Co si myslite o zenach, co si privyrabaju popri studiu sexom?
Cital som prave clanok o babach, ktore maju od 16 do 2+ rokov a popri studiu si privyrabaju sexom. Kedze vsak vacsinu z nich to bavi, robia to co im vyhovuje, moc sa pri tom nenaderu, maju kratky pracovny cas a velky hodinovy plat. Na BIRDZi je vela dievc
nevidím na tom nič extra zlé.. lebo keď si zoberiem, že je kopa dievčat, ktoré študujú, nebývajú doma a ich rodičia si nemôžu dovoliť ich podporovať a majú k tomu navyše náročnú (aj časovo) školu.. iná možnosť neozstáva :/
a viem že dievčatá takto hľadajú ako keby jedného chlapa na dlhšie, resp. odpovedajú na inzerát, kedy ich teda nestriedajú ale stretávajú sa viac či menej pravidelne s nejakým starším chlapom.. a ten im teda dáva peniaze, alebo im platí školu, či prispieva na hocičo iné..
Je to otrasné. Určite by som také dievča odsúdila. Ich hrdosť je hlboko dole, ak vôbec ešte nejakú majú. Obdivujem ich, že sa na seba ešte dokážu pozrieť. Nepoznám nikoho takého.
nech si robia čo chcú, kto si ako urobí tak má, keď si chcú zarábať telom - teda istou časťou svojho tela tak nech to robia, pokiaľ sa nájdu takí chlapi čo im zato zaplatia
Asi to bude tak, ved aj sv. Tomas Akvinsky prirovnal prostituciu v spolocnosti k stoke v meste: je to sice hnusna vec, ale mesto by bolo bez nej zamorene... Tym ale urcite nechcem povedat, ze schvalujem sposob, akym tieto dievcata / zeny ponizuju same seba a otvaraju cestu diablovi (kedze mnohe svedectva dosvedcuju, ze neviazany sex je jednou z ciest, ktore k tomu mozu viest).
V Biblii sa pise, ze pohorsenie sice musi prist - beda vsak tomu, prostrednictvom koho pride...
@walterdonath v Biblii sa píše kadečo. podľa mňa je rovnako vinní aj ten, kto podľahne. neviem ako ty, ale ja by som v nijakom prípade nepovažoval za poľahčujúcu okolnosť, keby mi dievča povedalo, že sa vyspalo s tým a tým, lebo však oni ju vábili a nemohla sa nejako ovládnuť. BLUUUUUUDT
skôr si myslím, že takíto sú dobrí, lebo vďaka ním poznáš, či je niekto ozaj verný alebo nie. napríklad je velice ľahké nezhrešiť so ženou mníchom zavretým v kuťke, avšak dakto, o koho sa len tak obtierajú, to má oveľa ťažšie.
k fóru - vôbec to neodsudzujem. napokon, je mnoho nymfomaniek, ktoré môžu mať z tej choroby aspoň tie peniaze. takú ale nepoznám, poznám však takú, a tú si vážim, že síce má túto chorobu, ale stále len dvihne briadku a zavrtí noštekom so slovami: "som príliš hrdá na to, aby som si ma niekto kupoval a považoval ma za tovar!"
Stetky su to. Keby nemali co do huby a zomierali by od hladu a nemohli by si najst ziadnu inu pracu a toto by bolo ich jedine vychodisko tak ani nepipnem, ale inak by som ich vsetky pozatvaral, uz len preto ze "podnikaju" a neodvadzaju dane a odvody, to keby som robil ja tak mam hned na krku byrokratov
Ako tí,čo to obhajujú tak,že každý si musí nejak zarobiť...nechápem vás ľudia...to chcete každému tvrdiť,že by si normálnu prácu nenašli také dievčatá ? Ale chápem,ľahšie je s niekým kopulovať za peňáze,netreba nič hľadať,nijak drieť...len nechať zametať so svojou hrdosťou...a potom po náročnom dni bolí aj obyčajný pohľad do zrkadla.
@promcorp neviem čo tu všetci máte s tou hrdosťou, ale nenapadlo ťa, že jej to vôbec na hrdosti neuberá? Ja takú jednu poznám, nehovorí o tom, ale teda vôbec sa psychicky zle necíti. A pohľady do zrkadla ju teda nebolia.
