mozno tu uz taky prispevok bol ale co si myslite o harry potterovi ja som ho precital a je to dost trapna kniha ale je to asi jedina kniha ktoru som precital preto ju mam aj ako najoblubenejsiu v mojom profile
Ja som citala vsetky casti a dokonca tri krat.Zakazdym ma vsak prekvapili detaily a doslednost s akou je to napisane.Mne sa HP. naozaj velmi, ale velmi paci.
Podla mna to je uzasne vymyslena kniha.. jakoze myslim ze to neni len tak vymysliet svet ktory by sa pacil tolkym ludom.. myslim ze film je celkom zaujimavy ale knihy su ovela lepsie.. inak co sa tyka 7. tak tak bola podla mna dost nasilu pisana..
dobre si ufona odbachol, si prvy clovek, co ked kritizuje, ale aspon to PRECITAL, takze VIES, co kritizujes...a precital si vsetky, ci len jednotku? pretoze jednotka je aj pre deti, ale cim ides vyssie, tym menej je to pre deti
Čítam všetko možné, ale HP ma nejako neláka... Čítam skôr to, čo mi môže do života niečo dať. Mám vybratých autorov od ktorých viem, že ma vždy dokážu zaujať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
lebo ked ja uz daku knihu citam tak to nemoze byt taka hovadina
Ale radšej mám Rona