Určite neexistuje nejaká šablona, podľa ktorej by sa dali zaradiť všetky takéto prípady do jedného vreca, a podľa ktorej by mali mať všetky rovnaký dôvod. Preto si myslím, že každá vražda má svoj vlastný motív a ten môže byť skutočne všade. A neodvážim sa súdiť, keď tých ľudí nepoznám a nemám žiadne detaily...
vrazdy medzi partnermi vznikaju z posadnutosti druhou osobou, potrebou vlastnit ju , cim vznika velka ziarlivost...casto to uz nevedia ci uz obidvaja alebo min jeden zniest, tak to vyriesia takto ... sama som posadnuta na nikom nebola a snad ani nebudem ale myslim si ze preto
alebo potom su tu veci ako zlatokopky a pod ......
neviem prečo sid zabil nancy, vlastne ani poriadne eneviem, kto sú tí ľudia
ale ak niekto zabije svojho partnera, tak je to podľa mňa buď preto, lebo ho k smrti nenávidí, alebo mu lezie na nervy a vraždiaci má slabšiu povahu a proste ide do toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
» en.wikipedia.org/wiki/Self-defea...
aby som sa mala s cim trapit potom
Sid (zo Sex Pistols) naozaj zabil Nancy v hoteli Chelsea v NYC.Potom sa o 4 mesiace predávkoval heroínom.
alebo potom su tu veci ako zlatokopky a pod ......
ale ak niekto zabije svojho partnera, tak je to podľa mňa buď preto, lebo ho k smrti nenávidí, alebo mu lezie na nervy a vraždiaci má slabšiu povahu a proste ide do toho
potom si to viem predstaviť zo žiarlivosti
a potom preto, lebo ho máš až príliš rád