No je to trochu čudné, že to sem píšem, lenže nechcem sa pýtať kamarátky... vyznelo by to blbo noo ževraj sa páčim jednému chalanovi a my sme boli u neho v pondelok cez školu a proste najprv bolo všetko okey a potom sme sa bozkávali a odvtedy sa mi neo
mozno je to typ ktory casto strieda a na zaklade toho si vybera... taky ludia casto nevedia byt spolahlivi, skusit sa ozvat mozes, ale nic neocakavaj..tollko moj subjektivny nazor
ked sa ti on ozwe bud sa bude chciet zase stretnut ako v pondelok čiže ťa len využije zase, alebo možno aj nieco waznejsie ak ťa má uprimne rád, čas uwidi, ale hlawne sa mu neozwi ty! diewča sa nemá nikdy ozwať prwé
@bammbulqa ja sa mu ozývať nebudem ... bo neviem ... ako ja som s ním šla ako kamarátka a potom sa to nejak zvrhlo nemôžem povedať, že sa mi to nepáčilo ... proste podľa mňa je to kamarát a vlastne v pondelok som sama povedala, že ideme k nemu... to je trošku komplikované ...
chalan si mozno len dava nacas, neviem preco tu z toho robite strasnu vedu.. viete o tom, ze chlapi sa radi ozyvaju neskor ??? a este radsej su, ked sa zenska ozve prva ( ak si to samozrejme zelaju )
@n0win0u ja som sa len pýtala... bo si neviem čo si mám o tom myslieť ... to vieš .. načapala nás jeho matka a mne je to tak trošku trápne sa ozývať ako prvá... a k tomu ... v sobotu sa mu ozvem ...
@ubosko mi sme sa prvýkrát nestretli ... emh ...keď to tak spätné čítam ... peknú krainu som napísala ... ako sa ta maže ??? proste sa cítim fayn a nebudem to viac rozoberať ... to čo sa stane, to sa stane ... asi toľko ...
@rav0o aha ... takže to môžem chápať aj tak, že ... ako ??? lebo to nejak nechápem ... ale serem na to veď on dojde do školy ale aj tak to beriem nezávezne ... na čo aj inak ???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
to je ake narecie?
@freestyler01 no slovenské nie ???
keby chcel... uz by sa davno ozval...
vysledok celeho procesu aj tak nebude pozitivny, je mi to luto
peace!
Proste to nechám tam na pokoji a uvidí sa ... čo už život je taký a berme to tak, že si ho celými dúškami užívame