čo si obliecť na prijímačky na výšku ? ludkovia,poradte
takže ..čo sa tam nosí ? nech tam nevypadám ako krava
sukna čierna a čierne vyššie topánky môže byť ?alebo nohavice si mám dať radšej ? prosím poradte v čom ste boli vy a samozrejme na vrch niečo elegantnejšie bez debaty,ale riešim či noh
@luthien nitra prvá ,druhá trnava hned po sebe prakticky
no dkaujem ludia ...ale predsa len asi slusnejsie nieco vymyslim
inak ..ked ste si teraz aj podavali prihlasky a zasielali maturitne ,dufam,ze ste tam nedavali aj ten " dodatok " ,ten zvlast papier,ci ?lebo ja som to nikde neposlala ,sa mi to zdalo zbytocne,aj notarka povedala ..tak neviem,ci to mam dat overit,alebo nie ...co ste robili vy ?
No ja som šla v legínach a elegantnom tričku a to som si myslela že som sa mohla elegantnejšie obliecť ale keď som videla ostatných tak som bola spokojná...prišli uplne neformálne oblečení ...
hm,rifle si ostotne nedím,radšej ale zase nechcem si tam v sukienke pripadať ako " mimo " ...ked ostatní tam pomaly budú v rozthanom,ale podľa mna tam treba prísť aspon ako tak slušne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
no dkaujem ludia ...ale predsa len asi slusnejsie nieco vymyslim
inak ..ked ste si teraz aj podavali prihlasky a zasielali maturitne ,dufam,ze ste tam nedavali aj ten " dodatok " ,ten zvlast papier,ci ?lebo ja som to nikde neposlala ,sa mi to zdalo zbytocne,aj notarka povedala ..tak neviem,ci to mam dat overit,alebo nie ...co ste robili vy ?
nám písali oblčte sa pohodlne, nech môžete v kľude písať
takže som bola v riflách, v tričku a teniskách. a nikomu to nevadilo. tak isto ako ľudí okolo mňa.
ked už tak baby mali sako, niektorí jedinci prišli v oblekoch. boli aj extrémy ako futbalový dres a šortky