Ahojte, chcela by som poradit. Priatel sa somnou rozisiel a ze vraj len nebol pripraveny na vaznejsi vztah a ze sa bal a ze ma prestal lubit. Byvame obydva na internate takze to nieje lahke. Chcela by som nejaku radu neviem ako to mam brat dost ma to boli
bože ludia vy ste raz len blbi..človeka tu boli srdce z toho čo zažíva a vy mu tu píšete blbosti..raz a zas vas nepochopim..
->takto ti poviem bud ta tahal za nos už dlhšie a teraz dostal odvahu ta poslat alebo mal nato nejaky iny dôvod a kedže vás nepoznam ja ho určiť neviem
Neviem ci ma tahal za nos. Predstavil ma rodine rozpraval o planoch do buducnosti. Vsetko bolo proste super ako moze byt niekto nepripraveny na vztah ?
@vroni558 preco by nebol nepripraveny resp. preco by nemohol byt ? ved to uz sa mysli ako nieco do buducnosti, vztah uz je pojem, nie je to asi len detska laska, a ked uz hovoril o buducnosti ako sa mozes divit ? ja som v 17/18 tiez nebola na to nachystana ani som o to nestala , ved ked to vydrzi tak uz to moze prist az k svadbe, co je vazny krok ..
@vroni558 myslim ze ked to takto ukoncil zo dna na den,a s vysvetlenim ze ta asi prestal lubit tak by si to mala nechat tak,lebo by to bolo len zbytocne natahovanie nevyhnutneho-co je v tomto pripade koniec,a ty by si sa len o to dlhsie trapila a stale by nad vami vysel otaznik-lepsi sa to ?nelepsi? bude to dobre?je to dobre? radsej kasli na to,radsej raz poriadna bolest ako ju davkovat.
On mi povedal ze na taky vztah este nieje pripraveny, ze ma v sebe obavy a to co ako sa ma clovek na vztah pripravit to proste nejde. Je mi toho stranse moc luto a najviac asi toho ze ma dokaze len tak bez problemov ignorovat velmi sa mi vyhyba.
Nie nebola to viem s istotou. Ale mozno ma len uspavanocka pravdu mozno naozaj skoncilo to sladke opantanie a nema zmysel este bojovat obzvlast ked uz mi ani nedava sancu na to aby som ho ziskala spat. A myslim ze pravde podobnost ze by to zacal lutovat je takmer nulova dakujem vam
viazat sa na intraku na viac ako 3 mesiace ? Chlapec je mlady a pokial citi ze je ziadany tak zrazu ma pocit SAMCA ktory si chce uzivat. Casom dostane rozum ale pochop takto rozmyslaju chlapci. Intrak je zverina sama o sebe
boli ste spolu 3 mesiace a už ste sa ľúbili? skôr to bolo pobláznenie nezdá sa ti? ved ho za 3 mesiace len tak zľahka spoznáš a zistíš, či má radšej ryžu alebo zemiaky
ďalšia možnosť, že má nejakú inú.. alebo, že má nejaký vážny problém s ktorým sa ti nevie zdôveriť a bojí sa že by si ho odkopla, tak radšej to on ukončil...
Dnes som zistila ze ho ovplyvnovali partaci z partie typu zasluzis si lepsiu krajsiu a neviem co este ... No clovek je taky v akej spolocnosti sa pohybuje..
netrap sa, aj ked je pravda, ze ste boli spolu len krátko, ale nechal ta, ked si bola najviac zamilovaná a vtedy to boli o to viac... jednoducho sprav hrubu ciaru, ber to tak, on ta nechal, keby si sa snazila, len sa ponizis pred nim, a bude mat vazne pocit, ze si asi dostatocne neveris a budes pre neho este o to menej zaujimava. Ukaz mu, ze sa jeho kamarati mylili, a si dost dobra, a krasna, sebavedoma a dokazes si najst niekoho lepsieho... potom bude lutovat, no vtedy to uz tebe bude jedno drzim palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
* nie je
* hovorí
a k téme: odišiel - príde lepší..
->takto ti poviem bud ta tahal za nos už dlhšie a teraz dostal odvahu ta poslat alebo mal nato nejaky iny dôvod a kedže vás nepoznam ja ho určiť neviem
nie ze by som sa inak do toho nejak vyznala mne vztah nikdy 3 mesiace nevydrzal ale legendy vravia....
@21
chlapca to prestalo baviť, nedá sa nič robiť. keby ste boli spolu 3 roky je to iné, ale takto sa treba proste pozbierať a preniesť cez to
ďalšia možnosť, že má nejakú inú.. alebo, že má nejaký vážny problém s ktorým sa ti nevie zdôveriť a bojí sa že by si ho odkopla, tak radšej to on ukončil...