Nespravila by som to/Nespravím to. Stratila by som samú seba, ak by som to spravila. Ale kludne, nech to robia, pokiaľ im to nevadí a dokážu s tým žiť.
áno,radšej sa budem predávať za obyčajné papieriky,ktoré dnes nie sú ničím kryté a tlačia si ich len tak
Je to každého vec,čo robí vo svojom voľnom čase a ako sa živí...ja by som ale takú priateľku mať nechcel a ani by som si nedokázal predstaviť život s takou ženou. Ak ťa to už zaujíma,čo mám s tou hrdosťou...
ja som mala taku spoluziacku,ale ona na to isla ,,kuzelne,,...dala sa s nim do vztahu a ho vycuciavala.....to je umenie on bol nanestastie do nej zalubeny alebo co,tak mu to nevadilo.on jej vsetko jedlo platil, ,,poziciaval,, nenavratne prachy,bo na nic nemala a ona si odkladala svoje prachy na ucet.ku dalsiemu sa dokonca nastahovala a mala o ubyvtko a stravu postarane...
obcas lutujem,ze ja taketo nieco nedokazem a svoje problemy musim riesit bud svojpomocne alebo pomocou rodicov.hned by mi bolo na svete lepsie.
@turgon ak by som bola odniekial z lazov a manka by nemala ani na chleba, ale nechcela by som pokračovať v jej šlapajách a snažila by soms a študovať a niečo dosiahnuť, viem si to predstaviť.. ale to je len teoreticky, chvalabohu som zaistená..
nepoznam. zato ale poznam viacere, ktore nieco podobne robia celkom zadarmo len preto, ze ich to proste bavi a bez naroku na (financnu) odmenu
neodsudzujem - snazim sa vo vseobecnosti neodsudzovat ludi, ktorych nepoznam, pokial neviem, co ich vedie k danemu konaniu... odsudzujem skor tych, ktori odsudzuju.
a nie, neviem si ani trochu predstavit, ze by som si takto privyrabala.
@h8u ved mas prospechove, socialne stipendia..socialne ti dava okolo 200eur mesacne, prospechove podla znamok od 190-260..a povedzme, ze raz do tyzdna by sla niekde na brigadu..neverim, ze by z takych 300 eur nevyzila a musela robit hento
Je mi to proti srsti. Ako od pohladu odsudzujem take tie citove kurvy...Ze som s tebou vo "vztahu", spavam s tebou, ty mi davas peniaze ale nelubim ta len som s tebou lebo mi to vyhovuje.
Ako normalne kurvicky neodsudzujem lebo je to taky ten priamy obchod bez ojebavania..dam ti peniaze ty mne sex a vybavene. Nestretavam sa s takymi a ani mi nevadia pokial ma neotravuju.
akože ak tie peniaze proste NEMÁ, nemá možnosť "normálne" pracovať tak čo???? má skončiť jak jej jebnutá mama za minimálnu mzdu niekde za pásom či čo? nenávidím takýchto ľudí proste.. čo má teda podla teba robiť? nemá ísť na školu, ale niekam do fabriky a tam spraviť životnú kariéru?
chápem, že tebe to možno stačí, ale niektorí ľudia majú trocha vyššie ciele a chcú niečo dokázať..
@cliph nedá mi reagovať na ten tvoj názor myslíš že keď budeš rozťahovať nohy ako na páse a mať zato keš že je to dobré ? to potom akú máš mienku o sebe ? a ešte k tomu poznal som pár dievčat čo takto si zarábalo a väčšina už je pod zemou lebo to nezvládali psychicky a prešli na tvrdé drogy takže asi toľko a dosť poznám študentov či už na slovensku alebo v GB že si dokážu aj zarobiť na tú školu tak že bez toho čo majú tam dole ale normálna práca ....
Ohanat sa skolou je trosku trapne a jebnute nie ? Karieru spravis na zaklade toho co vies a ako sa snazis. Nie ci roztiahnes nohy a zarobis si na skolu ktoru vystudujes. To je len plane ospravedlnenie.
Nemam vysoku skolu. Mam len 20 a na slovenske pomery vysoko nadpriemerny plat a do zivotopisu si uz mozem dat to co absolventi nasich vysokych skol dosiahnu za par rockov.. A nie nedostal som sa tam vdaka rodine alebo rodinkarstvu ale preto ze som chcel, ze som sa snazil a bavilo ma to.
