Zmenou ludi sa to moze stat realne , lebo budes medzi svojimi.
Zmenou chovania tiez, vyzaduje to enormne mnozstvo vole, da sa to, je to taka pretvarka..... pre mna pochopitelna, pretoze ked potreba kontaktu s ludmi prevysuje logickost.... tak sa clovek pretvaruje, aby zapadol.
teda, človek môže zmeniť svoje vystupovanie. pracovať na komunikácii. tým pádom ovplyvní to, ako ho ľudia vnímajú, ten prvý dojem. ale neviem, nakoľko sa zmení aj vnútorne. teda či aj on sám seba bude brať ako toho "nového", "zmeneného".
a neviem, či som to napísala zrozumiteľne, ale... lepšie to neviem
ja som toho dôkazom, že sa to dá. na strednej a ešte aj na výške som taká bola, ale odkedy som tu v Kanade, je zo mňa iný človek. asi to bude tým, že ma tu nikto nepoznal, mohla som začať odznova a dopomohlo k tomu aj to, že som musela stále hovoriť anglicky. teda aspoň si myslím pred pár rokmi by som asi nespravila pár vecí čo som už spravila odkedy som tu... nemala by som na to odvahu.
ja som sa takto zmenila, ked sme sa prestahovali do ineho mesta a zrazu som musela byt odolna voci vsetkym nepriaznivym vplyvom naokolo... a ten zvysok uz nejako isiel sam
všetko sa dá ... doporučujem ti antidepresíva a všetko bude ok...to ja som pred mesiacom/dvoma bola presne jak popisujes ale hned ako som začala brat lieky všetko sa zlepšilo..zrazu mám kamošov, frajera atd. a furt sa smejem to si všeci v triede myslia že som nahúlená atd ale ja nie...len si uživam
kvoli tomu že myslím na dýchanie lebo mám strach že ked nan restanem mysliet nebudem dýchat a udusím sa-strach...len kvoli tomu...ale vdaka tejto hnusnej skusenosti som dalej..mám čo chcem a som konečne štastná...žijem presne ako chcem
@chaneliq jaj taaaak. tak potom drzim palce ........... inak jeden kamos ma astmu a tiez mava sem tam take stavy ked zaspava, ze sa udusi. ale nastastie len zriedka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Zmenou chovania tiez, vyzaduje to enormne mnozstvo vole, da sa to, je to taka pretvarka..... pre mna pochopitelna, pretoze ked potreba kontaktu s ludmi prevysuje logickost.... tak sa clovek pretvaruje, aby zapadol.
Len... ti ju nesmu odhalit no.
Vratim sa k prvej vete.... da sa premoct.
a neviem, či som to napísala zrozumiteľne, ale... lepšie to neviem
(a teoreticky i inak, ale je to beh na dlhú trať
Len niesom usmiaty
Ale presne ako, to ti neporadím.
kvoli tomu že myslím na dýchanie lebo mám strach že ked nan restanem mysliet nebudem dýchat a udusím sa-strach...len kvoli tomu...ale vdaka tejto hnusnej skusenosti som dalej..mám čo chcem a som konečne štastná...žijem presne ako chcem