teda, najautentickejší, najvyrovnanejší a najuvlastenejší človek akého som stretol. V skratke, keď sme týždeň v lese, vidím ako mu nič nechýba a vždy si nájde niečo čo robiť. Niečo stavia, vyrezáva z dreva a nič z toho si nemá potrebu odfotiť na instagram a mať len "pózu" že niečo také robil, len aby zaujal. Nepije, nefajčí a nerobí veci len preto, že sú vyžadované okolím
Že je to ten najúprimnejší človek akého poznám. Vážim si na ňom to, že pri mne vždy stál a podporoval ma, aj keď si so mnou prežil už fakt ťažké situácie.
S ním sa človek nikdy nenudí, vždy vymyslí nejakú koninu, niečo dobrodružné, na čo potom dlho spomíname.
A vie popiči variť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
teda, najautentickejší, najvyrovnanejší a najuvlastenejší človek akého som stretol. V skratke, keď sme týždeň v lese, vidím ako mu nič nechýba a vždy si nájde niečo čo robiť. Niečo stavia, vyrezáva z dreva a nič z toho si nemá potrebu odfotiť na instagram a mať len "pózu" že niečo také robil, len aby zaujal. Nepije, nefajčí a nerobí veci len preto, že sú vyžadované okolím
takých ľudí je neskutočne raritné nájsť
a potom, že vie opraviť všetko, resp. chce
S ním sa človek nikdy nenudí, vždy vymyslí nejakú koninu, niečo dobrodružné, na čo potom dlho spomíname.
A vie popiči variť.
a je skvelý kuchár okrem iného