@h8u nedá mi reagovať na ten tvoj názor myslíš že keď budeš rozťahovať nohy ako na páse a mať zato keš že je to dobré ? to potom akú máš mienku o sebe ? a ešte k tomu poznal som pár dievčat čo takto si zarábalo a väčšina už je pod zemou lebo to nezvládali psychicky a prešli na tvrdé drogy takže asi toľko a dosť poznám študentov či už na slovensku alebo v GB že si dokážu aj zarobiť na tú školu tak že bez toho čo majú tam dole ale normálna práca ....
@cliph chcela som reagovať na tvoj posledný príspevok a napísala som tu veľmi dlhý koment, ktorý mi však neuložilo takže sa to pokúsim napísať v skratke
nechcem nejako extra obhajovať dievčatá, ktoré si takto privyrábajú ale to, že tvrdíš, že obháňať sa VŠ je trápne ma núti sa zasmiať.
je mnoho povolaní, ktoré sa dajú vykonávať len po úspešnom absolvovaní VŠ. Mnoho báb má svoje sny a chcú pracovať v tom čo ich baví. Nie každá má skvelé rodinné zázemie, ktoré ich podporuje a to nemyslím len finančne.
Mnohé nemajú inú možnosť len roztiahnuť nohy a takto si zarobiť na VŠ... je to smutné ale je to tak.
To, že ty v 20 zarábaš vysoko nadpriemerný plat je super a prajem ti to ale v mnohých oblastiach nestačí iba chcieť....
Nedristaj aspon prosim ta. Suhlasim s tym ze napr. taky doktor nemoze zacat v pivnici...ale obhajujes zase len tu najlahsiu cestu. Proste len obhajujes niekoho absolutnu slabost a demenciu. Na druhej strane kolko je takych dievcat ktore to robia pre skolu ? A vobec...na SVK by som to pre nase SKOLY urcite nerobil kebyze som zena. Existuju rozne pozicky ktore student moze splacat az po skonceni studia alebo 5 rokov po skonceni skoly. NEVRAV MI ZE TO NEJDE. NAOZAJ STACI LEN CHCIET.
V tom pripade podloz svoj argument faktami. Doktor bol len priklad...Ja som ti povedal len tolko ze nemusi byt kurva aby mohla dokoncit skolu...ze su moznosti. Studentska pozicka + brigada a ziadna nemusi byt kurva.
Ale hej viem to by potom nemala najnovsi telefon, nemohla by chodit chlastat a na party kazdy tyzden...
@greyness lenze cliph ma v niecom aj pravdu..obranovat to tym, ze nema peniaze na skolu je absurdne..ako som uz pisal aj h8u, je tu moznost socialneho stipendia a prospechoveho..a ako som uz pisal vyssie, neverim, ze by na vyske nevyzila z 300€, ktore by z toho dostala..
Polku názorov v tomto fóre považujem za jebnutú. Veď si len skúste predstaviť situáciu,že nemáte peniaze, chcete zúfalo doštudovať, pretože neplánujete robiť za pásom za smiešnu minimálnu mzdu 12 hodín denne a štúdium vám nemá kto zaplatiť. Je to síce nie veľmi pekný spôsob ako zarobiť,ale čo ak dotyčná nemá na výber... Proste neschvaľujem to,ale zároveň to ani neodsudzujem.
@trdelniiq Z 300 eur sa nedá vyžiť na výške. Treba zaplatiť intrák,skriptá, jedlo, chceš občas aj vyjsť vonku,nie len sedieť zavretá,to ti tiež nejaké čerčáky treba aj keď len nejaké 3 eurá ale aj tak. Oblečenie občas treba kúpiť,veci sa opotrebúvajú a nikdy nevieš,čo sa ti kedy potrhá a zas chodiť stále v tom istom? Neviem, ja si myslím,že je to možné možno mesiac,aj to len tak tak.
...Regarding to this topic and the conversation up above...
Vysoko pohrdam zenou okolo 20, ktora sa flaka s typkom 30+ lebo z toho 'ziska'... Tym nemam na mysli, ze by jej daval nejaku hotovost...
V tom pripade mi je z takej zeny vyslovene na vracanie...
Mam odpor k vypocitavym zenam. Nemozem si pomoct.
