Čaute ludia .... poslednú dobu riešim ako sa obliecť prvý deň na strednej mala som 3 alternatívy
-šaty
-elegantné nohavice a nejakú košelu
-alebo niečo každodenne a úplne casual
Celkom často sa mi stáva že ak si vezmem na seba niečo elegantné všetci ostan
@7 klame, ked sa zle oblecies, tak sa ti az do konca strednej budu spoluziaci smiat, starsi ta budu sikanovat a ucitelia ti nedaju lepsiu znamku jak trojku.
jeb na to nechoď ani do školy tam ťa len naučia ako sa zaradiť do stáda. správni úspešní ľudia sú nevzdelaní, najlepšie analfabeti!
ja mám za sebou 12 rokov školy a aha ako som dopadla :ehm:
no náhodou, ja si presne pamätám čo som mala, čierne kraťasy a čierne Rammstein tričko (ktoré si od istého času obliekam na spanie lebo tá čierna z lemov sa hnusne vyprala na svetlosivú )
@deerhunter
Hahah a nevieš kde by som také niečo zohnala ?? ^^ @darkestangel
Asi si daam tiež len niečo také ☺☺a oblečem sa podla počasia ....dikiii.l.
myslím, že je to úplne jedno, ja som na sebe mala taká bežné oblečenie a čo sa pamätám tak väčšina môjho ročníka sa v prvý deň obliekli tiež len tak ako normálne do školy - upravený ale nič špecialne ....hlavne si musíš uvedomiť, že nech prídeš kdekoľvek a budeš oblečená akokoľvek tak vždy sa nájde niekto komu sa to nebude páči a bude ťa súdiť a na to sa treba vysrať
@12
To už tak skoro riešiš? Načo? Ráno, pár minút predtým nestačí (no ok) alebo deň pred? Ja by som si dala šaty, ale nie nejaké extra slávnostné skôr obyčajné, ak bude pekné počasie a ak nie, tak druhú alternatívu. :ehm:
Kašli na to, či ťa budú mať za debila, ja som na sebe mala roztrhané džíny a XL tričko Metallici. (Nakoniec to asi nevyzeralo tak BADASS ako som si myslela Obleč sa podľa nálady alebo podľa toho, čo z toho oblečenia máš najradšej a vôbec to nerieš. Aj tak si to nikto nebude pamätať a po týždni to už bude všetkým jedno. :p
@29 Mali ma absolútne uprdele. V triede počúvajú tvrdšiu hudbu asi len trala ľudia, ak nepočítam seba, ale nijak divne sa na mňa nepozerali. Všetci sa starali o seba, bolo im to proste jedno. V prvý školský deň sa tam nepoznáte, čiže nejak nedbáte na očný kontakt a podobne. To sa časom spraví, naozaj je jedno, čo si oblečieš.
@petuska11111
....ďaakujeem za názor aj keď som z toho už teraz moc moc nervózna
Ale ...no ako to povedať ja idem na taku školu na ktoru bolo velmi tažké sa dostať a tak ...z 300 prihlasenych brali len 60 ...len sa proste bojim že mqju trocha ine naaroky a tak ....
@petuska11111
pekna profka
A idem na anglicke bilingvalne gymnazium do blavy na bilíkovu ... no nwm či nerobim chybu
Ano lenźe poznaš polku bratislavčanov ak nezaujmeš tak ptm si celu strdnu v riti ako taka šedá myška triedy
u nas vascina dievcat mala vzdy saty.... tym nikdy nic nepokazis... prosste obycajne saty, nic prilis elegantne ... ja to poznam, vzdy som sa obliekla inak ako ostatni (ja casual a oni elegant a opacne ) , ale tie saty su taky zlaty stred, ....
@40 Ďakujem. :p
Ahaaaaa... Tak nemusí to tak byť vždy, vždy sa nájde pár ľudí, ktorí budú s tebou. A ten zvyšok sa pridá aj sám... a možno sa s takými ľuďmi ani nebudeš chcieť baviť. :p Nestresuj a normálne si spontánne obleč to, v čom sa cítiš dobre. Nie vždy je prvý dojem aj ten hlavný.
@Akeasha prvý deň som mala farebné aztécke šaty také ležérne + vysoké sandálky Jedno odporučenie neber si vysoké boty ak náhodou sa učitel rozhodne ti ukázať 3 poschodovu školu bol to teror byť tebou zvolím šaty nejlepšie nejaké free padávé jednoduché- nech to nie je moc oficiálne a sandálky a ak máš pekné husté vlasy jednoznačne rozpustené k tým šatám !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
ja mám za sebou 12 rokov školy a aha ako som dopadla :ehm:
Nepokazím ale všetci ma budú mať za debila ..... už beztak ma všetci beru "inak" lebo som mulatka .....
Aj moj tato ma len zakladku a aj tak si o ňom všetci myslia že ma aj 3 vysoké xD
Hahah a nevieš kde by som také niečo zohnala ?? ^^
@darkestangel
Asi si daam tiež len niečo také ☺☺a oblečem sa podla počasia ....dikiii.l.
To už tak skoro riešiš? Načo? Ráno, pár minút predtým nestačí (no ok) alebo deň pred? Ja by som si dala šaty, ale nie nejaké extra slávnostné skôr obyčajné, ak bude pekné počasie a ak nie, tak druhú alternatívu. :ehm:
tiež možnost - si priprav niečo medzi elegantné a casual
napr. vrch bud nejakú mikinu (JBMNT :p :happy: ) abo tričko obyčajné, nejakú trigovicu,
alebo nejaké elegantnejšie "bundové sako, košelové,
a pod., nejaké biznis oblečko, / šaty na meetingy
Jeej ďaakujeem
A ako ťa brali keď si tam tak došla ?? Teda viem že ludia čo miluju metal a tak su odsudzovaný ......
Ale podľa mňa určite nie mikinu omg
Však otvorenie školského roka je také oficiálne onô, nie?
....ďaakujeem za názor aj keď som z toho už teraz moc moc nervózna
Ale ...no ako to povedať ja idem na taku školu na ktoru bolo velmi tažké sa dostať a tak ...z 300 prihlasenych brali len 60 ...len sa proste bojim že mqju trocha ine naaroky a tak ....
Mam instagram ... vikik_3
Ak ceš foto tak tam ich mam celkom dosť
pekna profka
A idem na anglicke bilingvalne gymnazium do blavy na bilíkovu ... no nwm či nerobim chybu
Ano lenźe poznaš polku bratislavčanov ak nezaujmeš tak ptm si celu strdnu v riti ako taka šedá myška triedy
Ahaaaaa... Tak nemusí to tak byť vždy, vždy sa nájde pár ľudí, ktorí budú s tebou. A ten zvyšok sa pridá aj sám... a možno sa s takými ľuďmi ani nebudeš chcieť baviť. :p Nestresuj a normálne si spontánne obleč to, v čom sa cítiš dobre. Nie vždy je prvý dojem aj ten hlavný.
fintiť sa môžeš na konci školského roka
Asi sa toho budem držať
@44
Pravdaa ....ale tak vieš ten stres je u mňa furt a ako vidíš aj mesiac dopredu xD
@45 oukeey
Nech niesom len tak lahko prehliadnutelná ... a taak ...