tom storočí. A vôbec, stále sa im tam niekto serie, berie im prírodné bohatstvo a snaží sa im vnútiť náš spôsob zmýšlania a života. Pravdu povediac, keby mi toto robili, tiež by som tak asi reagoval.
Skor vidno, ze ty si trosku nevzdelany, ked tak citam tvoje nazory... Ak chces, objasnim ti, preco je Koran sovinisticky a rasisticky a dufam ze konecne pochopis, ze mam pravdu. Koran obsahuje sury (nieco ako kapitoly) a tzv. verse "aje". Tak ti sem hodin niekolko prikladov na objasnenie situacie:
sura 25, aja 52: Neposluchaj neveriacich ale pust sa proti nim do boja.
sura 66, aja 9: Prorok! Bojuj tvrdo proti neveriacim a pokrytcom, musis byt k nim prisny. Ich pribytok je peklo!
To som uviedol len dva priklady, takychto peknych versov sa mozes docitat v Korane vela. Nie je to skopirovane, skutocne si to mozes precitat v anglictine napriklad na stranke islamicity.com, konkretne /mosque/surai.htm
Moslimovia nazyvaju neveriacimi aj krestanov, Zidov, hinduistov, proste vsetkych, ktori nevyznavaju islam.