Nemam nic proti tomu, ak ma zena rada sex a len z toho dovodu sa s niekym vychrape... Taketo slecny dokonca vyhladavam
Ale nechat sa vydrziavat a akou uz tu bolo spomenute alibizovat tento fakt studijom na vysokej skkole je uplne mega
Kamaratka maka po nociach v baroch, inokedy v restickach, kaviarnach aby dostudovala. Lebo od rodiny nedostane ani suchy rozok... Nie to este nejaku korunu na studijum. (Dokonca obcas ona im posle nejaky ten peniaz z toho mala co si vydrie.)
A nikdy sa takto neznizila a ja si ju za to vazim o to viac.
Nakolko ako vidim je podla inych zien uplne normalne a samozrejme, ze sa vyberu tou lahsou cestou...
@wicki ty tu hovoríš o vyžívaní?!? a v rámci toho tu spomínaš, nové oblečenie (lebo nemožno chodiť stále v tom istom) a vychádzaní vonku?
Podľa mňa vyžívanie je to aby niekto prežil ten čas a nie si kupoval nové veci a vonku utrácal prachy, takže keď tu obhajuješ nejaké kurvy, ktoré sa radšej predajú aby mali na nové handry a mohli si niekam zájsť....
@yeya O oblečení som napísala OBČAS,nie že si budem stále kupovať nové handry. Ide o to,že keď budem mať gigantickú dieru na rifliach a nedá sa zašiť tak samozrejme,že si kúpim nové. A vôbec nie tie najdrahšie.
A vonku-neviem,ja osobne zbláznila sedieť stále zavretá na intráku,ak by ostatní stále niekam chodili. Zrejme nerozumieš slovíčku čerčáky- to znamená drobné-to znamená maximálne 5 eur. Nebudem rozflakovať peniaze na diskotéky a bary a podobné pičoviny,ale tak občas sa ísť prejsť alebo aspoň pokukať po meste-no uznaj,že aspoň minimum peňazí si musíš zobrať na výnimočné udalosti.
@wicki@60 neda sa z 300€ vyzit? omg..intrak ta nevyjde drahsie ako 60 eur/mesiac..obedy su tak do 2€ maximalne na den..ja napriklad zijem mesacne zo 130-150€ a to ked sa trochu uskromnim, ze si nenakupujem somariny atd, este mi aj ostane..neviem kde ty zijes, ze nie si schopna z 300€ vyzit..a to si len na intraku, cize ziadne vydavky ako na plyn, energiu atd
Asi nemajú na výber, nič iné robiť nevedia. Pri takejto práci človek nebude nikdy nijak ocenený(muzi beru vsetko doradu). Chlapov by som za to neobviňovala, majú to tak nejak prirodzene v sebe, že tieto potreby musia byť uspokojené. Zeny by mali byť cudné, je to tak nejak dané od prírody. A nikdy by som to nerobila. A áno, poznám jednu slečnu. A do vianoc bude rodiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
ja osobne by som to nedokázala, ale keď situácia prinúti...
a nie nepoznám, alebo aspoň neviem o tom, že by som poznala
» i0.kym-cdn.com/photos/images/n...
a viem že dievčatá takto hľadajú ako keby jedného chlapa na dlhšie, resp. odpovedajú na inzerát, kedy ich teda nestriedajú ale stretávajú sa viac či menej pravidelne s nejakým starším chlapom.. a ten im teda dáva peniaze, alebo im platí školu, či prispieva na hocičo iné..
ked to chcu robit, nech..ale nezda sa mi to prave koser..
a tak, nech si robia, čo chcú, mne je to jedno
ale inak súhlasím so @4 ...
... nepoznám a ani nechcem poznať takú ženu/dievča
... ale bez toho sa svet neobíde
Asi to bude tak, ved aj sv. Tomas Akvinsky prirovnal prostituciu v spolocnosti k stoke v meste: je to sice hnusna vec, ale mesto by bolo bez nej zamorene... Tym ale urcite nechcem povedat, ze schvalujem sposob, akym tieto dievcata / zeny ponizuju same seba a otvaraju cestu diablovi (kedze mnohe svedectva dosvedcuju, ze neviazany sex je jednou z ciest, ktore k tomu mozu viest).
