Presne ako pises. Ale podla je toto vecna tema. A vela ludi to odsudzuje. Je to rozhodnutie tej danej dvojice a je to ich zivot. Nevidim dovod preco by im mal niekto kazat konat inak.
14 rocne dievca moze mat rozum a nemusi. Ak ma, o to lepsie. Ale mysli si, ze casom sa zmenia jej priority a bude mat aj ine naroky. Uz len ci to ich vztah zvladne alebo nie.
keď sombola v tom veku, tak som si aj ja nahovrárala, že je to v pohode...teraz sa čudujem kamarátom, ktorí chodia so 14ročnými slečnami a zdá sa mi to choré...a aáno... oná ma 40, on 46 nik na to nič nepovie...lebo sú to zodpovední dospelí ľudia a nie 14ročné decko a chlapec čo si chce zaj***ť...
so 14tkou sa dá rozprávať už o úplne normálnych veciach. teda ak má rozum. Ja som sa v 14tich v pohode mala stále o čom rozprávať s 20-23 ročnými kamarátmi.
aj keď si neviem predstaviť, že by som v 14tich chodila s 20 ročným. Ten chlap má asi trochu iné priority, než to 14 ročné dievča. Ale ich vec.
nie je to nahodou pedofilia? vekovy rozdiel 6 rokov je v pohode, ked je dotycna uz aspon na vyske.. Nie ked je na zakladnej a chodi s typkom co uz mozno aj zaraba...
nepísala som to preto, aby mi niekto písal, že som "cool". to nepotrebujem. Len som ti chcela tým povedať, že rozprávať sa môžu o normálnych veciach, nie o domácich úlohách. A nemal to byť argument, prečo byť spolu, keď je medzi nimi rozdiel 6 rokov.
mám kamošku, ktorá má 15 a chodí s 20 ročným. Chce od nej len jedno, čo sa mu úspešne darí. A keďže kamoška je blbá a vraj ho ľúbi, nedá si povedať, že je to choré, pretože on je čistý kkt...
Kamarátka mala niečo podobné. Keď si spolu začali mala len 14 a jej chalan mal 19. Sú spolu dodnes a je to niečo vyše 5 rokov už. Osobne si myslím že v dnešnej dobe to je úplne normálne. Dievčatá sú omnoho vyspelejšie ako kedysi. Pokial je trochu rozumná a tomu chalanovi nejde len o jedno tak je to úplne v poriadku.
@pavlinkaa však hej. Aj ja sa so 6 ročnou dcérou svojej sesternice dokážem normálne porozprávať. Že či sa teší do školy, ako bolo na kolotočoch a tak..
V každom prípade sa chlapec dopúšťa trestného činu,pretože pochybujem že po večeroch pozerajú na hviezdy.Leda tak ona, keď použijú klasickú misionársku polohu.
pri laske nejde o vek ani o krasu ale oto čo ksebe citia ty čosi to nemislia aj 20 ročna može chodti 15 ročnim prečo nie včom je chyba ekd ide o pravu lasku nejde o krasu ani o vek a ked toje takam sprosta laska ide o lasku a ved ak somnou suhlasitew som faj ak nie tak ste taky blbci jak ty čoto nesuhlasi
to je vecou minimalne troch ludi ... 14 rocnej, min. jedneho jej rodica, alebo vychovavatela (sirota a t.p.) a 20rocneho ktory uz vlasne zodpoveda sam za seba ... takze nic.
"Dievcatko moje, skoc kupit na vecer to vino ty, ja to z prace nestihnem."
"Nemozem mucko moj, ved vies, ze este nemam ani obciansky."
...rad by som vedel co si mysli ten chalan/mlady muz, ze si zacne so ziackou ZS. Co na to tvoji rodicia? Niektore dievcata hovoria, ze su v 14 vyspele, no bohuzial sa mylia. Ak by ste boli naozaj vyspele, nepotrebovali by ste to riesit na verejnych forach, a to taktiez z dovodu, ze by ste pochopili, ze ten dospely clovek, ktory chce mat vztah s maloletou (ja beriem maloletost vek pod 15, kedy osoba nedrzi OP a nemoze ist sam ani k doktorke na kontrolu, oficialne to moze byt aj inak, nemam chut to googlit) a vsetko co k tomu patri, nebude asi najlepsia volba. Silne pochybujem, ze by ste sa natolko lubili aby pockal kym naberies zenske tvary a nemal zly pocit z toho, ze ma v posteli dievcatko. Hold, zazraky sa deju.
neni to velky rozdiel mama s ocom maju 7 rocny rozdiel , len je to take blbe trochu lebo si kazdy povie ze on ju len vyuziva na sex a ona je mlada stetka (co vo vacsine takychto pripadoch aj tak je) ale tak ked maju skutocne ten rozum tak je to v pohode podla mna
Poznám takých a klape im to Pokiaľ je tá baba vyspelá, tak to je v pohode. A nechápem, ako to môže niekto odsudzovať. Keby chodí 30 ročná s 36 ročným, tak to už by bolo iné?
@veronika97 Ako normalny muz ti poviem, ze ten chalan ju ma akurat tak na sex to by musel byt zazrak, keby vztah 20 rocneho a 14 rocnej bol uprimny a z lasky . 99% takychto vztahov je o sexe.
