Predstavte si babu. Tá baba dlhšie chodí s jedným chalanom ale len tak hocijako. Proste raz s ním je raz nie je. Avšak s ním sa aj naozaj stretáva. Potom s jedným chalanom ktorý od nej býva 200km tiež vraj chodí, a miluje aj tohoto. A medzitým píše frajer
@nobile nie že zranené ego, ale tak o tomto som nemusela vedieť a vlastne je to vinou mojou tou že sa šťúram v starých veciach.. a štúram sa v tom najmä preto lebo klame všetkých.. rozmýšlam nad tým či to náhodou nejaká psychická porucha nie je lebo klame aj netovým "kamarátkam"
...@wera ...Urcite zdrava uplne nebude, j*be jej to statocne... Moc to nepochopim take zenske, mota to hlavu vsetkym naokolo, no o nic jej v podstate nejde, nohy neroztahne najskor nikomu
Ber ju s rezervou... Ine sa neda robit
Je to smutne, urcite polame mnoho srdc a sama nic neda, kope si vlastny hrob takto... Cochvila uz bude znama firma a na posmech.
@nobile známa firma @lillyl a roztiahne nohy neboj sa, tomu prvému rozťahuje pravidelne, tomu druhému nemala kedy a mojmu frajerovi ktorý medzitým bol aj ex by tiež roztiahla kebyže stihne si ju zobrať k sebe domov ako sa dohadovali.. ja som tiež pi*a ale to je už iný príbeh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Nechapem, plno kamosov co poznam su riadny fasovia a stale s nimi rad zajdem na pivo ...Vo svojom sukromi nech si robi kto chce co chce
@etelnair to zas nie, oni je volávajú volovia, aj ten môj vôl tak isto. teda volával..
Ber ju s rezervou... Ine sa neda robit
Je to smutne, urcite polame mnoho srdc a sama nic neda, kope si vlastny hrob takto... Cochvila uz bude znama firma a na posmech.
Som myslel, ze robi take psychchicke natlaky a kde nic tu nic
...Hoci mohla by si najst jedneho pichaca, najviac dvoch ...
Predsa je to dievca no...
A ináč hlavne @2