V Biblii sa pise, ze pohorsenie sice musi prist - beda vsak tomu, prostrednictvom koho pride...
skôr si myslím, že takíto sú dobrí, lebo vďaka ním poznáš, či je niekto ozaj verný alebo nie. napríklad je velice ľahké nezhrešiť so ženou mníchom zavretým v kuťke, avšak dakto, o koho sa len tak obtierajú, to má oveľa ťažšie.
k fóru - vôbec to neodsudzujem. napokon, je mnoho nymfomaniek, ktoré môžu mať z tej choroby aspoň tie peniaze. takú ale nepoznám, poznám však takú, a tú si vážim, že síce má túto chorobu, ale stále len dvihne briadku a zavrtí noštekom so slovami: "som príliš hrdá na to, aby som si ma niekto kupoval a považoval ma za tovar!"
neodsudzujem ich ale ja si neviem predstaviť, že by som si takto vylepšovala stav účtu...
áno,radšej sa budem predávať za obyčajné papieriky,ktoré dnes nie sú ničím kryté a tlačia si ich len tak
Je to každého vec,čo robí vo svojom voľnom čase a ako sa živí...ja by som ale takú priateľku mať nechcel a ani by som si nedokázal predstaviť život s takou ženou. Ak ťa to už zaujíma,čo mám s tou hrdosťou...
obcas lutujem,ze ja taketo nieco nedokazem a svoje problemy musim riesit bud svojpomocne alebo pomocou rodicov.hned by mi bolo na svete lepsie.
neodsudzujem - snazim sa vo vseobecnosti neodsudzovat ludi, ktorych nepoznam, pokial neviem, co ich vedie k danemu konaniu... odsudzujem skor tych, ktori odsudzuju.
a nie, neviem si ani trochu predstavit, ze by som si takto privyrabala.
Je rozdiel odsudzovat cloveka a odsudzovat zle konanie. Nepochopenie tohto zakladneho rozdielu je jedno z najvacsich nestasti dnesnej doby.
a inak su to proste stetky
Ako normalne kurvicky neodsudzujem lebo je to taky ten priamy obchod bez ojebavania..dam ti peniaze ty mne sex a vybavene. Nestretavam sa s takymi a ani mi nevadia pokial ma neotravuju.
@h8u
To ze nemam peniaze na skolu je tak jebnute ospravedlnenie...akoze wtf. Nemam peniaze tak sa idem predavat ? Alebo idem kradnut ? WTF ?
akože ak tie peniaze proste NEMÁ, nemá možnosť "normálne" pracovať tak čo???? má skončiť jak jej jebnutá mama za minimálnu mzdu niekde za pásom či čo? nenávidím takýchto ľudí proste.. čo má teda podla teba robiť? nemá ísť na školu, ale niekam do fabriky a tam spraviť životnú kariéru?
chápem, že tebe to možno stačí, ale niektorí ľudia majú trocha vyššie ciele a chcú niečo dokázať..
Vzdy je moznost.
Ohanat sa skolou je trosku trapne a jebnute nie ? Karieru spravis na zaklade toho co vies a ako sa snazis. Nie ci roztiahnes nohy a zarobis si na skolu ktoru vystudujes. To je len plane ospravedlnenie.
Nemam vysoku skolu. Mam len 20 a na slovenske pomery vysoko nadpriemerny plat a do zivotopisu si uz mozem dat to co absolventi nasich vysokych skol dosiahnu za par rockov.. A nie nedostal som sa tam vdaka rodine alebo rodinkarstvu ale preto ze som chcel, ze som sa snazil a bavilo ma to.
@sajlo
asi reagujes na zlu osobu
nechcem nejako extra obhajovať dievčatá, ktoré si takto privyrábajú ale to, že tvrdíš, že obháňať sa VŠ je trápne ma núti sa zasmiať.
je mnoho povolaní, ktoré sa dajú vykonávať len po úspešnom absolvovaní VŠ. Mnoho báb má svoje sny a chcú pracovať v tom čo ich baví. Nie každá má skvelé rodinné zázemie, ktoré ich podporuje a to nemyslím len finančne.
Mnohé nemajú inú možnosť len roztiahnuť nohy a takto si zarobiť na VŠ... je to smutné ale je to tak.
To, že ty v 20 zarábaš vysoko nadpriemerný plat je super a prajem ti to ale v mnohých oblastiach nestačí iba chcieť....