Ale ten chlapec musi byt dobri pako.... 14 rocna??? povecme si na rovinu 14rocne dievca je fyzicky nevivinute skratka- nema picku,kozy,zenske tvari........ keby bola aspon 16-17 tak nic by som nepovedal.....
nerozumiem už len tomu ako si chalan, čo už má za sebou aj maturitu môže rozumieť s dievčaťom, čo nemá nielenže ani občiansky, ale ani ukončenú základnú školu...čiže pre mňa je to veľký fail
1. ten muž si uvedomuje, že žiadne sexuálne praktiky nie sú povolené zákonom ešte ten rôčik a ak ona nebude chcieť tak aj dlhšie - ak bude ochotný na ňu počkať
2. ona nie je až tak zaslepená a dokáže zhodnotiť situáciu reálne - či ju chce len na sex alebo skutočne mu ide o ňu ako o osobu
3. sú si vedomí toho, že okolie ich bude odsudzovať - chcú sa spoločne proti tomu postaviť a ísť si za svojím cieľom
4. on ju nebude podceňovať, brať ako "mladú,naivnú,hlúpu", ale ako rovnocennú partnerku - to isté aj naopak
5. majú rovnaké názory na dôležité veci, rovnaké záľuby, pohľady na svet
6. chcú svoj vzťah rozvíjať, pracovať na ňom, spoznávať sa, robiť kompromisy atď.
7. je medzi nimi pravá láska
tí čo to odsudzujú su pre mňa netolerantní ľudia plný predsudkov... ja sama mám vzťah od nízkeho veku s väčším vekovým rozdielom a sme spolu 3,5 roka tak isto aj veľa párov v mojom okolí takto začínali... je len na danej dvojici či im to vydrží alebo nie.. len oni o tom rozhodujú, nikto ani nič (napr.vek) iné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
za posledné dva týždne som ho zmenila.
serte na to, čo si myslia ostatní, ide o šťastie a lásku a ak to nájdete...nenechajte si to vziať kvôli prkotine ako vek...
a keby to bolo neskôr, ona má 40 a on 46 nikto z toho nie je napichaný
Presne ako pises. Ale podla je toto vecna tema. A vela ludi to odsudzuje. Je to rozhodnutie tej danej dvojice a je to ich zivot. Nevidim dovod preco by im mal niekto kazat konat inak.
14 rocne dievca moze mat rozum a nemusi. Ak ma, o to lepsie. Ale mysli si, ze casom sa zmenia jej priority a bude mat aj ine naroky. Uz len ci to ich vztah zvladne alebo nie.
Indeed
so 14tkou sa dá rozprávať už o úplne normálnych veciach. teda ak má rozum. Ja som sa v 14tich v pohode mala stále o čom rozprávať s 20-23 ročnými kamarátmi.
aj keď si neviem predstaviť, že by som v 14tich chodila s 20 ročným. Ten chlap má asi trochu iné priority, než to 14 ročné dievča. Ale ich vec.
Argument stále platí- v tomto období je vekový rozdiel 6 rokov prespríliš ako hovoria naši priatelia spoza rieky moravy.
btw, prečo máš v profile že "vek 13 rokov"?
nepísala som to preto, aby mi niekto písal, že som "cool". to nepotrebujem. Len som ti chcela tým povedať, že rozprávať sa môžu o normálnych veciach, nie o domácich úlohách. A nemal to byť argument, prečo byť spolu, keď je medzi nimi rozdiel 6 rokov.
Pretože mi niekto kradol fotky a údaje z profilu.
(iba že by bol impotent)
"Nemozem mucko moj, ved vies, ze este nemam ani obciansky."
...rad by som vedel co si mysli ten chalan/mlady muz, ze si zacne so ziackou ZS. Co na to tvoji rodicia? Niektore dievcata hovoria, ze su v 14 vyspele, no bohuzial sa mylia. Ak by ste boli naozaj vyspele, nepotrebovali by ste to riesit na verejnych forach, a to taktiez z dovodu, ze by ste pochopili, ze ten dospely clovek, ktory chce mat vztah s maloletou (ja beriem maloletost vek pod 15, kedy osoba nedrzi OP a nemoze ist sam ani k doktorke na kontrolu, oficialne to moze byt aj inak, nemam chut to googlit) a vsetko co k tomu patri, nebude asi najlepsia volba. Silne pochybujem, ze by ste sa natolko lubili aby pockal kym naberies zenske tvary a nemal zly pocit z toho, ze ma v posteli dievcatko. Hold, zazraky sa deju.
@pavlinkaa lenze ty si trochu inde, nez vacsina tvojich rovesnicok
a dá sa so mnou porozprávať aspoň myslím...
nevidím na tom nič zlé AK...
1. ten muž si uvedomuje, že žiadne sexuálne praktiky nie sú povolené zákonom ešte ten rôčik a ak ona nebude chcieť tak aj dlhšie - ak bude ochotný na ňu počkať
2. ona nie je až tak zaslepená a dokáže zhodnotiť situáciu reálne - či ju chce len na sex alebo skutočne mu ide o ňu ako o osobu
3. sú si vedomí toho, že okolie ich bude odsudzovať - chcú sa spoločne proti tomu postaviť a ísť si za svojím cieľom
4. on ju nebude podceňovať, brať ako "mladú,naivnú,hlúpu", ale ako rovnocennú partnerku - to isté aj naopak
5. majú rovnaké názory na dôležité veci, rovnaké záľuby, pohľady na svet
6. chcú svoj vzťah rozvíjať, pracovať na ňom, spoznávať sa, robiť kompromisy atď.
7. je medzi nimi pravá láska
tí čo to odsudzujú su pre mňa netolerantní ľudia plný predsudkov... ja sama mám vzťah od nízkeho veku s väčším vekovým rozdielom a sme spolu 3,5 roka tak isto aj veľa párov v mojom okolí takto začínali... je len na danej dvojici či im to vydrží alebo nie.. len oni o tom rozhodujú, nikto ani nič (napr.vek) iné...