Ahojte, chcem si dať prihlášky na Financie, bankovníctvo a investovanie do BA na EU a do BB na UMB... čo si myslíte o tom odbore? Resp. ak tam chodíte, dá sa to zvládnuť alebo je tam príliš veľký tlak?
Díky za názory Skúšam aj Prahu, ale nemám veľké šance, lebo sa robia príjmačky len z aj a ja sa učím 9 rokov neminu... plus matika na obchodnej nieje ktovie čo:/ Síce chodím na doučko, ale súperiť s ďalšími 2 000 ľudmi nie je ktovie čo...
Ale matiky sa neboj, staci ti doucko a prijimacky spravis , je tu vela ludi z obchodky, ti si buchaju hlavu az na matike tuna na banko, ale my z gympla si buchame hlavu zasa na uctovnictve, za hodinu mam cviko takze si zacinam buchat hlavu uz teraz
@muffinuska1 - tak každá škola má svoje pre a proti Chodíš na VŠE? Ja som si dala prihlášku na FInance, ale aj Bankovníctvo ako druhú možnosť... poprípade dane, lebo tie tu budú vždy
@muffinuska1 A aký sú profesori na tej fakulte? Lebo som si čo to zisťovala, na NH je to vraj poriadny chaos a termíny skúšok sa vypisujú deň pred a podobne, a na F5 je to v pohode...
@ muffinuska1 Tak to mi naozaj odľahlo, dúfam že sa o rok vidíme Pri súčasnej situácií na SR tu aj tak nemám chuť ostať... Ešte by si to v ČR mohli rozmyslieť so spoplatneným školstva a svet by bola ružová záhrada
@muffinuska1 snažím sa, ale to by sme nemohli mať toho toľko v škole niektorým skrátka nevysvetlíš že nie je lne ich predmet skôr vkladám nádeje do tých dvoch týždňov po maturite... to bude asi najintenzívnejšia príprava... apropo, ty si zo SR? koľko ťa to tam vyjde mesačne?
@muffinuska1 dopočula som sa na DOD priateľ je na Volhe a tam je to fakt pekne prerobené, dosť pochybujem že ja budem mať šťastie na taký intrák keby sa tam náhodou dostanem samozrejme - P. S. : Vybavovala si si aj ubytovacie štipko?
@lucka510 Nie nie ty Volhu mat urcite nebudes Ako mozes si dat skusit poziadat o to, ale studenti VSE byvaju na Blanice, alebo Vltave a tie su neni pekne Ale nevadi, neni to zas nic strasne. Jasne kazdy ma ubytovacie stipko, ale tu sa neda hovorit o stipku, lebo je to ubohych 1800 Kč za tri mesiace, tzn 600 Kč na mesiac. Ked to porovnam s Brnom....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
netrep.
Ja to studujem v prahe teda vola sa to troska inak bankovnictvo a poistovnictvo a urcite sa cez semester nenudim. Ani zdaleka sa nenudim.
Prepáč ale toto je totálna kravina
V tejto dobe práveže titul stráca svoju vážnosť
Fakt len z AJ? No teda.
Ale matiky sa neboj, staci ti doucko a prijimacky spravis , je tu vela ludi z obchodky, ti si buchaju hlavu az na matike tuna na banko, ale my z gympla si buchame hlavu zasa na uctovnictve, za hodinu mam cviko takze si zacinam buchat hlavu uz teraz
ano ano chodim chodim Hej dobre si si vybrala.
A profesori su super, ako to zalezi aj od teba aky profesor ti sadne, ale ja som bola spokojna z 90%
asi 350, hej hej som z toho je intrak 100 a cestovanie