Ak máte chalana/holku,Ktorý/á žiarli na každého človeka opačného pohlavia,zmení Vám heslo bez Vášho vedomia,kontroluje Vás kde čo robíte.. s kým ste,nedovolí Vám ani dýchať... dokonca Vám nakáže vymazať si toho a toho,lebo na tú osobu žiarli...
Prehnane ziarlivy clovek je u mna clovek s nizkou sebadoverou, ktory si nie je isty sam sebou a taktiez s nizkou doverou k partnerovi. Bral by som nohy na ramena keby som mal taku partnerku.
ziarlivost je v pohode a kto neziarli, ten nemiluje. lenze to, co opisujes ty, to uz nie je ziarlivost ale prenasledovanie. clovek nema pravo zasahovat druhemu do sukromia (maximum uz je citat niekomu smsky). s takym clovekom to nema buducnost, myslim, ze je tam velka pravdepodobnost, ze sa z toho moze vyvinut napr. domace nasilie (nebude ta pustat nikde medzi ludi, bude ta izolovat, atd).
@jerometoucanrainbow rovnako je blbosť aj to, že bez práce nie sú koláče, veď múku od štátu dostaneš, alebo aká matka taká katka, veď si môžeš deti adoptovať -.- preboha
@19kika94 chorobná žiarlivosť a taký vzťah nemá cenu. Zažil som to na vlastnej koži a to dievča ma zničilo. Jej žiarlivosť bola niečo v zmysle ako píšeš. Priveľmi som ju však ľúbil. Veľmi mi ublížila. Nesprav rovnakú chybu.
takže, žiarlivosť je vo vzťahu normálna ak sa dvaja ľúbia (samozrejme v určitej miere)... no na 2. strane, ak niekto na niekoho žiarli, z toho vyplíva že mu neverí, tým pádom nemá uňho takú dôveru... o čom je vzťah bez dôvery??
na žiarlení podľa mňa nie je nič zlé ak je na správnom mieste a neni to prehnané ale menenie hesla nútenie aby si si vymazal priateľa/priateľku tak to je už asi moc prehnané to bude tým určite ťa má rád ale neverí ti
Ako ja som ho nechala už pred mesiacom,pretože toto sa už absolútne nedalo zniesť.. toto bolo nepríčetné.. ale stále mi to nedalo,tak som chcela vedieť Vaše názory,ďakujem.. aspoň viem,že som urobil správne rozhodnutie !
Tiež som strašne žiarlivá, ale keď som si prečítala čo píšeš, asi to so mnou nie je až také zlé. A toto už je naozaj choré. Taký vzťah potom nemá zmysel, keď ti očividne vôbec neverí a nenechá ťa dýchať.
Žiarlivosť je normálna vec to súhlasím aj s ostatnými aj ja som žiarlivá a mam aj žiarlivého priateľa ale ani jeden s nás až tak nežiarli ako ten tvoj. No môj mi povedal, že žiarli na každého koho nepozná ale žiarli aj na svojho vlastného brata . Ja žiarlim ale iba na tie čo nepoznám .
@19kika94 ten clovek bud sam dotycnu podvadza, a preto sa boji, ze aj ona by toho bola niecoho schopna, alebo si tak starsne neveri, ze si tym nieco kompenzuje proste, ze on je chudak a boji sa, ze ty si najdes niekoho lepsieho, lbo si je vedomy toho, ze nie je najlepsi na svete .. a takto si ta chce ziskat ..
Žiarlivosť je len prejavom egoizmu a majetníctva. Ak ťa má naozaj rád, tak by mal byť happy z čohokoľvek, čo ťa urobí šťastnou. Vrátane tvojho úspešného vzťahu s niekým iným Povedz mu že si tehotná a keď si utrie z čela smrteľný pot, doplň že to ale nečakáš s ním. Uvidíš, že sa ešte aj poteší No a potom okamžitý rozchod.
Práve naopak, žiarlivosť je prejavom nízkeho sebavedomia (aj vysokého ega), ale s majetníctvom to nemusí mať nič spoločné. Jednoduch má pocit, že o teba môže každú chvíľu prísť. Nehovorím, že to schvaľujem, ale skúste si o tom v kľude pohovoriť.
žiarlivosť je fajn, lebo vidíš, že nechce o teba prísť, že chce proste byť s tebou a má ťa rád, no toto čo si popísala ty je už chorobné a ničí to potom vzťah, keďže sa prejavuje takýmito činmi nedôvera!!! ak by toto robil mne, rozišla by som sa s tým, že si za ten rozchod môže sám... vo vzťahu musí byť stále istá sloboda, nie si jeho majetok...!!! porozmýšľaj o tom!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
O žiarlivosti si myslím, že by nemala byť na mieste, ak tomu človeku veríš možno minimálna.
ale v niektorých prípadoch nemusí byť okamžite zlý ten druhý, lebo bez vetra sa ani lístok nepohne.
i ked ja som tiez ziarliva ale zas neviem preco mne sa paci ked niekto ziarli.. na toho a toho ale ked ja na niekoho sa mi to nepaci..
ale toto by som nevydrzala!!
Tak takto by si ma isto nezískal... práveže ma od seba len odradil...
* od neho
ak nie
je to faas dobre si natrafila congratulation