Jeden chalan sa mi strašne páči.A keď sme vonku, celá partia, niekedy(dosť často) začne zapárať. Smejeme sa....robíme si zo seba srandu a...vždy, keď je sranda, skončím vo vode/snehu....vždy ma tam hodí on....keď si niekedy píšeme na fb, je v pohode, aj v
ja som sa pri takých podobných prípadoch už zmýlila. aj keď možno to môže vyzerať že ťa chce, nemusí to tak byť. chalani majú iné myslenie ako dievčatá. napr. dievča si vždy povie : ach, pozrel sa na mňa, možno sa mu páčim! a potom zase: ako je možné, že sa na mňa neusmial, nemá ma rád ? Chalani takéto veci neriešia. tak nebuď sklamaná ak to nevíde
spomenula som si na jedného chalana, ktorému som sa údajne páčila, ale keďže mal podobné "baliace" pokusy, ako opisuješ a navyše sa mi absolútne nepáčil, raz večer som ho zbila na námesti a nechala ležať na snehu Hádam zabudol, pretože dnes je medzinárodný borec v trojboji a ozaj by som od neho nerada schytala napriek všetkému výcviku Ach, tie decké časy!
ak si myslis ze sa mu pacis premysli si ci aj on tebe. a ak ano, chod za nim porozpravajte sa tom.
@3 WTF? na to si odkial prisla? ja som nikdy nerobil zle dievcatu ked sa mi pacila. je mozne, ze ti robili zle len preto, ze ti chceli robit zle. (moj nazor)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
deti su rovnake
@3 WTF? na to si odkial prisla? ja som nikdy nerobil zle dievcatu ked sa mi pacila. je mozne, ze ti robili zle len preto, ze ti chceli robit zle. (moj nazor)