Nedristaj aspon prosim ta. Suhlasim s tym ze napr. taky doktor nemoze zacat v pivnici...ale obhajujes zase len tu najlahsiu cestu. Proste len obhajujes niekoho absolutnu slabost a demenciu. Na druhej strane kolko je takych dievcat ktore to robia pre skolu ? A vobec...na SVK by som to pre nase SKOLY urcite nerobil kebyze som zena. Existuju rozne pozicky ktore student moze splacat az po skonceni studia alebo 5 rokov po skonceni skoly. NEVRAV MI ZE TO NEJDE. NAOZAJ STACI LEN CHCIET.
My sa ale teraz bavíme o slečnách, čo to robia pre školu.
Poznáš nejakú takú??
Ak nie, tak nevidím dôvod prečo sa s tebou o tom baviť. Lebo potom máš len zákulisné informácie.
V tom pripade podloz svoj argument faktami. Doktor bol len priklad...Ja som ti povedal len tolko ze nemusi byt kurva aby mohla dokoncit skolu...ze su moznosti. Studentska pozicka + brigada a ziadna nemusi byt kurva.
Ale hej viem to by potom nemala najnovsi telefon, nemohla by chodit chlastat a na party kazdy tyzden...
@trdelniiq Z 300 eur sa nedá vyžiť na výške. Treba zaplatiť intrák,skriptá, jedlo, chceš občas aj vyjsť vonku,nie len sedieť zavretá,to ti tiež nejaké čerčáky treba aj keď len nejaké 3 eurá ale aj tak. Oblečenie občas treba kúpiť,veci sa opotrebúvajú a nikdy nevieš,čo sa ti kedy potrhá a zas chodiť stále v tom istom? Neviem, ja si myslím,že je to možné možno mesiac,aj to len tak tak.
Vysoko pohrdam zenou okolo 20, ktora sa flaka s typkom 30+ lebo z toho 'ziska'... Tym nemam na mysli, ze by jej daval nejaku hotovost...
V tom pripade mi je z takej zeny vyslovene na vracanie...
Mam odpor k vypocitavym zenam. Nemozem si pomoct.
Nemam nic proti tomu, ak ma zena rada sex a len z toho dovodu sa s niekym vychrape... Taketo slecny dokonca vyhladavam
Ale nechat sa vydrziavat a akou uz tu bolo spomenute alibizovat tento fakt studijom na vysokej skkole je uplne mega
Kamaratka maka po nociach v baroch, inokedy v restickach, kaviarnach aby dostudovala. Lebo od rodiny nedostane ani suchy rozok... Nie to este nejaku korunu na studijum. (Dokonca obcas ona im posle nejaky ten peniaz z toho mala co si vydrie.)
A nikdy sa takto neznizila a ja si ju za to vazim o to viac.
Nakolko ako vidim je podla inych zien uplne normalne a samozrejme, ze sa vyberu tou lahsou cestou...
Ved co roztiahnem nohy a natrcim dlan !
Lebo ja chcem dostudovat tu skolu !
...What a shame !
Podľa mňa vyžívanie je to aby niekto prežil ten čas a nie si kupoval nové veci a vonku utrácal prachy, takže keď tu obhajuješ nejaké kurvy, ktoré sa radšej predajú aby mali na nové handry a mohli si niekam zájsť....
...zaujímavé
A vonku-neviem,ja osobne zbláznila sedieť stále zavretá na intráku,ak by ostatní stále niekam chodili. Zrejme nerozumieš slovíčku čerčáky- to znamená drobné-to znamená maximálne 5 eur. Nebudem rozflakovať peniaze na diskotéky a bary a podobné pičoviny,ale tak občas sa ísť prejsť alebo aspoň pokukať po meste-no uznaj,že aspoň minimum peňazí si musíš zobrať na výnimočné udalosti.
svedomie sa časom tiež zahojí
Ale...
Iné je mať sex "bez lásky". Proste iba s niekým, kto príde do cesty alebo kto ma fyzicky priťahuje. Alebo proste iba s niekým, keď mám chuť šukať.
A iné je spávať s niekým pre peniaze.
Ja si to neviem predstaviť. Pre mňa je to proste úbohé
no a teraz tam posuňte medzery ... ale vážne, bez dopytu, nie je ponuka, takže najprv by sa mala zamyslieť istá časť ľudí (aj odtiaľ) a potom súdiť